Spania a câștigat Campionatul European de Fotbal, după ce a învins Anglia în Finală cu scorul de 2-1

Mamă decăzută din drepturile părintești, pentru că nu este vaccinată anti-covid

O mamă din Illinois spune că un judecător a decis să-i anuleze drepturile părintești după ce a aflat că femeia nu este vaccinată anti-covid. Rebecca Firlit a declarat pentru FOX 32 Chicago, citat de foxnews.com, că judecătorul din comitatul Cook, James Shapiro, i-a revocat tot timpul pe care și-l putea petrece alături de fiul său, până când nu hotărăște să se vaccineze.

Firlit, care a divorțat de șapte ani și împărtășește custodia fiului său cu fostul ei soț, a declarat că nu vrea să-și facă vaccinul din cauza reacțiilor adverse anterioare la vaccinuri.

Femeia face apel la hotărârea judecătorească, susținând că judecătorul nu are niciun drept să îi ia copilul de lângă ea pentru că nu este vaccinată. Avocata femeii, Annette Fernholz, crede că judecătorul și-a depășit limitele.

Jeffrey Leving, avocatul care îl reprezintă pe fostul soț al lui Firlit în cazul custodiei, a declarat presei că, deși ordinul lui Shapiro a fost o surpriză, ei susțin decizia.

„Există copii care au murit din cauza COVID. Cred că fiecare copil ar trebui să fie în siguranță. Și sunt de acord ca mama să fie vaccinată”, a spus Leving.

Întreg articolul, aici 


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *