În fiecare marți, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial. Seara, de la 21:15, participă la un podcast, tot pe Canal33, moderat de Alexandru Răducanu

Ludovic Orban anunță prelungirea stării de alertă

Dacă nu apar ameliorări, reduceri semnificative a cazurilor, starea de alertă,care expiră la sfârșitul săptămânii, se prelungește. „Le vom analiza pe toate. Sigur, vom ține cont de punctul de vedere al specialiștilor din grupul de suport tehnico-științific, din Comisia anti COVID, de INSP şi, în funcție de evaluările pe care le vom avea, vom lua și deciziile politice”, a spus, luni, premierul Ludovic Orban. Acesta a precizat că nu se au în vedere alte măsuri de restricție și că reducerea programului la terase nu a afectat activitățile economice: „În momentul de față nu mai analizăm nicio restricție și nu ne dorim impunerea niciunei alte restricții. De altfel, aţi văzut că am preferat, am mai adoptat două măsuri: limitarea programului la terase și portul măștii în spațiile aglomerate unde nu e posibilă asigurarea distanței fizice de protecție. Astea sunt singurele măsuri de restricții și ele nu afectează desfășurarea activităților economice, pentru că obiectivul nostru este acela de a nu mai afectat în niciun fel economia prin măsurile pe care le luăm. Dimpotrivă, toate măsurile pe care le-am adoptat în planul de investiții și relansare economică să demareze”.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *