Începând din 13 noiembrie, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial

Mesaj emoționat de Ziua Imnului de la un sportiv maghiar

„Imnul României niciodată nu s-a auzit și nu o să se audă mai emoționant decât atunci când sportivii noștri sunt pe cea mai înaltă treaptă a podiumurilor mondiale. Nodul în gât de emoție și mândria că slujești țara, prin truda și performanța ta, când ȚIE ți se cântă imnul țării tale sunt unice. Chiar dacă ziua de 29 iulie a fost decretată, prin lege, abia în 1998, ca fiind Ziua Imnului României, noi românii, cel puțin prin sport l-am intonat și-l intonăm în gând sau cu voce tare la toate competițiile internaționale, atunci când avem privilegiul să fim AT THE FIRST PLACE….La mulți ani Imn al României! Să te auzi, privind drapelul, de cât mai multe ori, în sportul românesc!”.

Acest mesaj, postat pe Facebook, de Alex Ballai (foto), multiplu campion la lupte libere și vicepreședinte la Federația Română de Lupte, i-a adus multe mesaje de apreciere, atât în limba română, cât și în limba maghiară.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *