Medicii care propovăduiesc covidul recoltează testele, pe bani mulți, în clinicile lor private și dau comisionul guvernanților

Nu mai dați exemplu Italia atunci când vorbiți de restricții, ca să îi scuzați pe decidenții noștri! În Italia, școlile, teatrele, cinematografele, stadioanele, sălile de sport și restaurantele NU sunt închise.
În Italia, toți cei care au intrat în contact cu un pozitiv confirmat, sună la medicul de familie și primesc pe mail trimiterea pt testare. Testarea este GRATUITĂ, oamenii merg cu mașina personală la centrul de recoltare, stau la cozi cu mașinile și li se recoltează proba fără să coboare din mașină. Primesc rezultatul testului a doua zi și după 14 zile repetă testul, tot GRATUIT.

La școală, toți copiii primesc măști dimineața, la intrarea la cursuri. De profesori nu mai vorbim, e evident ca le dă statul. În caz că un copil este depistat pozitiv, intră in carantină, 14 zile, doar clasa în care a fost depistat copilul pozitiv, nu toată școala, cum se întâmplă la noi, unde, indiferent de efectivele din instituții, se declară focar la 3 persoane pozitive și toată lumea, zeci, sute, mii de persoane sunt trimise acasă degeaba. După ce copilul a fost depistat pozitiv și s-a carantinat clasa, după o zi-două, medicii vin la școală și recoltează probe de la toți copiii din școală. Tot GRATUIT!
Asta înseamnă să vrei să izolezi pozitivii și să urmărești o pandemie pentru a putea proteja populația , nu să urmărești să te îmbogățești tu și tot guvernul cu toate neamurile.
Calicii noștri nu ar da nici măcar o mască de câțiva bani gratis, mai bine încasează ei tot din VÂNZAREA măștilor. Bănuț cu bănuț se adună, de ce să îl piardă prin împărțirea gratuită a măștilor în școli?

La noi, afacerea cu testele e de ordinul sutelor de milioane de euro, care intră tot în buzunarul nenorociților care se prefac îngrijorați și ne spun că ne protejează închizându-ne pe toți în case, la infinit.
Medicii care propovăduiesc covidul recoltează testele, pe bani mulți, în clinicile lor private, le prelucrează la spitalele de stat unde lucrează și dau comisionul guvernanților care nu au niciun interes să testeze gratis sau să izoleze virusul. Cu cât mai multe cazuri, cu cât mai mulți ani de teroare, cu atât mai bogați vor fi ei.

Chiar sunteți atât de orbi și surzi, încât să nu vedeți ce se întâmplă la alții? Ce v-a dat statul român de la începutul pandemiei, în afară de amenzi, jigniri și amenințări? Măcar o mască gratis a primit vreunul de la stat?

Nu există țară europeană care să închidă cu lunile atâtea sectoare de activitate! Școlile nu au fost închise complet, 8 luni, niciunde în lume! Toate țările au oferit servicii gratuite pentru cetățenii lor, iar cele care nu au făcut-o, nu au închis nimic. Voi ce ați primit? Stați sub pat în continuare și recitați din Miorița? Numai că ați adus pe lume copii care merită sa trăiască măcar cum ați trăit voi. În egoismul vostru, puteți să vă gândiți o clipă și la ei?

Clarificare comentarii


Clarificare

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe blog, precum și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Medicii care propovăduiesc covidul recoltează testele, pe bani mulți, în clinicile lor private și dau comisionul guvernanților”

  • Marea afacere este a OMS-ului, testati, testati, testati. Cum ar mai fi pandemia daca nu s-ar mai testa?. Testez pentru o boala pe care o tratez cu paracetamol. Mai scump este testul decat tratamentul. Pacat de medicii care se complac in marea pandemie de prostit intreaga lume si care a dus la imbogatirea unora. Sa nu ai nimic clinic si sa te testezi este culmea prostiei. Temperatura este reactia normala a organismului in lupta impotriva unei infectii, semn ca sistemul imunitar este activat. De ce nu credem ce au spus la inceput presedintele, cercel, rafila. – o simpla gripa. Marea afacere a anului 2020 este testarea, Urmeaza afacerea cea mai grasa, vaccinul.