În fiecare marți, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial. Seara, de la 21:15, participă la un podcast, tot pe Canal33, moderat de Alexandru Răducanu

Luna iunie în declarații șoc. Orban: România are cea mai performantă conducere din ultimii 30 ani

În această lună, politicienii s-au întrecut în declarații stupefiante, însă premierul Ludovic Orban i-a surclasat pe toți. Într-o singură emisiune, la Realitatea, prim-ministrul a făcut următoarele afirmații:

 • Starea de alerta vă dura până când vom găsi un vaccin împotrivă Covid-19.
 • PNL nu vă mai pleca de la putere foarte mulți ani.
 • Am salvat milioane de vieți.
 • În nici 7 luni am pus România pe calea normalității, am reparat ce a distrus timp de 30 ani PSD, am schimbat din temelii un sistem muribund, falimentar.
 • România are cea mai performantă conducere din ultimii 30 ani.
 • Apreciez activitatea guvernului că fiind excelentă, dovada este că depășim 40% în sondaje,cu 10% mai mult decât anul trecut.
 • Vom face foarte multe modificări constituționale, actuala Constituție nu se mai adaptează vremurilor în care trăim.
 • Vom limita puterile Curții Constituționale.
 • Vom depesediza complet Curtea Constituțională.
 • Vom largi atribuțiile Președintelui.
 • Avocatul Poporului trebuia să apere poporul, adică pe cei 98% din români care s-au supus măsurilor coercitive luate de președintele Iohannis și guvernul PNL pentru combaterea pandemiei, au stat în case, au purtat măști, nu s-au opus termometrizării, au păstrat distanța socială. Avocatul Poporului a apărat cei 2% de infractori care au încălcat ordonanțele militare, printre care s-au aflat și clanuri interlope și postacii plătiți de Moscova care au umplut mediul online cu teorii ale conspirației fară nici cea mai vaga legătură cu realitatea.
 • Românul s-a trezit, se informează doar din sursele oficiale, verificate și nu crede în conspirații 5G, oculte mondiale și alte idioțenii, tot mai puțini români se lasă influențați de propaganda naționalistă rusă.
 • Vom lua măsuri împotriva celor care împrăștie teorii ale conspirației.

Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Luna iunie în declarații șoc. Orban: România are cea mai performantă conducere din ultimii 30 ani”

 • Ar fi utilă o trimitere către pagina web cu materialul video al emisiunii.
  Sau, măcar să precizaţi data la care a fost emisiunea la Realitatea.
  Mulţumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *