Vladimir Putin, în interviul acordat lui Tucker Carlson: ”Invadarea unei ţări NATO este un scenariu exclus”

Mersul Trenurilor

Mersul Trenurilor de anul acesta a ieşit de sub tipar cu grave greşeli de corectură.
Cei de la Tipografie se făcuseră criţă la ziua de naştere a şefului de secţie de la Linotip.
O Comisie specială, alcătuită din lucrători de la Ministerul Transporturilor, Inspectoratul General al Poliţiei şi SRI, anchetează în regim de urgenţă pe cele mai gogonate dintre ele:
Rapidul Bucureşti-Iaşi merge doar pînă la Chitila, iar personalul Bucureşti-Mărăşeşti trece prin Gare Monparnasse din Paris.

La urma urmei amîndouă greşelile ar fi trecut neobservate, marelui public fiindu-i indiferent ce scrie în Mersul Trenurilor, dacă el n-ar fi stîrnit un scandal uriaş.
Pe linia Bucureşti-Iaşi călătoreau mulţi funcţionari publici în interes de serviciu. Printre ei se numărau şi miniştrii. Fără să aibă habar ce scrie în Mersul Trenurilor, ministrul Finanţelor îşi luă delegaţie, se urcă în Rapidul de Iaşi, îşi rezolvă treburile şi a doua zi se întoarse la Bucureşti, tot cu trenul rapid. Dădu biletele spre decontare la Administrativ şi merse la şedinţa de Guvern. Şeful de la Administrativ, primind biletele, luă Mersul Trenurilor pentru a ataşa la decont, copia xeroxată dovedind că rapidul face distanţa Bucureşti-Iaşi. Spre surprinderea lui, descoperi că rapidul mergea doar pînă la Chitila, deşi pe bilet scria Bucureşti-Iaşi.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Mersul Trenurilor”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *