Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Mai țineți minte cum erau fugăriți pesediștii, cum USR venea cu talăngi și cu corturi în Parlament?

Tratamentul aplicat ieri Andreei Moldovan de Oana Lovin și cealaltă, al cărei nume îmi scapă e, fără dubiu, revoltător. Dar el are o istorie.

Nu Șoșoacă și Lovin au inventat stilul ăsta, ele doar l-au preluat. De inventat, l-am inventat noi – protestatarii „buni” din 2017-2019 și USR.

Mai țineți minte cum vedetele „civice” de atunci fugăreau pesediști, cum stăteau de pază la locuințele politicienilor în speranța că vor apuca să tragă o flegmă, cum vandalizau locuințe șamd?

Mai țineți minte cum, în Parlament, fata aia transmitea live-uri isterice fugărind pesediști și întrebându-i „De ce ești, mă, corupt? De ce, mă? Zi! Coruptule!”? Cum USR venea cu talăngi și cu corturi?

Mai țineți minte cum toate astea erau virale, cum noi aplaudam frenetic și cum useriștii erau mândri de ei? (La vremea cu talăngile, o foarte bună prietenă, pe atunci membră a unui partid politic, m-a sunat trist-copleșit-consternată: „Cum, măi, și tu susții nebunia asta?” Fiindcă, da, și eu susțineam.)

Alții s-au uitat la noi și au învățat că așa se obține notorietate, așa produci viraluri pe Facebook și așa câștigi voturi. Și acum le avem pe Șoșoacă în Parlament și pe Lovin în stradă.

Ne e scârbă de cele care au atacat-o pe Andreea Moldovan? Ne revoltă comportamentul lor? Dacă da, ar trebui să ne fie (măcar puțin) scârbă și de noi, să ne revoltăm și împotriva noastră. Fiindcă de la noi și cu noi a început totul.

Altfel suntem ipocriți. (Sursa: Facebook )


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

4 comentarii pentru articolul „Mai țineți minte cum erau fugăriți pesediștii, cum USR venea cu talăngi și cu corturi în Parlament?”

  • societatea deschisa a devenit foarte deschisa, chiar cracanata…

  • O vorba din popor spune : ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Asa ati inteles la vremea respectiva sa faceti opozitie ? Pacat ca nu aveti acum parte de acelasi „tratament” sa sintiti pe propria piele ce inseamna tot „circul” facut de-a lungul timpului !!!.Daca vi s-ar raspunde acum in acelasi mod ce ati spune ? Uneori „indiferenta”,sub orice forma,doare mai rau.

  • Bravos, curajoasa atitudine ! Nimeni nu semneaza. Care esti ma ala, „si eu sustineam” ? Gunoaie ati fost asta ramaneti. Buni la injurat si fugareli cu talagi ,nimic la constructie, Nicusor se lauda cu vizita la DNA pe o plangere de acum doi ani,in rest ?A, da, au trecut doar vreo sase luni, adica 12% din mandat si nimic, el o contabilizeaza pe Firea.Domne, cum a putut sa-l subjuge moldoveanca !

  • „Altfel suntem ipocriți. (Sursa: Facebook Sorin Cucerai)”

    Ați vrut să scrieți „DOAR ipocriți”… Oricum, problema e că sunteți nu DOAR ipocriți… ci ȘI scârboși. Pe protestatarii ăștia “buni” cum vă autointitulați, nu v-am văzut în stradă nici când Orban dădea 25 de ordonanțe într-o noapte (“ca hoții”), nici împortiva restricțiilor ilogice (majoritatea lor) de un an de zile încoace, nici după Piatra Neamț, nici după Balș, nici după Foișor, nici după Babeș. Unde erați? Nu primiserăți ordin să ieșiți?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *