Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

Materiale sanitare de peste 50 milioane de lei au expirat deja în depozitele Unifarm

Românii au dreptul să fie corect informați. Neîncrederea în autorități se explică prin lipsa unui dialog sincer, omenesc, între cei de la putere și cetățeni. Iată câteva întrebări legitime către ministrul interimar al Sănătății :
Austria a donat României 1075 de cutii de diferite tipuri de medicamente pentru tratarea pacienților de COVID-19. Potrivit informațiilor publice, aceste medicamente au fost recepționate de IGSU și au intrat în depozitele UNIFARM.
Domnule ministru,
Vă solicit să ne explicați de ce aceste medicamente, extrem de necesare în spitalele din toată țara, sunt predate UNIFARM și nu Direcțiilor de Sănătate Publică din județele cu cea mai mare incidență, unde este, cu siguranță, nevoie de ele!
Care este mecanismul legal care stabilește această distribuție?
Nu considerați necesară stabilirea unui nou mod de lucru, rapid și eficient, având în vedere că ne aflăm într-o situație catastrofală pentru sănătatea publică?
Vă reamintesc faptul că UNIFARM a ținut în depozite, peste un an și jumătate, 390 de ventilatoare, în timp ce românii așteptau disperați în spitale eliberarea unui pat cu oxigen.
Vă reamintesc faptul că tot în depozitele UNIFARM zac în continuare milioane de măști, aparatură și materiale medicale.
SUBLINIEZ CĂ materiale sanitare de peste 50 milioane de lei au expirat deja în depozitele UNIFARM!
De asemenea, vă solicit să faceți publice zilnic informațiile privind alocarea de către UNIFARM a acestor medicamente către spitale.
Românii au nevoie de aceste medicamente acum, nu peste un an sau atunci când vor fi deja expirate. (Interpelare Gabriela Firea-senator)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Materiale sanitare de peste 50 milioane de lei au expirat deja în depozitele Unifarm”

  • Domana Gabriela FIrea in primul rand sanatate pentru ca mas media mentiona ca aveti COVID si din acest motiv lipsiti de la votul pentru investirea Guvernului lui Klaus – Dacian Ciolos…
    Insa nu sunt de acord cu acest subiect, nu cred ca Guvernul Sau, condus de protejatul si protejatul sau CATZU a gestionat situatia stocurilor de la UNIFARM, eu nu cred ca domnul Presedinte KLAUS chiar nu a stiut ce om a pus in fruntea guvernului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *