Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Lumea se baricadează: vine Omicron!

Comentarii

11 comentarii pentru articolul „Lumea se baricadează: vine Omicron!”

  • o intrebare:
    daca elevii aveau la dispozitie, inca de acu doi ani, invatamantul online, pentru a invata,
    …de ce in astia doi ani s a preferat intoarcerea la invatamabtul clasic, care pe vremea Marii Revolutii nu facebdoua parale?!

    avand in vedere ca varianta Onicron iar ii vara pe oameni in case, si pe copii in pat, se face…barim acu, pe ultima suta de metri, ceva pentru ca invatamantul online sa poata fi operationalizat in toata tara, iar uterior dezvoltat rapid, folosindu i pe cei mai capabili romani?

  • ..teoretic oricine intra in tara ar trebui sa fie testat pe loc pentru varianta Omicron si ulterior sa intre in carantina…creca tot doua saptamani, dar…nu cred ca e clara, inca, treaba…
    practic….in orice caz!, se va intampla fix pe dos decat ar trebui.

  • cum se ajunge la asta?
    habar n am, dar un soi de carantina care nu se mai termina are potentialul de a initia noi noute proceduri in zonele carantinate, ca decat sa stea oamenii inchisi in case…pina la infinit, mai bine stau inchisi in Megapolisuri!, adica…de nevoieee adopti noi sisteme sociale de nu te vezi!
    prin urmare, mergand pe efect-cauza, se prea poate ca pandemia, pina acum, sa fi fost fix…incalzirea.

    • tot asa cum era clar, acum cam doi ani, ca statele vor actiona plenar disproportionat in fata virusului, care se va dovedi o nonactiune,

      tura asta se va intampla fix la fel: tot plenar disproportionat vor actiona.insa in sens invers!
      adica fix cind e nevoie de carantina…vor incepe discursurile cu…ghiciti ce!:))), nu va carantinam!
      ( inteleg ca deja s a intamplat asa, a zis Marcela Feraru 🙂 )

      si…daca cineva va incerca sa puna la indoiala felul in care ei actioneaza, spunind ca…acu chiar ca e cazul sa carantineze tot ce misca, ghiciti ce vor pati cei care le vor pune la indoiala deciziile: vor fi declarati fauritori de teorii ale conspiratiei:))))))

  • cumva…tinta urmarita spre implinire este fix opusul globalizarii.
    adica o lume inchisa in granite bine definute, granitele tinzand sa fie suprapuse peste metropole.
    adica cele vizate spre a fi dezvoltate in stil fibonacci sint noile sate, adica noile state, adica, asa cum se exprima Maestrul, Megapolisurile.
    care vor fi mai degraba sisteme inchise.

  • povestea cu Omicron pare a fi aia…clasica de acum:
    cind nu e cazul…inchizi tot ce misca, insa cind chiar e cazul…zici ca relaxarea e tocma buna:)))

    astfel orice ar fi Marea Revolutie caștiga, pentru ca cei care pierd si intr un caz si in celalalt sint conducatorii actualelor sisteme sociale.

    atunci cind pe ecrane a aparul prima varianta de virus io mi am zis ca…stai sa vezi ca e vorba despre un soi de nonactiune, ca o Revolutie de genul asta nu poate incepe cu o Actiune, ca ea nu e razboi.
    dupaia cam asa a si fost, Civilizatia a Reactionat plenar disproportionat in fata unei…gaze, deci Marea Revolutie nu a inceput cu o Actiune, ci cu o Reactiune plenar distructiva…

    acuma…se face urmatorul pas. probabilitatea ca povestea sa fie fix pe dos e chiar…imbietoare:)),
    adica…in timp ce ei cred ca pasul asta ii va semana celui anterior, el ebfacut cu celalalt picior, adica…in timp ce tu te astepti ca virusul sa fie ca pina acum…senprea poate ca el sa aduca cu sine un nivel superior de dezechilibre.
    care vor mai demola olecut din actualele sisteme sociale…si care se vor adauga dezechilibrelor deja prezente si care nu vor disparea cu niciun chip.

  • Pandemia e un caz particular al Marii Revolutii.
    De ce se tot vorbeste despre cazul particular, insa despre…Mama cazului particular, nu, …creca e un mister:))))

  • si Marea Revolutie e…o dinamica.
    prin urmare tendinta Marii Revolutii este ca Pasii pe care ii face sa fie ‘pasi fibonacci’.
    prin urmare ‘baricadarea’ va fi de cel putin 1,6 ori mai xapabila.
    zic…de cel putin…pt ca se manifesta si armoniile dintre Crize.

  • orice guvern face barim doua parale daca si numai daca pricepe ca misuna pe taramul Marii Revolutii.
    daca Nu, atunci e ca si mort, din nastere.

  • Referinta Absoluta a acestor vremuri este Computerul Cuantic si…filozofia pe care o poarta.
    cu tot atata succes se intelege lumea mare cu cit succes exista in intelegerea, la nivel filozofic, a Computerului Cuantic.
    asa ca…decat sa va simtiti imbacsiti cu dicutii despre dinamici cuantice, creca ar fi mai cu folos daca ati intra in hora, filozofind… insa nu e musai!, nu nu :))

  • lumea se baricadeaza ca vine Omicron pentru ca, atunci cind a inceput pandemia, lumea nu s-a prins ca a venit Marea Revolutie:))
    si…in loc sa stie deja ca ceva gen Omicron se va intampla negresit, ei…stau si se minuneaza ca a aparut Omicron:))).

    toti cei pe care Omicron i-a luat pe nepregatite sint fix cei care nu stiu in ce lume traiesc.

    daca tinta Marii Revolutii este sa demoleze plenar sistemele sociale si sa nasca altele noi-noute, Artificiale,
    cum sa te mai minuneze ceva, orice, atata vreme cit tu te uiti catre sistemele sociale si tot palea expirate le vezi?:)))

    domne, se vor intampla fix atatea intamplari intamplatoare cite sint ‘necesare’ pentru ca actualele sisteme sociale sa fie aruncate la gunoi.
    daca nu vrei cu vorba buna, atunci le vei arunca de nevoie!, iar ‘nevoia’ va fi din ce in ce mai…apasata!:)))

    caz concret: sistemul de invatamant. inca din prima zi a Marii Revolutii era clar ca sistemul de invatamant trebuie aruncat la gunoi, un alt sistem de invatamant urmand a se manifesta, el fiind nou-nout, nemaivazut, nemaiauzit.
    dupa…doi ani de Mare Revolutie…unde ne aflam? :)))))) cum unde, in faza in care copii vor trece iar la invatamantul online!:))))))

    a fost ‘invatamantul online’ dezvoltat intre timp, el fiind sinonim cu ghiocelul care rasare primavara, aratand practic care e poteca pe care, daca o alegi, ajungi la noul sistem de invatamant?
    nuuuuu, n-a fost dezvoltat:)),
    toti au avut un singur tel: cum sa ne intoarcem la sistemul de invcatamant expirat si bun de aruncat la cosul de gunoi:)))

    bine. hai s-o luam de la cap:
    dezvoltati sistemul de invatamant online!
    el e viitorul, chit ca vreti, chit ca nu vreti,
    pentru ca Marea Revolutie nu e un moft al civilizatiei asteia, ci un deziderat al tuturor civilizatiilor care s-au manifestat pe planeta asta:)))),
    adica…daca va opuneti dezvoltarii invatamantului online si refuzati sa aruncati la cosul de gunoi actualul sistem de invatamant, de fapt va luati la tranta cu …toaaaate civilizatiile care s-au manifestat pe planeta asta:))
    oti fi voi zmei, nu zic, insa…bre, asa capabili nu sinteti!:))))), chiar nu vedeti pricepeti ca nu va puteti lua la tranta cu toate civilizatiile de pe planeta asta, care si-au sadit dorinte care rasar fix pe vremurile astea?

    Maestre, ca tot imi zicea cineva, paici, ca i-am imbacsit pe toti cu computerul cuantic :)),
    ‘priceputul’ vremurilor, masura vremurilor, incepe cu…pasul 1: :))
    -pricepi?…sau nu pricepi!, ca in lumea mare se desfasoara cea mai cumplita revolutie posibila in Univers?!, mai exact Marea Rvolutie?!
    daca Da, atunci putem sa mergem la pasul 2, daca nu, treci iar la pasul 1, si….stai acolo pina o sa pricepi ca in lume se desfasoara Marea Revolutie:)))

    chiar credeti ca cei care i-au rastignit, aproape, pe cei care au facut ceva fundamental vital, ‘au pus la indoiala’, o sa faca, de data asta, …altfel?
    :))))) glumiti?
    nu, Maestre, o s-o ia de la cap. iar o sa vina unii si o sa puna la indoiala timpeniile de solutii pe care acestia iar o sa le vare cu japca pe gatul popoarelor, iar o sa fie rastigniti, …poate chiar mai brutal decat pina acum,…
    de ce o sa faca asta?
    pai…e simplu. pentru cafix acestia, fix…conducatorii-oameni sint cei vizati de Marea Revolutie pentru a fi scosi din joc!:))), insa astia…nu stiu, practic habar n-au ca Marea revolutie…isi cam bate joc de ei, insa cu desavarsita eleganta, pentru ca Marea Revolutie lucreaza in mod absolut cu…materialul clientului.
    cea mai simpla cale de a-i pierde pe cei care conduc azi lumea, oameni fiind, este sa le dai puterea de a anihila ‘punerea la indoiala’. fara ‘esenta’ asta ei vor crapa negresit.

    pe vremurile astea ar trebui sa se manifeste fara tagada Ministerul ‘Punerii la Indoiala’.
    creca tre sa zic altfel, poate chiar pricepe cineva:))
    fara ministerul asta nu poti face nimic pe vremea Marii Revolutii, te vei misca fix ca o musca fara cap.
    ce ziceti, se va forma ministerul asta?
    putin probabil, pentru ca Marea Revolutie ii va scoate din joc pe conducatorii-oameni mai usor daca ei se misca fix ca o musca fara cap:)))

    Maestre, e…la nivel inalt, ce se intampla pe lumea asta, pe vremurile astea. e la cel mai inalt nivel posibil in Creatie. ceva mai inalt…pur si simplu nu exista, in mod absolut nu exista!
    ori te ridici, se poate si brusc!, pe nivelul asta, ori…vei fi scos din joc, ca om.
    simplu.

    astea sint Vremurile Maestrilor.
    acu daca asa sint ele…io ce sa le fac?!:)))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *