Lista măsurilor de modificare a Codului Fiscal, agreate în coaliţie: Impozitul progresiv nu se aplică, acciza la ţigări creşte de la 1 august anul acesta. Creşteri de TVA la restaurante, locuinţe şi băuturi cu zahăr (news.ro)

Marcel Ciolacu le cere parlamentarilor PSD să voteze anticipatele. Să se sinucidă, deci!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

5 comentarii pentru articolul „Marcel Ciolacu le cere parlamentarilor PSD să voteze anticipatele. Să se sinucidă, deci!”

 • Adică în această țară vine un… ceva numit CNSU și pune „în paranteză” Parlamentul? Și într-un comentariu de juma’ de oră această chestie nu merită nici măcar o propoziție? Ce restricții medievale mai trebuie introduse pe planetă ca să realizeze lumea că suntem înapoi în evul mediu cu telefoane inteligente? Poate re-introducerea „jus primae noctis”?

 • Nu e nici o sinucidere, fiecare parlamentar știe că are locul asigurat în caz de anticipate.
  Sincer useriștii dacă se vor gândi puțin vor fi și ei de acord, fiindcă e în favoarea lor să-și salveze partidul.

 • Domnu’ Cristoiu,

  Cu votu’ nu se sinucide nimeni da’ se sinucide dacă ajunge în vreun spital din Romanica…!

  Eu abia aștept sa văd cum o sa-l scoateți basma curata pe Cutu’. Da’ și pe Johannis. Deh, de la un Maestru aștept și eu ceva pe măsură…!

 • Sustinerea voalata pentru acest regim criminal va descalifica.Ce ati fost si ce ati devenit.

 • Hotarare CNSU nu include Parlamentul in restrictiile mentionate.

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog