Începând din 13 noiembrie, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial

Mască facială pentru hipoacuzici

În această fotografie Chris LaZich, de la Fleet Science Center, poartă o mască cu o fereastră în timp ce vorbește cu Delpha Hanson din San Diego. Acoperirea feței pentru a reduce răspândirea coronavirusului îngreunează comunicarea persoanelor care citesc de pe buze. O serie de startup-uri au început să facă măști cu fereastră și au foarte multe cereri din partea familiilor și prietenilor persoanelor surde, persoanelor care îi ajută pe elevii de engleză să vadă pronunția cuvintelor și chiar spitale care doresc ca pacienții lor să poată vedea zâmbetele celor care-i îngrijesc. (Foto AP / Gregory Bull)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *