Marcel Ciolacu: Voi candida pentru un nou mandat de preşedinte al Partidului Social Democrat şi în acelaşi congres se va alege şi candidatul Partidului Social Democrat pentru funcţia de preşedinte

Marcel Ciolacu și-a împlinit scopul: Coaliția nu mai are candidat unic la prezidențiale

Comentarii

43 comentarii pentru articolul „Marcel Ciolacu și-a împlinit scopul: Coaliția nu mai are candidat unic la prezidențiale”

 • @Online
  E legat de agenda 2030 2050….sa mai apucam noi anul viitor…vorba lui Cib….și mai e ceva…majoritatea cip urilor se fabrică în Taiwan….daca incepe un război acolo ne întoarcem la tv pe Lampi și radio tranzistor….Xi a făcut o declarație în care spune clar că unificarea Chinei cu Taiwan se va petrece în decursul generației actuale….problema e complexa…vorba nemuritorului Ion Ilici Iliescu…
  Seara Frumoasa Online!!!
  vali
  🙂

  • mi s au terminat cuvintele 🙂

  • cred că treaba unora e ziua de mâine, se pricep de minune să gestioneze treabă asta, a altora e ziua de maine, dar peste un an, iar a altora e ziua de mâine, dar peste ani și ani, și și aceștia se pricep de minune la ceea ce fac.

   prin urmare unii zic …sa mai apucam și ziua de mâine,…care doar pentru ei pare de negestionat,
   alții zic ..sa mai apucam și anul care vine, că cu ziua de mâine se descurca, iar alții zic ..mai vedem noi ce o mai fi peste o generație, …pentru că ei nu gândesc în această cheie.
   însă fiecare are dreptate și fiecare ebde folos. zilei de mâine, anului care vine, următoarelor generații 🙂

   pina la urma dincolo de treaba pe care fiecare dintre noi o are ….mai e una, care ți e rinduita din nastere și care e …scrisă în propria ta natura, care influențează în mod fundamental natura celor cu care te intersectezi și o influențează ….fara sa ți dai seama, poate 🙂

   • Natura …specializează, adesea. Potențează anumite valențe …păstrând suma constanta :))
    pina cînd omul se va desăvârși cu totul …se va manifesta desăvârșit …pe feli :))
    așa se manifestă cei porecliți genii :)), care in fapt sint ‘opera’ Naturii, care i a ‘specializat’ încă din nastere, pitentindu le anumite valențe …ele fiind, însă!, legate ombilical de dorințele oamenilor, care pentru a fi împlinite …au nevoie de un impuls, …cîteodată:))

    • daca vrei sa apuci ziua de mâine ..caută i pe cei care se dovedesc specialiști în ‘ziua de maine’
     daca vrei sa apuci și anul care vine …caută i pe cei care se dovedesc specialiști în ‘anul care vine’, iar daca vrei sa grădinărești generația care vine caută i pe cei care se dovedesc specialiști în lucrul cu generațiile

     • evident, după ce mi s au terminat cu ibtele ..ce altceva sa fac decit sa trăncănesc fara rost?!:))

     • de fapt cred că așa se și asamblează ‘cei 13’, care par a fi matricea fundamentală în orice ‘ conducere’, asamblind ‘specializati’ ai Naturii ‘))

      prin urmare …că tot vorbim despre alegeri, …unde or fi ceilalți 12, …care întregesc fiecare candidat, indiferent la ce funcție de conducere la nivel înalt candidează?! :))

     • văd că e drăguț și vorbitul asta, care apare atunci cînd cuvintele ți s au terminat :))))

     • mi l amintesc pe Iohannis știind la ‘masa tacerii’
      semăna cu unul care caută să și activeze ‘matricea’:)),
      mi a lăsat senzația că i lipsesc fix cei 12 🙂
      sau poate că fix despre prezența …nevăzută a celorlalți 12 vorbea,…nu m am prins ce a vrut să spuna:)

      însă ideea e de folos, Io așa zic:)
      abia cînd toți își vor ocupa locul la ‘masa tacerii’ vom ‘vedea’ ce înseamnă să conduci armonios, aici nu epic de îndoiala,…zic io 🙂

 • „Îmi este frică de viteza şi magnitutdinea pe care AI o poate avea în sfera socio-economică. Cred că lumea încă nu realizează cu ce se confruntă” a declarat Sam Altman.

  care lume inca nu pricepe cu ce se confrunta?!
  aia care pune la cale Noua Lume pentru ca si o doreste?
  aia care nu si doreste Noua Lume, insa fara ea nasterea Noii Lumi nu va avea loc ?

  lumea stie cu ce se confrunta.
  Noua Lume vine la pachet cu sisteme sociale noi-noute care au ca esenta IA. iar Noua Lume fix acu’ e n durerile facerii, deci nu numai ca pricepe, dar pesemne ca ‘naste’ Noua Lume fix avand ca pivot chiar IA, ca prea suna a ‘minte artificiala’ intreaga tesatura care se lasa, strategic, peste lume…

  • AI este o scamatorie a marilor corporatii si a guvernelor. La prima pana mai serioasa de curent, AI se topeste ca untul la soare. Adica algoritmul e vulnerabil la prima siguranta care nu functioneaza corect. Exact ca si banii digitali si alte balarii progresiste care vor sa mascheze dorinta „elitelor” de a controla oile. Chestia pe care bajetii n-au luat-o in seama e ca Istoria e plina de mormintele smecherilor care au vrut sa imparateasaca coaja.

   • 1.computerul cuantic ..atunci cînd va fi sa fie va fi un soi de chivot. el intră în armonie cu energie a universului, deci n are nevoie de energie. se mișcă singur. perpetuu.
    2.AI e o apariție absolut deosebita, tocmai pentru că e o armonie a unei energii fundamentale a universului. nu e nicio scamatorie la mijloc, e …ceva lipsa, inima, in povestea ei, însă scamatorie nu e.
    3.toti cei care au vrut să împărătească lumea au mai vrut ceva, …s o tooot împărătească! …deci sa nu mai moară. pesemne că și or fi spus ..daca as mai fi trăit vreo sută, doua de ani ..singur puneam oile cu botul pe labe.
    in univers dorințele se împlinesc. in timpul lui Planck sau poate că e necesar tot timpul din univers, însă de împlinit dorințele se împlinesc negreșit.

 • ‘Structuri misterioase gigantice descoperite în spațiu, fără precedent.’ ( ziare com )

  structuri care, asamblate, definesc ‘structura …de adn a Universului macro ( cea mai adinca imagine a Universului micro, oglindita, iti ‘da’ cea mai ‘adinca’ imagine a ‘Universului macro’ )

  aia e o ‘structura adn a Universului’
  una o gasesti la un cap al Universului, cealalta la celalalt capat
  ca orice ‘creatie’ Universul are si el …adn :))))

  • insa pe cind la nivel micro adn ul e o cauza, el fiind un izvor, la nivel macro el e un efect, devenind un soi de ocean :))
   ce tare 🙂

   insa ‘ultima esenta’ a adn ului micro e leita ultimei esente a adn ului macro, prin urmare …in sfarsit e inceputul :))
   si mai tare :)))

   ce reprezinta ‘structurile’ la nivelul Universului? locurile cele mai ‘stabile’ din Creatie. practic totul, dar tot ce misca in univers isi cauta starea absoluta de echilibru, adica …\locul\ in adn ul maco al Universului
   asta e …si mai si mai tare:))))

   deci …pe ziua de azi avem trei chestii tari de tot 🙂
   cita frumusete…:)

   • deci …precum in Cer, adica la nivel micro, cuantic, asa si pe Pamant, adica la nivel macro, anticuantic
    hai ca e devine chiar interesant :))))

    • exista un nivel cuantic, ….despre care se stie cite ceva,
     insa uite ca de azi exista si un nivel anticuantic, si si despre el se stie ceva, incepind de …acu citeva minute, de cind am inceput sa trancan :))))

     • pentru ca taramul anticuantic e imaginea din oglinda a taramului cuantic, intelegem taramul anticuantic intorcindu l pe dos si cu capul in jos pe cel cuantic :))

      starea de echilibru a universului e una care se suprapune peste structura adn ului acestui Univers. care structura exista deja, pe nivelul cuantic
      atunci cind nivelul cuantic si cel anticuantic se oglindesc …puzzle ul a fost finalizat, ce urmeaza fiind ‘un Cer nou si un Pamant nou’ :)) :)))))))))))

     • valiiiii, unde esti?!
      vino sa ti arat peste ce pietricele stralucitoare am dat! :)))))))))))))))))))))))))))))))))
      sint chiar tari, nu i asa? 🙂

     • @Online
      Aici sunt Online…ziare.com nu mai e demult o sursa credibila de informatii…
      Zi Frumoasa Online!!!
      vali
      🙂

     • tot asa cum exista o istorie a trecutului, a pamantului,
      insa si o istorie a viitorului, a cerului

      exista si pamantul universului, cu adn ul lui, insa si cerul universului care are si el propiul adn

      deci Istoria, cu cele doua aripi ale sale functioneaza pe acelasi principu regasit in dinamica universului, care si ea are doua aripi,
      insa si in dinamica fotonului, aia …trinitara:)), ca duaitatea fotonului e un concept expirat :))
      …si povestea poate continua, pentru ca in esenta e vorba despre o matrice si despre acceasi matrice care se regasetste peste tot …in cer si pe pamant :)))) :)))))))))))))))))))))))))))))))))

     • io imi iau informatii din surse, nu din surse credibile :)))
      vad io daca sint sau nu sint credibile:)))

     • deci iata ceva care pina si pe mine ma lasa gura casca…
      :
      a treia componenta a unicului foton e componenta comuna tuturor exprimarilor ‘matricei fundamentale’, indiferent pe ce taram se exprima ea, Cer, Pamant…

      deci mai altfel spus ‘a treia componenta a unicului foton’ e fix cea care se gaseste ‘intre adn ul pamantului Universului si adn ul cerului Universului, e si cea care se regaseste intre cele doua Istorii, …e Referinta Absoluta ….la propriu.
      adica ea, ‘a treia componenta a unicului foton’ e …insa Pacea. iar atunci cind S a intrupat i s a spus Hristos
      domne ….asta e un ‘alt nivel’,…care asambleaza intr un Intreg …nu doar tot ce misca in Univers, ci toate astea cu Universul insusi.

      iti mai amintesti? …Dinamica Cubului ?
      este …nu doar esenta oricarei dinamici din! Creatie, ci e insasi Creatia …

     • si …fii atent aici,…sa mori de ris, nu alta, fix un soi de matrice de acest fel experimentez si io acusica:)))), pentru ca pe de o parte sint intr o stare absolut deosebita privind …pietricelel astea, insa pe de alta parte eram deja intr o stare …fix pe dos decit asta!:))
      deci practic experimentez, concomitent, doua stari contradictorii, deosebit de contradictorii:)))), iar eu sint …intre aceste stari 🙂
      deci practic sint io si …cele doua stari contradictorii ale mele, aflate intr o stare de excitatie …deosebita 🙂
      :)))))

     • zi frumoasa vali
      🙂

     • o floare,
      are cerul si pamantul ei si …a treia componenta
      un animal,
      are cerul si pamantul lui si ‘a treia componenta’
      ori dinamica in univers are propriul cer si paropriul pamant ( care e o oglindire a propriului cer’ si …’ a treia componenta.

      insa!…
      pe cind cerurile sint nenumarate, pamanturile sint …cite ceruri, deci nenumarate ( mai putin unul )
      exista o singura si numai o singura ‘a treia componenta’, care e comuna tuturor cerurulor si pamanturilor
      :)))
      co lo sal! :)))))

      deci … ‘a treia componenta a unicului foton’ …e a lui, insa e si a tuturor celolalte atrici ‘cer-pamant’ care se manifesta …oriunde! in Creatie
      u ri e sesc! :))))))

     • aceasta ‘a treia componenta’ e acea …tarie care a despartit apele de alte ape, cerul de pamant, cerurile de pamanturi

      mi nu nat! :)))))))

 • ‘Cancelarul Olaf Scholz crede că e timpul ca Germania să aibă o femeie președinte: ”Aş fi încântat” (ziare com )

  atunci cind o femeie conduce …brusc pe masa de joc apara anihilarea’ ca optiune. propovaduitul femeilor la conducere catalizeaza aceasta dinamica, ‘anihilarea’
  despre ce o fi vorba, la nivel mondial, in treaba asta …ramane de vazut, insa tendinta e clara.

  • :
   cineva urmareste sa anihileze ceva.
   ceva grandios.
   motiv pentru care foloseste cea mai potenta cale, ‘femeile conducator’

   • de asta am si zis ca …se prea poate ca in state sa mai intre in joc cel putin un candidat demn de luat in seama, pentru ca in acest moment candidatii cu sanse de cistig sint barbati. pai …cum ramane cu ‘femeia conducator’?! deci …rabdare si tutun, vorba unuia de paici…

 • inca un pas pe calea Insularizarii:

  ‘Decizie ”istorică” a lui Biden. SUA interzic importul de uraniu îmbogățit din Rusia’ (ziare com )

 • cum scapi de un scut, …care nu mai e necesar, in doi pasi:
  -altul zice ca are nevoie de unu
  -…te oferi tu sa l ajuti
  astfel nimeni nu va putea spune ca ai ‘scapat’ de scutul care nu mai era necesar, ci ca esti marinimos si ii ajuti pe cei in nevoie

 • Niste baieti bine informati de peste garla, baieti cu state vechi prin agentia cu trei litere, au spus cu subiect si predicat ca nato e deja pe aparate iar Unchiu abia isi mai trage sufletelu’. Ca pe cocioc inca se executa OZ/U de la licurici, e alta poveste. Dar luand ca reper Istoria, p-aci s-a jucat mereu piesa „Fa-te frate cu dreaq pana treci puntea”. Rabdare si tutun. Asta daca nu da apoplexia in nenii de la Vashington si pornesc ultimul party pe planeta. Atunci ne ia pe toti varu’ Aghiuta! Fiindca rusii au o mare problema. Se tin mereu de cuvant. Cine va fi vataf in colonie e chiar ultima grija pe agenda celor cu macar doi neuroni functionali.

 • @
  inchizitia n a murit, intre timp, ci doar s a dezvoltat
  astazi, daca dai semne ca propovaduiesti armonia cu Natura …esti papat cu fulgi cu tot. lumea intreaga se afla sub spectrul ‘noii inchizitii’, asa ca …cautati si ‘dezvoltarea fibonacci’ a lui Ivan cel groaznic, prin lumea mare, ca ea exista pe undeva…

  nici ‘esenta’ lui Ivan cel Groaznic n a disparut, ci doar s a dezvoltat, s a ….desavarsit intre timp
  nici ‘esenta’ Inchizitiei n a disparut, ci doar s a dezvoltat in stil fibonacci, desavarsindu se, intre timp
  deci oamenii …au o problema, asa e

  • intre timp inchizitia a ajuns sa lucreaze …pe dos.
   daca nu i permiti Naturii sa se desavarseasca, Artificializindu se, atunci ‘lucrezi cu Satana’ si poti fi ars pe ‘noul rug’

   • daca nu i vei permite omului sa se desavarseasca, artificializindu se, atunci vei fi declarat adept al Satanei ( care ii vrea omului Raul, …daia nici nu vrea sa se desavarseasca )

    • azi ‘noua inchizitie’ te arde pe ‘nou rug’ …de nu mai ramane nici cenusa din tine. asta inseamna ca ‘poporul planetei’ …are o problema?
     civilizatia are o problema, …nu sufera Natura, prin urmare face orice pentru a nu se mai intersecta cu ea. calea sigura fiind Artificializarea. daca te opui Artificializarii te vei intersecta cu ‘noua inchizitie’, negresit, mai devreme sau mai tarziu…
     o adiere palida a felului cum se manifesta ‘noua inchizitie’ a putut fi recunoscuta pe vremea pandemiei

     • despre felul in care se va manifesta noua inchizitie stim …citind despre felul in care s a manifestat vechea inchizitie:

      daca tipa, fiind pe rug, insemna ca l cheama pe Dracul, iar daca la un moment dat se oprea insemna ca Dracul i a auzit chemarea, a venit, iar acum vorbeste cu el.
      daca si totea ochii( de durere) insemna ca l cauta cu privirea pe Dracul, daca privea fix …insemna ca l a gasit!, si acum …se privesc in ochi. indiferent ce faceai erai dat mat.

      lumea mare se indreapta cu pasi de melc, deci fara sa prinzi de veste, catre o astfel de lume

  • exista o istorie a trecutului si una a viitorului
   istoria trecutului e plina de ‘primul pas’ pe calea celor 10 000 de pasi, istoria viitorului e despre …ceilalti 9 999
   citim istoria trecutului pentru a identifica ‘primii pasi’, abia asa deslusindu pe ceilalti 10 000 aferentii fiecarui pas din istoria trecutului si care ‘scriu’ istoria viitorului
   istoria viitrului e despre cum arata desavarsirea istoriei trecutului
   o dare la pace a istoriilor defineste Prezentul ( care e un Intreg si se manifesta concomitent dintr o granita in cealalta a Universului )

 • Treaba cu dementa lui Ivan cel Groaznic e perfect înscrisă în practicile epocii bă chiar occidentalii adică Occidentul Colectiv a dezvoltat o cu ceva timp înainte ca exemplu putem să ne gândim doar la Sfânta Inchiziție Catolică cea care născocise practici mult mult mai demente și brutale și cu toate astea popoarele occidentale o adulau …așa ca aia cu poporul rus e cam trasă de păr

 • @Din surse bine informate
  Daca-i asa , rau ne urasc aia ce conduc si Washingtonul.

 • Ciolacu pregătește în secret succesul cerut de Washington: al lui Kovesi.

  • Nu,nu,nu, ghici ? Prostovanul și băutorul de pișat vor fi,unul președinte,unul premier,rețineți postarea asta a mea și vorbim la toamnă/iarnă după alegerile deja stabilit de marele licurici,slăvit fie numele lui Băse securiciu ! P.S. prostovanul e Gioană Mihaela dragostea mea,iar băutoru de pișat,eeee,ați ghicit, Cioloș cocoloș,respect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *