Începând din 13 noiembrie, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial

Maria Nițescu, ajunsă manager la „Matei Balș” după propagarea unor imagini false

În 18 iulie, anul trecut, populația a fost cuprinsă de panică, declanșată de un fake news, menit să intensifice starea de spaimă în rândul populației, protagonistă fiind dr. Maria Nițescu, pe care o cita presa după ce ea o citase pe asistenta Gabriela Ciobanu, care postase un șir de ambulanțe în curte.
Este vorba despre acel șir de ambulanțe fotografiate în curtea spitalului „Matei Balș” care sugereau că un număr mare de oameni, bolnavi de Covid-19, au fost aduși pentru internare.
Dovadă că a fost un fals este faptul că fotografiile au fost șterse. Nici chiar pe site-ul Digi24, care a făcut valuri, nu mai există.

În 20 iulie, Ion Cristoiu a explicat cum a avut loc punerea în scenă a scenei lacrimogene și panicarde cu salvările din curte:

Misiunea a fost îndeplinită. Am luat legătura, pe Facebook, cu Gabriela Ciobanu (vezi foto mai jos), dar nu a fost dispusă să dea mai multe detalii. Ea s-a întors la oile ei, adică postări de cel mult 10 like-uri, care nu au mai fost viralizate de sistem. Între timp, și-a schimbat și numele de scenă, a devenit Gabby Casal.

Pentru dr. Nițescu, însă, s-au aliniat toate planetele. Ea a fost numită manager la „Matei Balș” în 22 decembrie 2020, de ministrul Nelu Tătaru, după plecarea lui Adrian Streinu Cercel în Parlament.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *