Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Lui Orban nu-i trebuie dușmani, are consilieri

Fotografia premierului Ludovic Orban colindând, sâmbătă, terasele din Centrul Vechi, a fost ridiculizată în toate felurile. Cu excepția aplaudacilor care, orice ar face liderul liberal, chiar de ar fi cules din șanț, ar găsi un motiv de fală.

Într-adevăr, trebuie să fii lipsit de inspitație, sau plătit de adversari, să-l tărăști pe un politician cu reputația pe care o are, de chefliu, prin crâșme.
Puteau să-l ducă la muzeu și să treacă pe acolo, întâmplător, o echipă de la o televiziune miluită, așa cum s-a întâmplat în Centrul Vechi, și să tragă de el să-l smulgă din fața unui tablou.
Sâmbătă, fiind „moșii de vară”, îl puteau duce într-un cimitir și, aceeași echipă tv, să-l surprindă plângând pe un mormânt.
Puteau să-l ducă în fața unui spital și să-l pună să zguduie porțile și să strige: Nelule, deschide spitalele, că mor oamenii care nu au Covid cu zile!
Nu, genialii consilieri l-au dus la crâșmă, că se rugase un vechi prieten de el, proprietar de stabiliment, să-i calce pragul. Și să-i dea un certificat de liberă trecere. Când vin Fiscul, DSP-ul sau cei care verifică munca la negru, pac, scoate omul poza și se rezolvă. Normal, putea să dea și un telefon, dar așa e mai simplu. Apoi, să nu pară publicitate, s-a mai dus la cinci terase.

Acum, cine îl cunoaște pe Orban știe că odată băgat în horă, greu îl mai scoți.
În plus, dacă s-a mai apucat Ionel Dancă și de râs, și sigur l-a apucat, s-a strâns lumea ca la circ și „vin alegerile, vin”.
În acest timp, Vela, da, Vela cel cu limba împleticită, ce face? Adoptă cățeluși, înființează Poliția Animelelor, plânge de mila patrupedelor. Lumea uită de toate și zice: Ce om bun!

Cât despre Nelu Tătaru, el e cu negustoria de pandemie, face bani.
Restul sunt resturi.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Lui Orban nu-i trebuie dușmani, are consilieri”

  • Așa sprijină Horeca” veniți c-aici nu-i gripă”.
    După cum stătea la guvern fără mască nici acolo nu e deci dacă li se pune oamenilor pata…
    Cât despre consilierii, Dumnezeu a fost darnic cu toate partidele dar cu PNL a fost chiar generos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *