Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Mesajul de Anul Nou al lui Klaus Iohannis: un robot care spune „2022 bate la ușă”

Comentarii

6 comentarii pentru articolul „Mesajul de Anul Nou al lui Klaus Iohannis: un robot care spune „2022 bate la ușă””

  • Macron nu îmi place deloc.Nu este patriot.Este pus ca marionetă.La mulți Ani!

  • 32 de ani de la Revoluție, iar România Regală Interbelică n-a durat decât 22 de ani, cu productivitate intelectuală incredibilă pentru CV-urile de azi cu titluri fără conținut. Subfinanțarea pentru Edu-Cultură ne ține la periferia europeană. Aici e înapoierea maximă, nu la autostrăzi! Pe șosele strâmte tot mai ajungi la destinație, dar cu Muzeu Național de Istorie în reparații din 2002 și fără un TVR Cultural sau Didactic nu se face Istorie în UE.
    Capitala, mai ales, nu prea are evenimente culturale de semnalat, exceptând Festivalul Enescu, inventat în anii Gheorghiu-Dej.
    O nouă Operă, ca la Sydney, pe Insula din Lacul Morii, ne-ar face interesante și focurile de artificii. Aseară, la Budapesta, umbla pe Dunăre un cal din drone luminoase. Fără Muzeu de Artă Contemporană în arhitectură proprie, ca la Bilbao, nu contăm ca țară cu intelectualitate creatoare.

  • La multi ani,maestre ,sanatate si viata lunga .Cat priveste admiratia dvs .subita pentru Macron va sugerez sa ne reamintim ce declara acum cateva zile ministrul sanatatii din guvernul sau despre nevaccinati.Goebbels ar fi rosit de invidie si nu am auzit nicaieri ca Macron l-ar fi contrazis.

  • punerea la indoiala e cale catre lipsa indoielii.
    deci nu clamarea lipsei indoielii e calea, ci punerea la indoiala.
    punerea la indoiala are o singura destinatie: lipsa indoielii.

    daca vrei sa crape ceva, atunci il lauzi, ii anihilezi ‘ceva-ului’ putinta de a beneficia de ‘punerea la indoiala’
    sau altfel: daca ceva nu e pus la indoiala atunci destinatia ceva-ului este una singura: indoitul pina crapa

    de unde rezulta ca manifestarea ‘punerii la indoiala’ este o dinamica esentiala a unui oarecare stat, de masura capabilitatii ei tinind fix vitalitatea statului.

    faptul ca actualele sisteme sociale se vor face tandari negresit, civilizatia asta avand nevoie de temelii nou-noute pentru a se ridica pe un nivel superior de dezvoltare fibonacci, ne spune ca ‘punerea la indoiala’ va tinde sa nu se manifeste in vremea care vine, pentru ca doar asa pot crapa sistemele sociale, pentru ca nimeni nu pune la indoiala ecuatiile de miscare din sanul civilizatiei.

    problema e alta,
    ca asta cu ‘punerea la indoiala’ care e esentiala in definirea unui stat sanatos e chestie clasica.
    faza e ca si sa pui la indoiala, pe vremurile astea, e un proces complex, e nevoie de multa minte si inima.
    sa pui la indoiala pe Vremea Punerii la Indoiala…e arta pura, chiar, pentru ca inclusiv cel care pune la indoiala pus la indoiala la rindul sau:))
    sa gasesti jurnalisti capabili sa puna la indoiala pe masura vremurilor…e ca si cum ar da tot norocul peste tine:))

  • La mulți ani!
    Iar cu privire la discursul lui Macron, cu ce încălzește că „e călduros”? Brusc se revine la respectarea drepturilor omului? Se tratează pandemia în așa fel încât se și rezolvă problema? Ce ar fi să ne uităm la, să judecăm după și să ne facem așteptări pe fapte, nu pe vorbe? Adică, pe modelul și sclavii trăiau și Hitler vorbea frumos în ochii „fanilor” lui. Altfel tot votăm (eu nu) Clotilzi și după ne mirăm că stăm în gunoi până la gât. În rest, să ne vedem cu bine la valul 13241234 și rapelul 13241234. Văd o singură „problemă”: cum vor mai denumi mutațiile după ce se termină alfabetul grecesc?

  • La mulți ani maestre,la mulți ani fericiți dumneavoastră și tuturor celor care prin cele scrise pe cristoiublog mi-au dat sentimentul că există o altă dimensiune decât cea a presei oficiale. Vă mulțumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *