În fiecare marți, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial. Seara, de la 21:15, participă la un podcast, tot pe Canal33, moderat de Alexandru Răducanu

Ministrul finanțelor să se ancheteze singur, să se trimită în penal sau să nu mai sforăie atât că nu impresionează nici aerul din jurul lui

Înțeleg ca ministrul finanțelor si-a lasat el sieși facturi neplatite de 30 de miliarde lei.
Nu de alta, dar acelasi ministru de finanțe a spus, la finalul anului trecut ca a platit toate facturile restante.
Astăzi spune ca în 2020 a preluat o restanță de 30 de miliarde lei facturi neplatite.
Pai eu zic sa se ancheteze singur, sa se trimită în penal sau să nu mai sforăie atât că nu impresionează nici aerul din jurul lui. Din contră, într-o țară normala evaluarea corecta ar fi ca se face de râs.

Ce ai Florine, nu-ti ies voturile?
Daca te mai chinui mult chiar nu iti vor mai ieși.

Uite un exemplu:
Ai provocat încălcarea Tratatului Fiscal UE, ceea ce înseamnă încălcare Constituție pe care ai jurat sa o respecți. Procedură de deficit excesiv.
Eu as recomanda sa te calmezi ca sunt multe prostii facute si campania e lunga.
La urmatoarea vorbim de dosarul de la Vâlcea. E conflict de interese sau nu este?
Iar astea sunt alea ușoare.

(Text de pe pagina de Facebook Adrian Câciu)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *