Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Medicul Virgil Musta spune că oamenii care se testează pot păcăli sistemul, să iasă rezultatul negativ

Într-o lume a conspirațiilor, unul dintre vestitorii apocalipsei, medicul Virgil Musta, aruncă și el, ca specialist, gaz pe foc. El susține, în contextul scandalului cu jucătorii de la CFR Cluj depistați pozitiv într-o zi, iar a doua zi analizele au infirmat rezultatele, că se poate păcăli sistemul.

„Există riscul ca testele să fie pozitive la prima testare, iar la a doua testare, dacă pacienţii ştiu să fenteze mecanismul, chiar să îl fenteze. Nu am datele necesare să explic, dar pot fi fentate. Nu pot să spun public că lumea poate va încerca să păcălească sistemul, dacă au nevoie de un test negativ, mai ales dacă vrea să plece în altă ţară şi are nevoie de un test negativ”, a explicat Musta la Look Sport.

Nu a fost întrebat, dar nici el nu a precizat dacă e posibil și invers, adică sistemul să păcălească pacientul. Însă, tot el a lămurit că e ca la loterie cu echipamentele: „Toate laboratorele care fac testul trebuie să aibă echipamente care să nu dea erori. Totuşi, testele pot da o eroare de 70%, dar asta nu înseamnă că din 10 persoane care fac testul să fie pozitive toate 10. Poate nu au fost echilibrate echipamentele”.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *