Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Lupta împotriva corupției de la Kiev ascunde o crâncenă luptă pentru putere

Comentarii

12 comentarii pentru articolul „Lupta împotriva corupției de la Kiev ascunde o crâncenă luptă pentru putere”

  • Domnule Ion Cristoiu
    Iohannis mai face si „salutul masonic”…in fata steagului Romaniei…
    Aveti aici o poza din republica cu 4 mischi-ferci la ziua Marinei mi se pare facand acelasi lucru-ciuca(rushinea armatei romane ca un general sa faca asa ceva)-iohannis 6 case-shofer adoptzii copii shi dealer bmw-ciolacu care-i punea momeala in ac lui hayssam si orban sau sica mandolina).Rusinos.Dezonorant.Degradant.Dezolant „spectacol”…
    https: //republica. ro/psd-si-pnl-vor-sa-continue-impreuna-si-dupa-2024-ciolacu-znu-presedintele-iohannis-a-fost-nasul-acestei
    Toata Stima Maestre Ion Cristoiu!!!
    Valentin-Ionut Constantinescu

  • Maestre, matale confunzi patriarhia cu enoriasii. In anul de gratie 1988 am avut norocul sa ajung printr-un concurs de imprejurari la usa unde patriarhul de la acea vreme era la o chermeza cu invitati de peste hotare. Prin crapatura usii am vazut trabuce, recipiente de spirtoase si carafe de vin, purcei de lapte si ma opresc. Exista in filmul Pintea o secventa cand Pintea da navala la o petrecere de grofi. Cam asa arata masa aceea. Stiam din surse sigure ca la vremea acea, binenteles din motive arhicunoscute, trei sferturi din fetele bisericesti de rang inalt erau sau aveau stranse legaturi cu securitatea. Credeti ca azi e altfel? O astfel de institutie nu se lasa la indemana oricui. Acolo se respecta the chain of command cum spune partenerul strategic. Inclusiv faptul ca un eretic cum spuneti dumneavoastra a fost pus purtator de cuvant spune multe. Stiu oameni cu rang mare in patriarhie care chiar sunt captivanti cand ii asculti fara a fi dogmatici, sunt de un nivel intelectual incredibil. Chiar nu putea nici unul sa reprezinte biserica prin vorbe? E la fel ca la banca nationala. Purtator de cuvant este un betiv neica nimeni si mos tagarta Vasilescu pe care cred ca-l vor mumifica acolo. Intr-o tara de 20 de milioane este imposibil sa fie doar 5 destepti! Cat de imbecil si de ateu il cred unii pe Ceausescu la anumite solemnitati il chema pe patriarh pt ca stia ca da un mesaj. Mesaj mesaj dar riscul? Nu era nici un risc. Te taie brusc de la ciolan.

  • Maestre, cum dracu intr-o tara in care este in vigoare legea martiala aia se apuca de furat? Ori sunt campionii coruptiei pe mapamond si e de mirare cum UE vrea sa-i bage in pat cu ea sau poate le place stilul, ori sunt damblagii si iar avem o problema cu doamna UE care se pare ca a devenit perversa. Deci mapamondul isi ia de la gura sa-i ajute si aia se apuca de furat? Halal!

  • iubirea neconditionata declarata tancurilor,…cui ii mai pasa cum se cheama!, e ceva …creca unic in tara asta.
    s-a produs pe undeva un scurtcircuit in asa masura incat razboiul, din o nenorocire ce e, a ajuns sa fie o chestie indragita, care aduce …multa bucurie.
    tocmai daia …dorim si mai mult razboi!, si mai multe arme!, ….sa fie cu toptanul! si musai din ce in ce mai periculoase,
    prin urmare sa fie si mai multi morti de pe urma razboiului, si si mai multi alti morti de pe urma armelor.
    indragim mortii si moartea, mai nou.

  • Lupta împotriva Corupției la Kiev – o răfuială sîngeroasă între Clanuri

    Lupta împotriva corupției de la Kiev ascunde o crâncenă luptă pentru putere
    ____________________________________________________________
    daca referinta se afla in ucr, da, se poate spune ca acolo e vorba despre o rafuiala singeroasa si o lupta pentru putere.
    insa privind din afara ucr, ce se vede e ca triburile din ucr se sfasie intre ele, in final in ucr mai existind …doar sfasiati.
    cineva…i a incaierat, acum se sfasie intre ei, iar in final, adica dupa ce aia din ucr se vor sfasia …de tot!, …’al treilea cistiga’.

    prin urmare de fapt se poate spune ca initiind o rafuiala singeroasa intre Clanuri, in ucr cineva vrea sa ia puterea fara sa fie atins, tot ce trebe fiind …ca rafuiala singeroasa sa fie plenara, adica …unu sa nu mai ramana ‘viu’ pacolo, in urma ‘luptei impotriva coruptiei’. procedura e …un calapod, deja, a fost folosit si la noi, cu succes.

  • Cei care au huiduit si pacat ca si ceilalti participanti nu au facut la fel, au fost cei care au fost inghesuiti in tarcuri, percheziționati corporal la intrarea in piata, lucru nemaiîntâlnit nici pe vremea lui Ceaușescu si plasati la distanta de cel putin 30 m de iubiții conducatori. Asta este unirea romanilor cu care se lauda acesti ticalosi. Cred ca la Iasi a-ți reusit sa vedeti, alaturi de prostii lui Iohannis si pe paduchele, Primarul si Presedinte CJ, cei curati ca lacrima. Unirea este a celor care se cred si se manifesta ca romani. De la unirea Moldovei cu Muntenia acum suntem la unirea lui Ciolacu cu Ciuca, a PNL cu PSD. Cei care fluiera si huiduie pot fi si penelisti si pesedisti adevarati, care vad mascarada.

  • Pretextul demiterilor ar putea fi coruptia
    Motivul s-ar putea sa fie diferentele de vedere in ceea ce priveste razboiul si pacea cu Rusia

  • La noi nu se poate asa ceva pentru ca toti vor fugi la psrtenerul strategic si nu vor putea fi pedepsiti.

  • Domnule Cristoiu, înțeleg că vă flatează faptul că Marcel Ciolacu v-a propus candidat la președinție însă cum puteți spune că Ciucă și Ciolacu nu au fost huiduiți la Iași? Ați fost în Piața Unirii la Iași? Nu! Aflați că eu am fost și cele două „celebrități” de la București au fost huiduite copios de mulțimea din piață care ca și număr depășea lejer „bariera” de 1000 de inși fixată de dumneavoastră pentru a defini huiduiala. De ce preluați discursul „pervers” a lui Ciolacu precum că ăia a lui Simion huiduiau? Da, erau și membri AUR în piață dar ca și număr era insignifianți, 20-30 de inși între mii de oameni. Pe Ciucă și Ciolacu i-au huiduit ieșenii, nu Simion. Dumneavoastră credeți că lumea vede prețurile, facturile și că în România te mănâncă câinii de viu și stă pasibilă și mulțumită de marea alianță guvernamentală, PSD-PNL? Vă amăgiți cu sondajele alea cu PSD 50% și PNL 25% prin urmare Ciolacu și Ciucă ar trebui să fie cei mai iubiți dintre pământeni? Dar niciodată nu țineți cont de „uriașul tăcut” (acea mare masă de români care nu votează, acei peste 60% la sută din populație) ăia erau în piață la Iași, ăia huiduiau: românii! Ăia care nu au neamuri la buget, în aparatul de stat, care nu se duc la vot din interes de serviciu, care nu simpatizează cu nici un partid, îi tratează cu același dispreț le toți. Vă rog, nu mai manipulați că Simion… că USR…. când toți de acolo erau ieșeni, scârbiți de miticii politruci din fața lor….

  • Domnule Ion Cristoiu
    O singura precizare.
    Am vazut si am verificat.”alocuțiunea susținută la Monumentul Ostașului Necunoscut din Parcul Carol I.De Ziua Unirii Principatelor, Klaus Iohannis”.
    Am fost de multe ori acolo si nu am vazut decat steagurile Romaniei.
    Acum Iohannis era incadrat de steagul otan si eu.
    Unul din eroii necunoscuti e un Strabunic al Meu.
    Lui Klaus Werner Iohannis ii urez anticipat sa-i fie tzarana grea.
    https://www.libertatea.ro/stiri/de-ziua-unirii-principatelor-klaus-iohannis-a-cerut-urgentarea-proiectelor-de-infrastructura-si-finalizarea-legilor-educatiei-4423131
    Toata Stima Maestre Ion Cristoiu!!!
    Valentin-Ionut Constantinescu

  • Dle.Cristoiu,stirea cu trimiterea in Ucraina de tancuri Leopard 2 de catre guvernul german s-a dat pe toate posturile de leleviziune din Spania.Nu vreau sa spun ca stirea e adevarata pentru ca si aici functioneaza jgheabul.In Romania sunt securistii iar in Spania sunt franchistii la fel de periculosi,la fel de criminali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *