Marcel Ciolacu: „E o speculă. Noi am făcut o mare tâmpenie. S-a vândut toată energia electrică pe anul acesta. Am vândut energia cu 200 -300 de lei, iar acum se vinde cu 4000 de lei”

Ludovic Orban transformă Congresul din 25 septembrie într-unul pro sau contra Klaus Iohannis


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Ludovic Orban transformă Congresul din 25 septembrie într-unul pro sau contra Klaus Iohannis”

 • daca pnl depinde de presedinte, atunci cind Iohannis nu va mai fi presedinte pnlul ce face? moare de inanitie?


  viitorul pnl ului exista daca si numai daca e in stare sa si l construiasca prin propriile puteri.
  asa ca io nu vad o problema, ci o rezolvare in faptul ca pnl se desprinde de sub fustele presedintelui.
  ..daca zice ca nu e n stare…atunci isi pot lua adio de la partid, ca dupa ce Iohannis nu va mai fi presedinte ar insemna ca, fiind condusi de impotenti, partidul moare.

  Pe de alta parte UE are probleme vitale, trecerea de la Globalizare la Unificare va aduce cu sine manifestarea statelor nationale, prin urmare cu toate ca azi poate parea a fi ilogic, viitorul UE sta in cei cars sustin statele natuonale, nu in cei care nu s au prins ca Globalizarea si a consumat plenar potentialul, prin urmare, cu toate ca pozitiile nationalist-crestine par a fi perdante, azi, pe ele sta fix viitorul UE!, asa ca povestea lui Orban, nu nationalismul si crestinismul nu e…din filme
  , teoretic…

  unde mai pui ca, daca pnl se rupe n doua, raman mai putine partide pe piata…:)), cum ziceam…nu pare a fi chiar ilogic un partid format dintr o parte a usrplus si o parte a pnl…, adica din progresisti..practicanti:))

 • Pe mixcloud.com înregistrare cu Draga Olteanu in Justiție!Iregistrarea este din1969!

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog