Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Medaliații de la Tokyo au fost felicitați de familia regală

Suntem deja bine intrați în brumărel. Căldura zilelor când oamenii mergeau pe stradă în tricou sau pantaloni scurți a trecut, iar acum ne căutăm prin debarale hainele mai groase. Razele de soare mai reușesc să ridice mercurul termometrelor spre prânz. Amuzant este că ieri am văzut cum s-au intersectat trecători din ambele categorii. Unul cu mânecă scurtă, altul cu haină de blană. Fiecare cu sensibilitățile lui. Dar să trecem la marea actualitate a mișcării olimpice de la noi.

Sportivii medaliați la Jocurile Olimpice Tokyo 2020, alături de președintele Comitetului Olimpic și Sportivi Români -COSR – Mihai Covaliu și secretarul general COSR George Boroi, împreună cu președinții celor două federații olimpice care au câștigat medalii la Tokyo 2020, Elisabeta Lipă – canotaj și Marius Florea – scrimă, au fost primiți la Palatul Elisabeta de către Majestatea Sa Margareta și Alteța Sa Regală Principele Radu.

Campioanele olimpice Simona Radiș și Ancuța Bodnar (canotaj, dublu vâsle), vicecampionii Ana Maria Popescu (scrimă, spadă), Ciprian Tudosă și Marius Cozmiuc (canotaj, dublu rame), Cosmin Pascari, Ștefan Berariu, Mugurel Semciuc și Mihăiță Țigănescu (canotaj, patru rame) au fost felicitați pentru rezultatele pe care le-au obținut la Jocurile Olimpice de la Tokyo desfășurate în condiții fără precedent în istoria olimpică. MS Margareta și ASR Principele Radu le-au urat sportivilor și antrenorilor succes în competițiile viitoare și și-au exprimat speranța într-un viitor mai bun din punctul de vedere al restricțiilor cauzate de pandemia globala.

Președintele Mihai Covaliu a felicitat gazdele cu ocazia împlinirii a 25 ani de mariaj și le-a mulțumit pentru sprijinul moral constant, ca și pentru aprecierea pentru rezultatele sportivilor.

La finalul întâlnirii, familia regală a României a oferit participanților câte o amintire cu însemnele Casei Regale a României, iar, la rândul sau, președintele Mihai Covaliu a oferit gazdelor, din partea Echipei Olimpice un tricou Team Romania cu semnăturile tuturor medaliaților de la Tokyo 2020.

Așteptăm acum jocurile olimpice de iarnă din China, competiții care vor avea loc la începutul anului următor, dar flacăra olimpică se va aprinde peste numai câteva zile în Grecia. Pentru a fi în ton cu ambianța elină, semnez aceste rânduri cu un nume de rezonanță în civilizația greacă.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *