Începând din 13 noiembrie, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial

Marius Tucă și Dan Diaconescu, în varianta anilor ‘90

Marius Tucă și Dan Diaconescu, în varianta anilor ‘90!
Să cântăm pentru ei refrenul “pușca și cureaua lată, ce bărbați eram odată!”

Un prieten comun, și fost coleg cu cei doi, mi-a trimis fotografia asta, ca să ne bine dispunem reciproc. Eu lărgesc cercul “binedispușilor” oferindu-v-o și vouă, prilej cu care vă invit să rememorați felul major și consistent în care cei doi prieteni din Caracal au marcat, împreună sau mai ales separat, viața publică românească post’89.

În poză distribuiau ziarele pe care tot ei le și scriau, iar Tucă râdea de Diaconescu, care purta puloverul “norocos”, adică cel cu care avea cel mai mare succes la gagicile din Regie. Încă erau săraci , dar veseli, n-ajunseseră în momentul pozei la înțelegerea ulterioară cu “mogulul’” DAN VOICULESCU.

Pentru cei ce nu-i știți personal, vă fac doar o confidență și vă zic că sunt de fapt sensibili și mereu puși pe glume, ale lui Dan mai “soft”, ale lui Marius mai mereu în varianta “hard”.
Mă bucur pentru noul succes al lui TUCĂ cu emisiunea de la ALEPH TV, sunt revoltat însă de marea nedreptate care i se face lui DIACONESCU , ce are Interdicția absurdă de a mai evolua public până-n 2025 (decizie a STATULUI PARALEL împotriva sa!).
HAI NOROC BĂIEȚI!

(Text și foto: Cozmin Gușă)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

A apărut al doilea volum din colecția „Proză Politică”: „Cui i-e frică de mareșalul Antonescu?”

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog