Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Marcel Ciolacu se grăbește să ceară NATO să intre în război cu Rusia

Comentarii

24 comentarii pentru articolul „Marcel Ciolacu se grăbește să ceară NATO să intre în război cu Rusia”

  • LA MULTI ANI si MULTA SANATATE ca e cea mai de pret!!!

  • Maestre, aseara am scris foarte frumos si nu stiu de ce conentariul meu nu a aparut. Era o avanpremiera pot sa spun acum la interviul dvs cu domnul profesor fara sa stiu de el. Azi am citit un articol in Cotidianul lui Cornel Nistorescu despre supararile Maiei Sandu. Articolul in sine era sterp dar foarte interesante comentariile. In afara de un ratacit care simtea nevoia sa-i linga pantofii restul spuneau acelasi lucru precum domnul profesor. Adica, o tara mica, trebuie sa fie un pic mai precauta si sa evite aliante unilaterale deoarece pt gigantul cu care crede ca s-a aliat nu inseamna nimic. Noi suntem o tara mica. Ceausescu in incultura de care a fost acuzat, se pare ca a avut consilieri buni, s-a zbatut sa-si faca aliante oriunde. Asia, Africa ,Europa, America. Nou am casunat pe Occident, nu e rau, dar pt ei ei nu suntem semnificativi. Semnificativa ezte puterea de cumparare, un lucru pe care se pare ca romanul care voteaza nu-l intelege. De ce sa investeasca americanul intr-o piata de cateva milioane, si melteni, cand poate investi intr-o piata de sute de milioane. N-au investit nu au ce sa apere. Este simpla ecuatia, nici de gradul 1 nu este, nu exista. Restul sunt vrajeli de doi bani ca sa zgandareasca mandria babuinilor. Din prostie, din preacurvie, noi ne dam singuri la temelie pariind pe ceva care credem noi ca ne indeparteaza de comunism. Este fals. Nu noi am vrut sa fim comunisti, nu are de ce sa ne fie rusine de cei 45 de ani, domnii Chiurchill si Truman ne-au aruncat in bratele comunistilor. Slabiciunea noastra ca natie se manifesta ca atunci cand unul striga hotull si niste oameni simplii de la tara neobisnuiti cu golania oraselor se simt datori sa explice ca ei nu au facut nimic in loc sa meaega inainte cu capul sus. Sa presupunem prin absurd ca America cade in cap si rusii devin stapanii lumii. Nu ne fac nici sclavi si nici nu ne bombardeaza dar nu ne baga in seama. Ce ne vom face nou atunci fara stapan?

  • La Handicapații care ne conduc și la cei din MASS media care preiau știri neverificate e destul sa le prezinți un joc video cu scene de război ca fiind real ca sa ceara război,sa ne bage Tara in distrugere,ma cutremura ușurinta cu care abia așteaptă sa ne bage in război,usurinta cu care cer acest război,oricum doar ei vor participa activ,nu-i va urma nimeni.Cat mai răbda aceasta Tara și popor asemenea indivizi,nu vor avea loc nici in tomberonul istoriei.

  • ??? D-nul Ion Cristoiu, a scos din desaga de MAESTRU niște bolovani de istoric al clipei cu știință de carte și cu un calm absolut demoralizator pentru adversari. Adevarul poate fi spus cu știință multă dar și cu mai mare conștiință.

  • La Mulți Ani Dl. Cristoiu!

  • Domnilor, iata ce crede un civil, despre tot acest mish-mash. Si o vom lua de la… Nipru: trupele regulate ruse s-au retras strategic, nu de frica sau alte-cele, pe malul mai usor de aparat al Niprului. Repet, pentru civili, este o retragere strategica, pentru „iernat”. Se vor intoarce peste Nipru, mark my words! De ce nu au aruncat in aer podul de peste rau, daca se retrageau in debandada? Ganditi-va la toate aspectele strategice si logistice ale acestei retrageri: cum sa aprovizionezi, in conditiile in care inamicul te tine sub foc, peste un rau cu latime de 1 la 3 km, trupe ramase in „cap de pod” practic? Este foarte greu de rezistat, si iarna rusesasca vine… a ramane la venirea iernii pe malul drept este impotriva legilor razboiului. Rusii au plecat din Kherson, stiind ce fac. Retragerea mai inseamna, dupa mine, o asezare in teren pentru aparare, avand un curs de apa ca cel mai bun obstacol anti-tanc, si nu numai. Asezare in teren si incetarea – pe timpul iernii – a operatiunilor militare. Ori, aici incepe „valsul aliat”: cum sa se „aseze” si sa se opreasca razboiul? Orice oprire ar da ocazia multora (incepand cu partile beligerante) sa se gandeasca, sa inteleaga, sa se intrebe, ba chiar, Doamne fereste!, sa inceapa vreo negociere de pace… Capisci? Deci, hai cu bombardeaua peste o tara NATO ?… si nu orice tara NATO, ci Polonia – adversarul si dusmanul ISTORIC al rusilor, cel mai agresiv si vocal aliat impotriva acestora! De ce nu au cazut acele rachete (trase de oricine, mai putin de rusi… ganditi, ca nu doare) in Romania, spre exemplu? Deturnate (auzi gogorita!!) de AA-ul ucrainean. Ale naibii rachete, cum s-au dus ele taman in Polonia… Domnilor, „atacul” cu rachete asupra Poloniei este doar gaselnita unora precum „siaiei” spre a nu lasa conflictul sa se „raceasca”… Sa ne intelegem, Rusia nu poate fi scuzata pentru ceea ce a inceput la 24.02, nu asta este scopul acestei povesti in care orice asemanare cu personaje reale este pur, dar deloc, intamplatoare. Ci doar incercarea de a oferi a explicatie alternativa la propaganda oficiala, care nu face altceva (cel putin in Romania) decat sa ațâțe la razboi deschis, razboi in care nu vor lupta ei („analisti” ca radu tudor sau aparatori de cauze, precum gadea), ci amarâți de 18-20 ani care habar n-au despre razboi altceva decat ceea ce au jucat in Counterstrike sau Call of Duty… Vocile care „vorbesc in pustiu” deocamdata, voci nealterate de propaganda oficiala, si care explica pe intelesul tuturor cam cum stau lucrurile, sunt inca putine dar numarul lor se mareste pe zi ce trece. O spun incontinuu, ganditi ca nu doare… sau veti incepe sa ganditi cand va veti afla in adaposturi (anti-atomice sau nu), cu rachete de-adevaratelea brazdand cerul patriei.

  • Unde-i problema că dl.Ciolacu și-a spus părerea în direct? Chiar așa se poate declanșa un război? Întrebați pe Mama Omida că ea știe ale cui sunt rachetele…părerea mea este că aparțin lui Zelinski…

  • Domnilor, iata ce crede un civil, despre tot acest mish-mash. Si o vom lua de la… Nipru: trupele regulate ruse s-au retras strategic, nu de frica sau alte-cele, pe malul mai usor de aparat al Niprului. Repet, pentru civili, este o retragere strategica, pentru „iernat”. Se vor intoarce peste Nipru, mark my words! De ce nu au aruncat in aer podul de peste rau, daca se retrageau in debandada? Ganditi-va la toate aspectele strategice si logistice ale acestei retrageri: cum sa aprovizionezi, in conditiile in care inamicul te tine sub foc, peste un rau cu latime de 1 la 3 km, trupe ramase in „cap de pod” practic? Este foarte greu de rezistat, si iarna rusesasca vine… a ramane la venirea iernii pe malul drept este impotriva legilor razboiului. Rusii au plecat din Kherson, stiind ce fac. Retragerea mai inseamna, dupa mine, o asezare in teren pentru aparare, avand un curs de apa ca cel mai bun obstacol anti-tanc, si nu numai. Asezare in teren si incetarea – pe timpul iernii – a operatiunilor militare. Ori, aici incepe „valsul aliat”: cum sa se „aseze” si sa se opreasca razboiul? Orice oprire ar da ocazia multora (incepand cu partile beligerante) sa se gandeasca, sa inteleaga, sa se intrebe, ba chiar, Doamne fereste!, sa inceapa vreo negociere de pace… Capisci? Deci, hai cu bombardeaua peste o tara NATO ?… si nu orice tara NATO, ci Polonia – adversarul si dusmanul ISTORIC al rusilor, cel mai agresiv si vocal aliat impotriva acestora! De ce nu au cazut acele rachete (trase de oricine, mai putin de rusi… ganditi, ca nu doare) in Romania, spre exemplu? Deturnate (auzi gogorita!!) de AA-ul ucrainean. Ale naibii rachete, cum s-au dus ele taman in Polonia… Domnilor, „atacul” cu rachete asupra Poloniei este doar gaselnita unora precum spre a nu lasa conflictul sa se „raceasca”… Sa ne intelegem, Rusia nu poate fi scuzata pentru ceea ce a inceput la 24.02, nu asta este scopul acestei povesti in care orice asemanare cu personaje reale este pur, dar deloc, intamplatoare. Ci doar incercarea de a oferi a explicatie alternativa la propaganda oficiala, care nu face altceva (cel putin in Romania) decat sa ațâțe la razboi deschis, razboi in care nu vor lupta ei (anal-isti ca radu tudor sau vanduti precum gadea), ci amarâți de 18-20 ani care habar n-au despre razboi altceva decat ceea ce au jucat in Counterstrike sau Call of Duty… Vocile care „vorbesc in pustiu” deocamdata, voci nealterate de propaganda oficiala, si care explica pe intelesul tuturor cam cum stau lucrurile, sunt inca putine dar numarul lor se mareste pe zi ce trece. O spun incontinuu, ganditi ca nu doare… sau veti incepe sa ganditi cand va veti afla in adaposturi (anti-atomice sau nu), cu rachete de-adevaratelea brazdand cerul patriei.

  • Știri la prima mina in București
De 12 ore sunt in capitala României am acces la știri in direct
“Jgheabul” își face treaba in Polonia au căzut și au propus pagube materiale și victime umane doua “rachete rusești “
Informația corecta era – de fabricație rusească – dar cum sa spui asta cind ar fi fost clar ca sunt trase de ucrainieni și nu de ruși
Președintele SUA a și spus ca traiectoria rachetelor nu indica ca au fost trase din Rusia
Și avem aici doua ipoteze
1 ucrainienii presați sa facă negocieri au provocat o diversiune ca sa reincalzeasca ciorba
2 președintele SUA nu vrea sa le dea apa la moara ucrainienilor pentru ca el chiar vrea sa înceapă niște negocieri reale
    Fapt care nu trebuie lăsat nesubliniat
Majoritatea articolelor legate de conflictul armat ruso ucrainean sunt scrise de femei
Fără sa fiu misogin doamnele in cauza nu prea știu despre de vorbesc nu au noțiunea termenilor
Nu au armata făcută
Nu ca ar avea armata mulți din redactorii bărbați in ultimii 25 de ani
Este in opinia mea o eroare acest fapt pentru ca se transmit se multiplica se vehiculează informații eronate
Va rog sa ma scuzați ca am venit cu aceasta completare

    • @Tiberiu Tatulescu a scris pe 16/11/2022 la 09:00
      „S-a expirat subiectul”…
      1,Răsturnare de situație în cazul rachetei căzute în Polonia. Trei oficiali americani susțin că racheta a fost trasă din Ucraina
      https: //ziare. com/polonia/seful-armatei-romane-armata-poloniie-mesaj-nato-1772437
      2.Cel puțin una din rachetele căzute este o S-300 și aparține, cel mai probabil, regimentului 540 de rachete antiaeriene al forțelor aeriene ucrainene.
      Regimentul se află în Kamianka-Bugska, în regiunea Lviv, și este înarmat cu sisteme S-300PS/PT.
      Toata Stima!!!
      Valentin Constantinescu

      • de unde rezulta ca problema despre care vorbeam ieri ramane in picioare, adica se prea poate ca prin ucr chiar sa fie nazisti…

        • eu cred ca dabia de acum vom vedea ce inseamna nazism pe vremea asta. in asa fel incit chiar si cei care negau existenta nazismului vor accepta ca, totusi, ..si muove!
          impresia mea e ca nazistii care se simt trasi pe sfoara vor avea tendinta sa manifeste un nazism pur.
          deci…numai de bine prin ucr si prin zona.
          pacea, in ucr, pentru a se manifesta, ar trebui sa fie negociata chemind la masa si nazistii. aia care nu exista, evident. deci daia nu va fi pace pacolo pentru ca ei nu exista.
          creca nici in visurile lor nazistii nu si au inchipuit ca pot intra in posesia unei asemenea gramezi de arme.

          • @Online
            …E SIMPLU…au fost 2 rachete s-300…rachetele aa se trag in salve de cate doua…daca una rateaza tzinta…cealalta nu…rushii au tras vreo 100 de rachete asupra Ucrainei si ucrainienii au tras 2 spre polonezi si posibil tot ei „le-au stins lumina” si moldovenilor…vei spune ca sunt rachete aa si nu pot lovi tzinte terestre…cauta…rushii au folosit s-300 ca sa atace tzinte terestre…deci e posibil(tehnic vorbind)…
            Concluzii…se ciomagesc slavii intre ei si au eshuat jalnic in a escalada conflictul…in a „mari” zona de conflict…
            Zi Frumoasa!!!
            vali
            🙂

          • io …am rabdare cu ‘escaladarea conflictului’ …local, in orice caz. e ilogic ca el sa nu se ridice pe un nivel superior. un accident nuclear, conducte de gaz, petrol, aruncate in aer, …chestii dastea.
            importanta e reactia, nu ca au picat doua bombe la polonezi. reactia e ….minunata!, ar zice unii.

          • diferenta o vor face nazistii din ucr, care exista sau care nu exista. in oricare dintre variante ei vor fi cei care vor face diferenta.

          • @Online
            S-a „dezumflat” subiectul…
            Polonia a retras cererea de activare a Articolului 4 din Tratatul NATO Cimpoi AdrianUltima actualizare 16/11/2022 60m.ro
            Seara Frumoasa!!!
            vali
            🙂

      • Din greșeală eu am scris la inteligenta artificiala la ora cind am scris nu era expirat
        Trebuie pus in discuție faptul ca exact acesata intimplare confirma ca America face presiuni asupara Ucrainei sa încheie războiul
        Ucraina este disperata sa facă o provocare
        Aștept sa văd dacă aia cu “bomba murdara” o sa le iasa
        Polonia este rezervată in discuții ca știe ca exista dovezile ca ea și Anglia au sabotat conductele de gaze

    • @Tiberiu Tatulescu a scris pe 16/11/2022 la 09:00
      Domnule Tatulescu…
      Totzi „politicienii” din colonie s-au „varsat” cu acest prilej…ciolacu a vorbit neintrebat…iohannis s-a trezit din somn…ciuca gheneral patru stele capace bere ashtepta ordine….si acum mai apare alt generalisim 4 stele de o imbecilitate rarisima(asta cica e seful mstm)…care zice ca asha ca pe dincolo…shi boulean asta in razboi conduce operatiunile ca shef al mstm….
      Concluzii…
      1.”Politicienii” sunt nisthe papushi care au inceput sa danseze de capul lor dupa ce au lasat stapanii atzele din maini
      2.Armata este ce a fost dintotdeauna…”o adunatura de proshti si o pierdere de vreme”…v-am dat doua exemple…4 stele…”maciuca(mangalitza) si petrescu asta care mai mult de sef de gaz(stitzi Dvs…crescatoria de porcushori a unitatzii…mergi cu caruciorul…dai mancarica la purcelushi) nu ajungea intr-o armata africana)”…Eu preferam 5 stele…Cogniac…
      Toata Stima!!!
      Valentin Constantinescu

  • A tunat și i-a adunat în parlament! Ai noștri politicieni sunt total neinformați, iar mai nou s-au molipsit absolut toți de bâlbâiala lui don general, de altfel și vorbitor de engleză întâmplător care citește sacadat, ca un novice, până și textele scrise de alții.
    Ciolacu numai trăsnăi a spus aseară la RTv. Nu mai miră nimic din ce spune prealuminatul ăsta…
    Biden a declarat că nu sunt rusești cele două rachete, dar stau și mă întreb de ce nu s-au activat scuturile poloneze.

  • Pe Ciolacu îl înfierbântă de aseară gândul războiului, e pregătit psihic. Singura neplăcere e că va trebui (conform ultimelor știri) să schimbe direcția. Va lupta, alături de Polonia, contra Ucrainei. Succes, nea Marcel!

    • @zis a scris pe 16/11/2022 la 08:43 S-au spalat si americanii pe maini ca pilat din pont,l-au scos pe mosh teaca biden la inaintare…
      Joe Biden spune că e „puțin probabil” ca racheta care a atins Polonia să fi fost trasă din Rusia: „Informațiile preliminare contestă acest lucru”
      libertatea.ro 16.11.2022

  • Daca era sa se puna in aplicare art. 5 ,acesta se putea pune in aplicare inca de la inceputul razboiului din Ucraina atunci cand ucrainienii au doborat doua aparate de zbor romanesti,aflate in spatiul aerian romanesc si caee s-au prabusit pe te4itoriul romanesc,toti cei opt membri ai echipajelor,militari romani ,pierzandu-si viata.S-a pus repede batista pe tambal..fiindca,de,a fost o greseala a tarii vecine si pretene ….

  • „Marcel Ciolacu se grăbește să ceară NATO să intre în război cu Rusia”
    De boi ca astia avem nevoie !

    • Du-te Ciolacu la popota,mâncare buna,prețuri moka,un coniac ,o bere,ia-ți o mașina de numărat bani ,pe când aduce poștașul pensia nu cu tolba ci cu o mașina blindata pentru bani,și du-te cu cei din jurul tau și lasa Tara asta in pace,pana nu e prea târziu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *