Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Ministrul de Externe al Ungariei reacționează rapid la acuzația că a folosit elicopterul pentru o vizită în România

Ministrul de Externe și al Comerțului din Ungaria, Péter Szijjártó, a răspuns cu rapiditate acuzațiilor că a folosit vineri un elicopter pentru a veni în România.

Văd că unii reproșează că folosesc, din când în când, elicopterul Poliției, al statului. Asta o fac deoarece doar așa îmi pot face muncă în timpul rezervat. Ok, înțeleg reproșul. Pun însă întrebări criticilor. Așadar, să vedem programul meu de lucru de vineri. Care dintre lucruri nu trebuia să le realizez?
1. Nu trebuia să mă văd dimineață cu reprezentanții Shell la Budapesta și să nu anunț prima achiziție de gaz pe termen lung cu o societate occidentală?
2. Nu trebuia să mă văd la Nagykereki cu omologul meu român și cu ministrul Transporturilor din România, pentru a inaugura si deschide autostrada de pe frontieră Hu Ro?
3. Nu trebuia să mă văd, la Oradea, cu reprezentanții UDMR, care pornesc în alegeri, pentru a puncta cu ei viitoarele ajutoare pentru maghiarii din zonă și în general din Ardeal?
4. Nu trebuia să mă văd la Berettyóújfalu cu reprezentanții Mezei Vill Kft  și nu trebuia să anunț o investiție de peste 500 milioane de forinți acolo, care asigură stabilitatea a 100 de angajați? (acolo se fabrică instalații electrice de iluminat stradal~public-n.red.) Cu un minim de cunoștințe de geografie, se poate înțelege că elicopteul a fost de mare ajutor. Întreb din nou: Ce nu trebuia să fac din cele enumerate mai sus?”, a scris Péter Szijjártó pe Facebook.

Apoi, șeful diplomației ungare și-a anunțat programul pentru această săptămână: „A fost o zi lungă, acum plec spre casă pentru a împacheta, la noapte plecăm spre Emiratele Arabe Unite de acolo Malta, Bangladesh și Laos”.

Ministrul a vizitat zeci de țări de pe toate continentele, în toată această perioadă de pandemie, pentru a menține relațiile economice ale Ungariei și pentru a încheia noi contracte.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii