Marcel Ciolacu: Voi candida pentru un nou mandat de preşedinte al Partidului Social Democrat şi în acelaşi congres se va alege şi candidatul Partidului Social Democrat pentru funcţia de preşedinte

Macron are mâinile dezlegate pentru o politică proprie a Franței față de războiul din Ucraina

Comentarii

18 comentarii pentru articolul „Macron are mâinile dezlegate pentru o politică proprie a Franței față de războiul din Ucraina”

 • Ave Mare Maestru
  Cum are fi spus Macron…Cher Vladimir…si etc sand.
  Chiar nu vedeti nimicnicia chose ului.
  Spania, Portugal, Germania tineau pumnii si au facut galerie pentru unul de Al lor.Un nimic.
  Cum putea fi comparat discursul acestor nimicuri cu ceea ce ar zice Le Pen ,vreun Salvini ,Orban
  At fi neplacut ca susnumitii sa repatrieze refugiatii neamului la patria muma?
  Citi Romani s au reintors in tara pentru traiul e bun?
  Citi credeti ca se vor reintoarce din cauza ca situatia e Mai buna?
  Cind se intoarce dna Marcela in tarisoara sa scrie la vreo gazeta competenta?
  Eu cred ca 99 % din politicienilor Romani li se filfiie de popor.Visul lor este sa fie parte a poporului bruxelean.
  Iar despre Macron …sper ca francezii sa se revolte.

 • Doamna Marcela Feraru prezinta la rece exact ceea ce s-a întâmplat în al doilea tur al prezidentialelor franceze si atât. Ar fi fost interesant ca acest interviu sa fi fost realizat dupa discursurile de final ale celor doi finalisti si jurnalistei sa i se acorde timpul necesar ca sa-si exprime mai multe puncte de vedere, sa analizeze cu adevarat de ce a câstigat Macron, si nu Marine Le Pen.
  Daca rusii nu ar fi invadat Ucraina putin înainte de începerea campaniei electorale în Franta, sansele lui Macron sa fi câstigat alegerile ar fi fost mult mai mici. Asa însa, în mod indirect, le putain de Poutine, l’ami de Mme Le Pen, l-a ajutat sa ajunga presedinte al Frantei tocmai pe rivalul acesteia.
  .
  Domnule Cristoiu, pentru ca o apreciati în mod deosebit pe doamna Marcela Feraru, ar fi interesant sa o intervievati pe invitatata dumneavoastra într-o alta emisiune despre felul în care vede domnia sa invadarea Ucrainei de catre rusi. Sau, poate, sa scrie un articol pe aceasta tema.
  .
  Doamna Feraru, aveti întreaga mea admiratie pentru jurnalistul independent care sunteti, pentru felul în care aparati cauza ucraineana în postarile de pe FB. Astept sa scrieti si aici un articol pe aceasta tema pentru rubrica „Războiul, dincolo de propaganda de război”. Doar daca vi se va permite, biensûr. 🙂

 • baga divortz
  si se casatoreste cu volodîmir….
  (lasa shpritzu
  domnu maestru!)

 • Domnu’ Cristoiu,

  Politica „proprie” la Macron?… El face o singura politica: a’ lu’ nevasta-sa!…
  In rest, e valabila vorba … „trandafir votati, trandafir mancati…”… 🙂

 • „Prin natiune ne salvam si nu prin globalism „, dar acest lucru cere munca, minte, rigoare, sacrificii.
  Globalismul presupune sa traiesti in haita: latra seful de haita, latra toti fara sa stie de ce; resursele se distribuie in
  functie de ierarhie (uneori ultimii de la masa sunt alungati); exista lupte ptr putere, iar haita asista si LATRA.
  Globalismul este ideal ptr natiile primitive, spalate pe creier. Le doresc succes francezilor….
  –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-
  Am remarcat bucuria suspecta a lui Iohannis. I-a promis macronul, la vizita din France, ca RO se va ocupa de Sahel.
  Le doresc succes romanilor si sa aduca bunastarea in Africa. Amin.

 • Doamna Feraru rămâne fan Macron. Și BFM TV. In Franța să zici că te uiți la acest surogat de tv (un concern în spate de nivel mondializant) e ca și când în România te uiți la Antena 3 atâta de combătut de domnul Cristoiu (atenție vă cam decredibilizati blogul). Pentru mine scorul lui Le Pen de 42,1% este o mare victorie in condițiile în care au fost tribune peste tribune de la artiști paraziți, sportivi profitori, câini, pisici, și tot ce mișcă în lumea asta de promacroni pentru a vota contra Marinei. O singură șansă mai are Franța pentru a nu pica într-o dictatură reală este de a nu-i da încă o dată majoritatea parlamentară. Oricum rămân convins că într-o țară ca Franța singura posibilitate de a ieși din impasul politic actual este un rege. Greșeala lui De Gaulle a fost că atunci când a impus puterile unui președinte s-a luat pe el ca exemplu. Toți cei care au urmat și-au șters pantofii pe francezi. Când dna Feraru spune că la macron știm ce urmează, dar la Le Pen vine haosul nu are de unde să știe. Macron e cel care a demonstrat până acum că este omul celor cu putere din umbră, Le Pen la putere am avea în sfârșit toate entitățile statului care lucrează independent: președinte, parlament, prim ministru, curte constituțională, avocatul poporului. Până astea nu se eliberează e mai rău ca în România. Domnul Cristoiu, dacă Franța ar avea un avocat al poporului ca România, am fi deja mai avansați. Interviul cu ea a meritat să-l privesc până la capăt, cele cu doamna Feraru mă plictisesc de toate adevărurile pe care le impune, dar nu se dovedesc. Oricum când a zis că privește BFM tv m-a convins de ceea ce am presupus.

  • Nu va intristati : dna Feraru este nostima, volubila,…, dar trebuie sa-si castige painea in France.
   Nu poti sa spui unei audiente lucruri pe care aceasta nu vrea sa le auda. Numai idiotii sunt fani.
   Poti sa fii doar consecvent.

   • Gh. Grosu, daca tu nu esti idiot, atâta timp cât îti permiti sa vorbesti despre nevoia doamnei Feraru de a-si câstiga o pâine în Franta, fii bun si spune-le tuturor cu ce se ocupa jurnalista Marcela Feraru în Franta.
    Daca nu stii, roaga-ma pe mine sa te informez si o voi face doar ca sa te împiedic sa mai bati câmpii.

 • 28,… % prezența la vot e cam mică. Deducem că încrederea în politicieni scade pe zi ce trece. Poate este dna Feraru fan Macron, personal nu il văd în postura de lider european.

 • Pentru mine ramane o marioneta a familiei Rothschild, de la 30 de ani a lucrat in echipa manageriala a Bancii Rothschild, de acolo i se trage succesul.

 • „Victoria” lui Macron reprezinta startul aplicarii operatiunii „Shanghai” in Europa. Dupa micile experimente din Australia, Noua Zeelanda si Canada, e clar ca intram in era „controlului”. America e pierduta deja iar numai naivii isi mai inchipuie ca „elefantul” va mai conduce vreodata SUA. Vin vremuri „interesante”!

 • politica se mai face doar pe extreme, dreapta si stanga. pe mijloc nu mai ramane nimic, pentru ca extremele…se unesc, formand un soi de…moneda, o fata a ei fiind o extreme( in relatie cu Artificializarea), Natura, cealalta fata fiind pe dos decit Natura, adica Artificializarea.

  Pacea se face stand intre cele doua extreme, pe pozitia lui SI.
  insa pozitia Lumii e alta, declarata…cu multa vreme n urma: SAU, adica ori eu ori tu.

  Intunericul e ‘lumea lipsita de Oglinda’. Intunericul vine odata cu ‘lipsa putintei de a te Oglindi’.
  in timp ce Artificialul presupune lipsa manifestarii Naturalului, Natura n-are nimic impotriva manifestarii Artificialului.

  una e sa…privesti, alta sa te oglindesti. exista orbi care vad, ei sint fix cei care ajung sa nu se mai oglindeasca.
  ––
  se prea poate ca asta sa fie e vremea conducatorilor care vad, dar nu se oglindesc ( in popoarele pe care le conduc )
  or mai fi si dailalti…
  ––-
  vazutul se exprima prin superpozitii, unul e ‘a vedea’, altul e ‘oglinditul’.
  unul e propriu mintii, cu celalalt vede inima.

  n am stiut, pina sa urmaresc interviul de mai sus…
  adica vremea conducatorilor orbi

  • Curcubeul se manifesta prin superpozitii.
   imaginea ‘din afara’ iti impresioneaza mintea,
   ‘imaginea sinelui’ foloseste o alta inima pe post de oglinda pentru a se vedea pe sine.

   oglinda care e ‘in sinele’ nostru e…vie. ea oglindeste…daruind o imagine :)))

   exista un Curcubeu al mintii si unul al inimii 🙂
   Pamantul apartine unuia, caz in care Cerul apartine celuilalt.

   atunci cind se manifesta Intunericul unii nu vad cu inima, iar ceilalti nu vad cu mintea.
   insa…parca din Intuneric s-a nascut Lumina :)), asa ca …se pare ca poti simti un zambet si daca inchizi ochii:)))
   Imparatia lui Dumnezeu este in noi.
   ce tare…
   ( acu’ imi dau seama ca am experimentat o astfel de stare, a ‘orbului’, insa…se pare ca nu m am descurcat :), am simtit nevoia sa…’deschid ochii’.
   of… 🙂 :)) )

 • FRANCEZII ISI MERITA BOTNITELE, VAXINAREA SI PROPRIA DISTRUGERE PRIN MUSULMANIZARE SI HAOS. ORICE I SE VA INTAMPLA FRANTEI, POPORUL O MERITA! ALEGEREA LOR DE A FI GLOBALISTI O SA LE ADUCA BINECUVANTAREA LIPSURILOR STARTATE DE RUSIA. FRANCEZII AU OPTAT PENTRU DILUAREA TOTALA A POPULATIEI…MUSULMANIZAREA FRANTEI ESTE PE DEPLIN MERITATA! DISPRET TOTAL PENTRU UN POPOR CU BOTNITE SI COLOANA VERTEBRALA DE RAME IN CIMENT! IDIOTI UTILI…FRANTA FARA FRANCEZI!

 • deci…pina acum francezii au trimis oficial… spirt si seringi, ucrainienilor, …cu toate ca, din cite inteleg din interviu, au trimis si arme,
  iar de acum zicerea oficiala va fi ca trimit arme, ca n-au de ce sa se mai sinchiseasca de parerea poporului francez…pentru ca alegerile au trecut.
  tare!

 • atunci cind in fata e haul, continuitatea e deosebit de buna 🙂

 • Eu n-as fi atat de convins,maestre.Macron va face politica guvernului mondial,cel care l-a pus din nou in functie.Nu conteaza voturile,conteaza cine le numara.Aceasta expresie a devenit farul calauzitor al dictaturii globaliste.Nu vor mai conduce cei doriti de popoarele lor .Votul popular si-a pierdut consistenta ,este doar un instrument folosit pentru intretinerea iluziei ca democratia functioneaza.De fapt intre China,Rusia si Occident nu mai este nici o deosebire din acest punct de vedere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *