Ministrul de Externe al Austriei: Dostoievski şi Ceaikovski rămân o parte a culturii europene, fie că ne place sau nu. Rusia va continua să fie cel mai mare vecin al nostru. Va rămâne a doua mare putere nucleară din lume

Măsurile de relaxare anunțate de Președinte ascund eșecul campaniei de vaccinare


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

4 comentarii pentru articolul „Măsurile de relaxare anunțate de Președinte ascund eșecul campaniei de vaccinare”

 • tot ce misca pe lumea asta…expira, la un moment dat.
  Anotimpurile. doar astea sant vesnice.

  lumea mare are nevoie de o temelie noua, capabila sa-i sustina greutatea, devenita colosala…intre timp.
  in lipsa acestei noi temelii, de lumea mare se alege ce s-a ales si din celelalte civilizatii: Praful.

  totusi, sta scris ca civilizatia asta va tinde spre desavarsire. adica spre Nemurire.
  prin urmare acesteia ii va reusi…Metamorfoza, adica trecerea lumii mari pe o ‘ecuatie de miscare’ care tinde sa fie…perpetua.

  asa ca…noile temelii sint implacabile.

  prin urmare o revenire la vechile si expiratele temelii e imposibila.

  spre ex: o revenire la invatamantul clasic e un nonsens.
  cu toate astea, ‘fericirea’ pare a sta fix in posibilitatea de a reveni la vechiul si expiratul sistem de invatamant. adica…in timp ce manifestarea unui nou sistem de invatamant e implacabila, cea care aduce ‘bucurie’ e intoarcerea la expiratul sistem de invatamant.

  de unde rezulta ca din tot ce s-a intamplat din povestea cu Pandemia…nu s-a inteles nimic!:)))

  de unde rezulta ca ‘lectia’ pe care ‘dinamica fibonacci’ urmeaza s-o predea va fi intr atat de…mai apasata!, incat ea sa aiba tendinta de a fi si priceputa.

  pe vremea Revolutiei Planetare nu exista ‘relaxare’, adica intoarcere la ‘starea anterioara’. ci doar un nou ciclu de adancire a lumii mari in noua paradigma, a rederfinirii…din temelii!, a chiar…temeliilor lumii mari.

  acu daca asa e :))), io cum sa zic, domne, ca e sau ca va fi altfel:))

  • ‘trecerea’ de la ‘invechitele si expiratele temelii’ catre ‘noi-noutele temelii’ se face prin ‘punerea la indoiala’ a primelor.

   prin urmare deasupra capului ‘celor care conduc lumea’ se afla o Sabie, iar ea poate fi definita astfel: Punerea la Indoiala.

   adica exprimarea absoluta a ‘punerii la indoiala’

   prin urmare tendinta, pe lumea asta, va fi cam asta: tot ‘binele’ facut de ‘cei care conduc’ sufera o metamorfoza plenara :))), astfel incat el se va dovedi, in final, a fi chiar ‘raul’ :))

   ( ‘cei care conduc’ au renuntat la cel mai de pret atu: punerea la indoiala a propriilor dinamici.
   nasol moment :)), pentr ca ‘punerea la indoiala’ e o rinduiala…a Creatiei!,
   deci ea e de un folos absolut.
   mai astfel spus…in lipsa ei absolut totul se destrama )

   • manifestarea noilor temelii presupune manifestarea unor noi sisteme sociale.
    prin urmare…actualelel sisteme sociale tre sa se dovedeasca, fiind puse la indoiala, incapabile!

    deci nu despre cum actualele sisteme sociale…rezista! :))) in fata ‘punerii la indoiala’ e vorba, ci despre cum ele crapa, despre cum ele se dovedesc impotente. ( prin urmare grija ar trebui sa fie…ce pun ‘mai repede!’, cu urgenta plenara!, in loc! )
    prin urmare…sa nu cumva sa se ajunga la concluzia ca actualele sisteme sociale sint potente:)), ca o astfel de concluzie paveaza doar calea catre…o Contra :))… capabila sa le spulbere…la propriu. 🙂

 • Maitre , esecul campaniei de vaccinare e binele pe care l-a facut bunul Dzeu romanilor , nu de alta dar „autoritatile „noastre se feresc precum Draku de tamaie sa ne faca un bine .