Începând din 13 noiembrie, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial

Maurul și-a făcut datoria, maurul poate să plece. Consilierul lui Orban pe jocuri de noroc a demisionat

Consilierul pe probleme de jocuri de noroc din guvernul Orban, Sorin Constantinescu, și-a dat demisia. Gestul lui vine la câteva zile după ce Executivul a decis să deschidă păcănelele generând un val de indignare în rândul opiniei publice.

„Astazi mi-am incetat activitatea de consilier la Guvernul Romaniei. Multumesc tuturor pentru sprijinul acordat si pentru efortul depus! Sper ca am reusit sa pun si eu umarul la trecerea peste aceasta criza in conditii decente!” a scris Constantinescu pe Facebook.

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a spus, săptămâna trecută, vineri, că deschiderea sălilor de jocuri a fost influențată de consilierul lui Orban: „Astăzi au anunțat că se deschid sălile de jocuri de noroc. Vă spun eu realitatea: unul din consilierii personali ai lui Ludovic Orban are afaceri cu păcănele. Este o informație categorică, nu doar sigură. Cred că toate problemele s-ar rezolva dacă domnul prim-ministru și ar lua un consilier și medic, să explice totuși fenomenul și câți oameni au murit, pentru că nu au avut acces în această perioadă la medicamente și la spitalizare. Dacă chiar mai lua și un consilier preot, unde să mai ceară iertare câteodată, sunt ferm convins că s-ar deschide și spitalele, și bisericile. Dacă ar fi avut un consilier de la Horeca, ar fi deschis și restaurantele”.

Deputatul USR Lucian Viziteu avertiza, săptămâna trecută, că ministrul de Finanțe Florin Cîțu vrea să scutească de taxe păcănelele pe perioada stării de alertă. „În ce țară normală păcănelele au ajuns să fie atât de importante încât să primească scutiri de taxe? Îmi pare rău, dragi colegi liberali, dar așa nu se poate. Asta nu mai e liberalism, asta e trafic de influență”, a scris deputatul pe Facebook.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *