Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Mihaela Olaru se alătură echipei televiziunii A7TV. Avocata, va fi, începând de luni, 7 septembrie, realizatoarea emisiunii „Prin tribunale ca prin viață”

Într-o societate ce se caută de aproape 30 de ani calea cea bună, cu multe curbe, urcușuri și căderi în gol, lipsa de educație, a fost cauza pentru care oamenii nu și-au găsit drumul, calea și un viitor mai bun! O motivație suficient de puternică, însă nu este singura motivație pentru femeia avocat, Mihaela Olaru.

Ce face Mihaela Olaru atunci când nu este în instanță? Ceea ce îmi place: educație juridică în școli, scriu pe blogul cristoiublog.ro și televiziune! Toate împreună îmi dau viață, știu că am o misiune și trebuie să merg mai departe!

Mihaela Olaru se alătură echipei televiziunii A7TV. Avocata, va fi, începând de luni, 7 septembrie, realizatoarea emisiunii „Prin tribunale ca prin viață”.

„Prin tribunale ca prin viață” este o emisiune educativă și reprezintă o chemare la educația juridică a cetățeanului, la implicare civică, prevenție și respectarea regulilor, la îmbunătățirea legislației acolo unde legea este proastă sau nu poate fii pusă în aplicare.

De ce o astfel de emisiune?
Pentru că am trăit suficient de multe experiențe juridice și de implicare socială, încât, pot spune acum, simplu: emisiunea vizează viața juridică și socială văzută prin ochii unui avocat, concret: „Prin tribunale ca prin viață”.

Astăzi, realizarea unei asemenea emisiuni, vine din dorința mea de a încerca pe cât se poate, să venim în sprijinul oamenilor și să le explicăm pe înțelesul lor, problemele actuale cu care ei se confruntă din punct de vedere juridic. Mai mult decât atât, consider, că, cei aproximativ 20 de ani de experiență profesională, m-au motivat suficient de puternic, astfel încât, să am puterea și forța de a supune dezbaterii publice diferite teme de interes juridic, social și educațional.

De ce un asemenea titlu?
Pentru că Ion Cristoiu, un făuritor de titluri jurnalistice, a văzut încă din primul meu articol pe care l-am scris aici, pe blogul cristoiublog.ro un element esențial al valorii profesionale, și astfel, a dat titlul rubricii unde eu scriu: „Prin tribunale ca prin viață”.

Maestrul  Ion Cristoiu a înțeles cât de mult îmi doresc să realizez și o emisiune tv sub acest titlu și m-a susținut în acest demers fiind de acord ca și emisiunea să poarte același nume. Sigur, probabil nimic nu este întâmplător si sper, ca, la un moment dat, drumurile noastre să se intersecteze sub acoperișul aceleiași televiziuni deoarece am multe de învățat de la acest mare OM.

Vreau să cred că necesitatea unei asemenea emisiuni este iminentă, întrucât, aceasta va deveni un instrument deosebit pentru specialiștii în drept, pentru reprezentanții instituțiilor publice și ai societății civile, precum și pentru parlamentarii României, în vederea redescoperirii şi studierii aprofundate a problemelor cu care se confruntă legislația națională astăzi, dar, şi pentru o atentă monitorizare a punerii în aplicare a legilor.

De asemenea, îmi doresc ca emisiunea „Prin tribunale ca prin viață”, să fie o platformă de analiză, unde personalități marcante să poată oferi soluţii pentru o mai bună educație juridică a cetățeanului, și care, prin educație, să asigure o protecție socială și un interes deosebit pentru implicarea civică.

Da, este o misiune, deloc ușoară, însă alături de echipa de producție A7TV și a unei femei încântătoare, Monica Mihai, producător TV – un profesionist desăvârșit, voi realiza una dintre cele mai de impact emisiuni de televiziune de până acum. Sunt o luptătoare și știu, că atunci când faci totul cu pasiune și iubire, prin perseverență, pregătire continuă, informare şi cercetare, misiunea mea pe acest pământ va fi una sigură și cu un scop precis: să devii cea mai bună versiune a TA!

Față de toate acestea, vă invit să urmăriți prima ediție a emisiunii „Prin tribunale ca prin viață” cu Mihaela Olaru, la A7TV, luni, 7 septembrie, de la ora 18.00 – 19.00, unde vom dezbate o temă sensibilă, și anume: Violența Domestică.

Invitați:

în studio:

  • Mihai Tănăsescu – Avocat Baroul București;
  • Aurora Martin – Consilier Superior, Agenția Națională pentru Egalitate de Șanse între Femei și Bărbați – ANES;
  • Alexandra Nadane – Director Executiv, Asociația pentru Sprijinirea Femeii însărcinate și a familiei.

și pe Skype:

  • Doctor Cristian Andrei – Institutul de Relații Umane;
  • Florica Cherecheș – deputat PNL.

Sunt aproape doi ani de când fac televiziune și am înțeles că fiecare om are povestea sa, emoţia şi frumuseţea lui. Privind înapoi, cred că un pas important, în acest moment, a fost dezvoltarea unui proiect care să cuprindă televiziunea – așa că, din septembrie „Prin tribunale ca prin viață” cu Mihaela Olaru, va fi sursa ta de inspirație!

În concluzie, mi-am dorit să ajung avocat încă de când eram mică, și am ajuns! Mai târziu, mi-am dorit să fac televiziune. Îmi închipuiam că trebuie să fii cu adevărat ales să ajungi să vorbeşti la televizor. Și uite că visul încet, încet s-a împlinit!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „Mihaela Olaru se alătură echipei televiziunii A7TV. Avocata, va fi, începând de luni, 7 septembrie, realizatoarea emisiunii „Prin tribunale ca prin viață””

  • Succes! 🙂

    • de cind m am luat de gardul tau, iarta-ma!, nici nu mai vorbesti cu mine…:)))

      dar… sa stii ca, simbolic, gardul care te… ingradeste e cel care te defineste…afara!, dincolo de gard fiind inauntrul povestii 🙂

      atunci cind un om face citiva pasi,…bravo lui!:)), insa nu i asa ca e tare fain atunci cind, in sinea lui, pe primul il face in satului lui, pe al doilea in tara lui,…etc, nu mai repet:)),

      m-am gindit ca-ti place, …io nu zic ca m am gindit bine!:))), ideea de a face un pas…oricare!, …in galaxie,…in Creatie, chiar daca toti cei care te privesc …te vad plimbindu-te prin sat!:))

      in orice caz sa stii ca mi pare rau ca am reusit sa te supar, …cu gardul :))
      🙂

  • Poate ca o sa faceti si alte subiecte ,de exemplu, refuzul guvernului de a mari alocatiile copiilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *