Manciu Bacaloreat de la Gașca strategică lovește năprasnic!

A băgat în izolare de ieri până azi 26.904 oameni. Conform legii, în izolare intră doar cei confirmați pozitiv, ori nou-pozitivii sunt 4.761, în ultimele 24 de ore.
Și uite așa, dacă ieri aveam 6.007 infectați în plus, care nu se găseau nici în spital, nici în izolare, azi avem 19.592 izolați sau spitalizați care nu au niciun test pozitiv.
Luați-i prafurile lui Manciu, că ăsta ne izolează pe toți săptămâna viitoare, fără să ne mai testeze.
P.S. In spitale, a scăzut numărul spitalizaților, in ultimele 24h, cu 120 de persoane.

Clarificare comentarii


Clarificare

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe blog, precum și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Manciu Bacaloreat de la Gașca strategică lovește năprasnic!”

  • Nu cred că funcționează cu prafuri. Vorba lui Baudelaire, „de ce să-i dai hașiș vacii, dacă nu poate visa decât pășuni?”