Ministrul de Externe al Austriei: Dostoievski şi Ceaikovski rămân o parte a culturii europene, fie că ne place sau nu. Rusia va continua să fie cel mai mare vecin al nostru. Va rămâne a doua mare putere nucleară din lume

Mărturii din ochiul ciclonului | „Interviurile lui Cristoiu”. Invitat: Constantin Boștină

17 iulie 2021

Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Mărturii din ochiul ciclonului | „Interviurile lui Cristoiu”. Invitat: Constantin Boștină”

  • Bun.A vorbit cum si cat trebuie fara sa bata campii cu gratie sau disgratie.Se vede ca a facut carte pe bune si la vremea ei plus abilitatea si locvacitatea activistului ca nu au pierdut toti timpul prin sedinte,convocari,plenare, au invatat politica nu ca cei de azi luati de pe strazi.Sigur, si cu un amfitrion comod,probabil ca Tuca ar fi fost mai incisiv. PS. Cati frati ,fii,veri au fost Bostina ? E plina lumea.