Marcel Ciolacu: Îmi voi pune mandatul pe masă în Parlament pentru reforme și dreptate socială

Marele cutremur de la miezul nopții

Am trăit un cutremur în mijlocul nopții. Magnitudinea 7,6 pe scara jalnicului fotbal de la noi. Datele sunt furnizate de Institutul Naționale de Bătaie de Joc Pentru Toți Suporterii din România.
Marius Șumudică a fost demis de la conducerea echipei de CFR Cluj, deși este pe primul loc în campionatul intern.

La puține ore, a mai fost un cutremur. La ora 5,30, a avut loc iar în județul Vrancea. Magnitudinea 3,2 pe scara Richter. Acestea sunt datele furnizate de Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare pentru Fizica Pământului.
Noaptea trece repede, ca orice lucru bun care ne mai scoate puțin de dramatismul cotidian, întreținut permanent de valuri repetate de știri negative.

Noaptea trece mai greu pentru unii, însă. Sunt sigur că Marius Șumudică, antrenorul circar de la echipa de fotbal CFR Cluj, a dormit foarte prost.
Înainte de a se duce să facă nani, el a fost anunțat de șefi că nu mai are job.
Motivul? Prestația umilitoare din cupele europene.
CFR Cluj a fost eliminată din Europa League după ce a fost învinsă de Steaua Roşie Belgrad cu scorul de 2-1 (1-1), joi seara, pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, în manşa secundă a play-off-ului.
Învinsă şi la Belgrad, cu 4-0, CFR Cluj va rămâne cu participarea în grupele Europa Conference League.

Patronul echipei CFR Cluj, Nelu Varga, a luat o decizie drastică după ce clubul a înregistrat rezultate slabe în competiţiile europene. Omul de afaceri a decis demiterea a mai multor persoane importante. Primul pe listă, antrenorul principal Marius Șumudică.
Vineri dimineața, Șumi nu a mai fost lăsat să intre în stadion pentru a conduce un antrenament programat cu mult timp înainte.
Sunt unii care îl apreciază, văd că are niște calități, plus că mai dă culoare atmosferei terne, gri, din fotbalul românesc. Dar culoarea este bună la pictură, în primul rând. Apoi, mai este bună în obraji. O față prea palidă nu este un semn de sănătate.
La mai puțin de trei luni de la instalarea sa în postul principal din Gruia, iată că Șumi pleacă cu capul plecat. Încotro ?

Poate la un alt club românesc. Poate la un alt club de peste hotare unde jocul cu balonul rotund este în decădere, nu mai are sare și piper.
Nu știu câți oameni apreciază jocul echipelor antrenate de Șumi în ultimii ani, dar la conferințele de presă face un spectacol total.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

A apărut al doilea volum din colecția „Proză Politică”: „Cui i-e frică de mareșalul Antonescu?”

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog