Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Mihaela Jelescu din Tulcea pictează cu plasmă

Zori de zi în 7 februarie, când scriu aceste rânduri. 7 februarie, dar 1812 este ziua de naștere a scriitorului englez Charles Dickens. Păstrând proporțiile, mă apuc și eu de scris. Astăzi vreau să vă fac o mărturisire. Am aflat că se poate ,,picta” cu plasmă. Adică? Este vorba despre un aparat de tăiat tablă. Rezultatul este un adevărat tablou. Dacă autorul este și talent, rezultatul este o lucrare de artă.

Introducerea este gata la un interviu cu doamna Mihaela Jelescu, din Tulcea.

– Vă rugăm să vă prezentați.

– Cine sunt eu? Un suflet cald care iubește îmbrățișările sincere și oamenii direcți. Sunt un om sensibil, chiar dacă uneori par a fi cel mai puternic. Iubesc natura, soarele, muzica, animalele, pălăriile, rochiile cu corset, bărbații cu joben, trăsurile cu cai, lucrurile ,,tocite”, oamenii ,,cărunți”. Toți și toate au o poveste. Cred că nu m-am născut în secolul potrivit. Dar să revenim cu picioarele pe pământ . Mă numesc Jelescu Mihaela, locuiesc de când mă știu în Tulcea, am 42 de ani, sunt căsătorită de 23 de ani, avem o afacere împreună, am combinat fiarele soțului cu arta mea. Puteți urmări pe sit-ul nostru www.metaldecorativ.ro. Acolo puteți vedea pe debitatre plasmă o parte din lucrările mele, sau pe facebook Pictor- picturi sau Plasma Art Design Mihaela, cum am început. Împreună avem un băiat de 19 ani, frumos și deștept, pentru că nu putea să fie altfel (orice mamă își vede copilul ca fiind cel mai bun).

Printre lucrările noastră este și o troiță din tablă debitată cu plasmă și pictată cu vopsea pe bază de solvenți. Nihil sine Deo (latină). Adică nimic fără Dumnezeu. Îmi place să tai cu plasmă și să mă joc cu pensula, iar fiecare client vine cu noi provocări la care nu prea știu să zic …nu.

-Cum a fost anul 2022 pentru arta dvs?
-Anul 2022 s-a încheiat cu multe proiecte pe tablă, dar și câteva notabile pe partea cu pictură.

– Cum doriți să fie 2023?
-Îmi doresc ca în anul 2023 să fim toți sănătoși și să avem alături persoanele dragi sufletului nostru, iar cu aceste două ,,lucruri” vom reuși tot ce ne propunem.

– Cum vreți să se desfășoare lumea dumneavoastră, lumea artei, lumea în general ?
-Greu de răspuns pentru că puțini mai apreciază arta, am devenit superficiali și dacă știți proverbul ,,Lume multă, oameni puțini”, cred că spune totul. Mi-ar plăcea să fim mai buni, să ajutăm mai mult, să vedem frumosul în orice și dacă putem, să uitam să criticăm. Atunci vom fi mai sănătoși si mai fericiți. Dalai Lama spunea cândva: ,,Fii bun ori de câte ori este posibil! Întotdeauna este posibil!”

– Vă mulțumesc că ați avut răbdarea să citiți câte ceva despre mine. Vă doresc sănătate și o viață presărată cu zâmbete și îmbrățișări! Mulțumesc pentru atenție și nu uitați: Nihil sine Deo!
– Evident nu pot uita. Să vedem acum câteva dintre lucrările dumneavoastră impresionante.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *