Marcel Ciolacu: „E o speculă. Noi am făcut o mare tâmpenie. S-a vândut toată energia electrică pe anul acesta. Am vândut energia cu 200 -300 de lei, iar acum se vinde cu 4000 de lei”

Mesajul de Anul Nou al lui Klaus Iohannis: un robot care spune „2022 bate la ușă”


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

6 comentarii pentru articolul „Mesajul de Anul Nou al lui Klaus Iohannis: un robot care spune „2022 bate la ușă””

 • Macron nu îmi place deloc.Nu este patriot.Este pus ca marionetă.La mulți Ani!

 • 32 de ani de la Revoluție, iar România Regală Interbelică n-a durat decât 22 de ani, cu productivitate intelectuală incredibilă pentru CV-urile de azi cu titluri fără conținut. Subfinanțarea pentru Edu-Cultură ne ține la periferia europeană. Aici e înapoierea maximă, nu la autostrăzi! Pe șosele strâmte tot mai ajungi la destinație, dar cu Muzeu Național de Istorie în reparații din 2002 și fără un TVR Cultural sau Didactic nu se face Istorie în UE.
  Capitala, mai ales, nu prea are evenimente culturale de semnalat, exceptând Festivalul Enescu, inventat în anii Gheorghiu-Dej.
  O nouă Operă, ca la Sydney, pe Insula din Lacul Morii, ne-ar face interesante și focurile de artificii. Aseară, la Budapesta, umbla pe Dunăre un cal din drone luminoase. Fără Muzeu de Artă Contemporană în arhitectură proprie, ca la Bilbao, nu contăm ca țară cu intelectualitate creatoare.

 • La multi ani,maestre ,sanatate si viata lunga .Cat priveste admiratia dvs .subita pentru Macron va sugerez sa ne reamintim ce declara acum cateva zile ministrul sanatatii din guvernul sau despre nevaccinati.Goebbels ar fi rosit de invidie si nu am auzit nicaieri ca Macron l-ar fi contrazis.

 • punerea la indoiala e cale catre lipsa indoielii.
  deci nu clamarea lipsei indoielii e calea, ci punerea la indoiala.
  punerea la indoiala are o singura destinatie: lipsa indoielii.

  daca vrei sa crape ceva, atunci il lauzi, ii anihilezi ‘ceva-ului’ putinta de a beneficia de ‘punerea la indoiala’
  sau altfel: daca ceva nu e pus la indoiala atunci destinatia ceva-ului este una singura: indoitul pina crapa

  de unde rezulta ca manifestarea ‘punerii la indoiala’ este o dinamica esentiala a unui oarecare stat, de masura capabilitatii ei tinind fix vitalitatea statului.

  faptul ca actualele sisteme sociale se vor face tandari negresit, civilizatia asta avand nevoie de temelii nou-noute pentru a se ridica pe un nivel superior de dezvoltare fibonacci, ne spune ca ‘punerea la indoiala’ va tinde sa nu se manifeste in vremea care vine, pentru ca doar asa pot crapa sistemele sociale, pentru ca nimeni nu pune la indoiala ecuatiile de miscare din sanul civilizatiei.

  problema e alta,
  ca asta cu ‘punerea la indoiala’ care e esentiala in definirea unui stat sanatos e chestie clasica.
  faza e ca si sa pui la indoiala, pe vremurile astea, e un proces complex, e nevoie de multa minte si inima.
  sa pui la indoiala pe Vremea Punerii la Indoiala…e arta pura, chiar, pentru ca inclusiv cel care pune la indoiala pus la indoiala la rindul sau:))
  sa gasesti jurnalisti capabili sa puna la indoiala pe masura vremurilor…e ca si cum ar da tot norocul peste tine:))

 • La mulți ani!
  Iar cu privire la discursul lui Macron, cu ce încălzește că „e călduros”? Brusc se revine la respectarea drepturilor omului? Se tratează pandemia în așa fel încât se și rezolvă problema? Ce ar fi să ne uităm la, să judecăm după și să ne facem așteptări pe fapte, nu pe vorbe? Adică, pe modelul și sclavii trăiau și Hitler vorbea frumos în ochii „fanilor” lui. Altfel tot votăm (eu nu) Clotilzi și după ne mirăm că stăm în gunoi până la gât. În rest, să ne vedem cu bine la valul 13241234 și rapelul 13241234. Văd o singură „problemă”: cum vor mai denumi mutațiile după ce se termină alfabetul grecesc?

 • La mulți ani maestre,la mulți ani fericiți dumneavoastră și tuturor celor care prin cele scrise pe cristoiublog mi-au dat sentimentul că există o altă dimensiune decât cea a presei oficiale. Vă mulțumesc!

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog