În altă ordine de idei, era ieri intr un ziar un articol al lui A. Severin despre cum se invită iohanis și Parlamentul unul pe altul să ia act că mai vin niște trupe străine și cu tehnică militară.
Făcând abstracție de persoana Sosoacăi, precedentul excluderii unui cetățean de la exercițiul dreptului de a fi ales este periculos.
Așadar precedentul s a produs.
Lumea nu e chiar șocată pentru că e vorba de un personaj mai pitoresc și care oricum nu avea cum să fie aleasă de electorat.
Dar… precedentul s a produs. De acum înainte oricine poate fi exclus de la a și depune o candidatură.
Sau poate ăsta a și fost rolul doamnei cu pricina, să se creeze acest precedent.
Cred că s a convins toată lumea că electoratul cauta politicieni noi și ne am trezit cu usr, electoratul voia patrioți și ne am trezit cu aur.
Probabil că în aceeași schemă poate fi inteles și acest episod.
poate exista ‘ stat de drept’ in lipsa ‘democratiei’ ?
…iată că se poate, bineînțeles că se poate.
–
prin urmare fiecare propovaduire a ‘statului de drept’ se cade a fi trecută și prin filtrul democrației.
orice stat în care sint scoase în afara legii dorințe ale poporului e un stat în care democratia nu exista.
–
boar nebunii mai vorbesc despre democrație, despre manifestarea voinței poporului,Intr o țară in care voințe ale poporului sint scoase în afara legii.
–
scotind in afara legii dorințe, voințe ale poporului, chiar și cît un vârf de ac de ar fi, cea care pica, crapa, e chiar democrația, care practic se scoate pe sine în afara legii.
–
restul sunt povesti…
orice partid poarta in desaga voința poporului și ajunge, daca ajunge, cu ea in parlament pentru că și doar pentru că să facă tot ce poate pentru că ceea ce are in desaga sa devină realitate. pate că reușește, poate că nu, însă treabă lui e să facă tot ce poate pentru că în cadrul Parlamentului acele voințe, acele dorințe sa și găsească o cale de a deveni realitate.
– poți scoate in afara legii orice partid, daca poți, însă asta, daca se întâmplă, cu niciun chip nu se întâmplă intr un sistem democratic,
statul e un efect, cauza e dorinta poporului.
daca dorinta poporului e ca statul sa se duca pe pustii, urmand a fi inlocuit cu o alta forma de organizare, atunci fix asta tre sa faca statul, sa iasa din scena.
–
deci totul se subordoneaza dorintei poporului.
prin urmare un candidat a presedintie poate fi exclus din joc daca n a bifat procedura de inscriere, atat.
in cazul particular, Sosoaca, daca ea a bifat procedura, atunci devine candidat la presedintie, daca n a bifat o, pa.
–
insa daca a urmat procedura de inscriere si a trecut toti pasii, atunci semnaturile cetatenilor, adica ‘dorinta poporului’, nu mai poate fi stavilita cu niciun chip. ea devine automat candidat.
cum se va manifesta ulterior dorinta poporului…ramane de vazut in ‘alegeri’
–
nu poti s o interzici pe Sosoaca, interzicind ‘vointa poporului’ exprimata in cele minim 200 000 de semnaturi.
pentru ca nu poti interzice ‘vointa poporului’, chiar daca ea se exprima prin numai 200 000 de cetateni.
–
prin urmare o candidatura la presedintie poate fi intrerupta exclusiv de autoritatea electorala si exclusiv pe motiv ca n a bifat toata procedura de inscriere.
–
nu definitia ‘statului de drept’ e cea care lamureste, ci definitia democratiei, ea e radacina, ca radacina poate fi exclusiv dorinta poporului, vointa poporului.
‘statul’, …cu totul!, se subordoneaza …cu totul! ‘vointei poporului’, inclusiv exstenta si o subordoneaza.
poate ca de maine poporul isi doreste o noua forma de organizare, care e fundamental diferita de ceea ce se numeste stat. in acest caz noua forma …apare, iar ‘statul’ dispare.
–
teoretic ccr are de judecat o problema existentiala, isi judeca propria existenta. daca se va manifesta in raspar cu cele 200 000 de semnaturi, deci in raspar cu ‘vointa poporului’, atunci …se defineste sigura ca ‘mergind pe contrasens’, subordonindu se cine mai stie cui, insa sub nicio forma nu vointei poporului.
–
meciul care se joaca e CCR VS 200 000 semnaturi, adica CCR VS ‘vointa poporului’
Sosoaca, exclusa din competitia prezidentiala, e mai periculoasa pentru jocurile politice ale celorlalti politicieni decit daca ar fi ramas in joc
–
ai zice ca Sosoaca vorbeste ca nebuna,…n o baga nimeni in seama, mai ales poporul, insa …chiar asa o fi?! poate ca ‘mesajele’ lui Sosoaca trezeste armonii adinci in popor,…prin urmare scoaterea ei din joc …si tot discursul care o va insoti in aceasta postura are un potential demn de luat in seama, pentru ca se poate descarca cu prima ocazie, adica la alegeri.
indiferent ce se va intampla d acum inainte in acest caz, Sosoaca, ce ramane in urma e faptul ca CCR s a manjit cu dubii, in ochii poporului e o dubioasa, care face si desface in functie de te miri ce interese. asta e imaginea. poate ca ea e altfel, …tot ce se poate, insa imaginea asta e si alta nu e.
–
cum de …pas cu pas referintele crapa si tot crapa …poate ca e un proces care ar trebui analizat pe undeva….
pe vremurile astea, ale Metamorfozei, la ‘conducere’ n au ce cauta cei care au dorinte proprii sau au dorinte care pot fi asimilate cu acestea. pentru simplul motiv ca, fiind asa, …sint or chiori, or orbi
or …e de bun simt ca cel are conduce …sa vada, barim atat.
Sosoaca se poate defini si ca reprezentant al extraterestrilor pe planeta asta, nu doar om al rusilor, sau a te mai si miri cui.
daca 200 000 de romani au sustinut o in pozitia asta de candidat la presedintie, ea dindu se reprezentant al altor galaxi pe Terra, …asta e si cu asta basta. daca asta vrea poporul, …’partea aia de minim 200 000, aia e!
iti trebuie mult tupeu, politician fiind, ca sa pui la indoiala vointa poporului …care a stat fix la temelia definitie tale ca politician!
totul ….pina la dorinta poporului. cind ai dat de ea, se manifesta democratia, vointa poporului. daca o calci in picoare, atunci te definesti ca fiind in raspar cu poporul, …chit ca l conduci.
‘statul de drept’ a aparut pe tapet atunci cind unii si au zis ca trecerea de la ‘democratie’ la ‘ce doresc ei’ mai are nevoie de un pas intermediar, pe are l au definit ‘stat de drept’
–
vorbim despre radacina, despre democratie, care fiind la temelia statului …il lamureste cu fulgi cu tot si pe acesta.
definitia Democratiei e …suficienta. definitia ‘statului de drept’ e un intrus, un ‘semn de circulatie’ introdus pe ‘traiectorie’ …ulterior manifestarii democratiei.
–
de fiecare data cind unul se apuca sa vorbeasca despre ‘stat de drept’ tu vorbesti despre democratie, …vorbind pe aceeasi tema. intentiile lui vor iesi la iveala singure.
de fapt ‘statul de drept’ …are o treaba.
care tine de ‘natura dreptului’
–
el, vorbind despre ‘drept’, sare un pas esential, ‘dezbaterile despre ‘natura drepturilor’ pe vremea Marii Revolutii, a Metamorfozei.
–
pina acum am vorbit despre drepturile omului, nascute din drepturile naturale,
insa uite ca artificializarea naste o noua tema de discutie, drepturile omului …nascute din ‘dreptul la artificializare’
–
prin urmare …de ce sariti, nenica, la ‘stat de drept’, fara sa luam o pauza si sa disecam care e faza cu ‘dreptul’?!
–
pentru ca daca facem asta, adica daca sarim, atunci sarim si peste discutia despre ‘natura dreptului’, deci despre noua forma de manifestare a ‘dreptului’,
ea povestind despre doua manifestari, de fapt,
despre ‘drepturile naturale’
si
despre ‘drepturile la artificializare’
–
deci cei care au sarit …calul, sarind direct la discutiile despre ‘statul de drept’ …au stiut ei ce fac, au sarit un pas, fundamental, care face diferenta.
dar …acuma daca tot ‘s a aflat’ ca ati sarit calul, hai sa ne intoarcem si sa dicutam despre cele doua forme de ‘drept’ pe vremea Metamorfozei
–
ce i drept …iti poti lua un doctorat fara probleme deschizind si sustinind o discutie pe aceasta tema, insa cineva tre sa se apuce s o faca, ca …asa ‘se face Pace’, asa si numai asa, disponibilizind ambele talere ale balantei …care are si un reazem, Adevarul:
talerul ‘drepturi natrale’
talerul ‘dreptul la artificializare’ ( spre ex aici intra dreptul de a te vacccina dupa dorinta cu vaccinuri arn mesager,…doar un exemplu
–
deci …hai sa discutam despre Drepturile Omului pe vremea Marii Revolutii, pe vremea Metamorfozei?
se baga cineva in discutie?
hai!
discutia e fundamentala, …deci va fi incitanta, garantat
atunci cind se pune la indoiala ‘famiia’, de fapt se pun la indiala ‘dreptuile naturale;
si ele sint puse la indoiala fix de catre ‘dreptul la artificializare’
–
insa in loc ca ‘cei care conduc’ sa deschida discutii despre
drepturile naturale
si
dreptul la artificializare
ei permit discutii despre Artificializare in sanul Naturii :)))
–
pai de ce asa?!
in baza dreptului la artificializare pot sa ti alegi …ce gen doresti, ce sex doresti, poti inventa un umar infinit de genuri si de sexe, dupa cum doresti.
insa faci asta in baza dreptului la Artificializare,…care atata vreme cit artificializarea se maniefsta …tre sa existe si el, nimic de zis
–
prin urmare …de ce cadeti in plasa, discutind .in curtea voastra,’, a Naturii, despre ‘dreptul la artificializare?!
in baza drepturilor naturale au fost definite drepturi ale omului,…si asa tre sa ramana,
insa mai noi pot fi definite, in baza dreptului la artificialziare …alt tip de ‘drepturi ale omului’, tot drepturi ale omului si ele.
inbaza acestor drepturi, artificiale, la artificializare, poti avea ce gen doresti mataluta.si fix ce sex visezi sa ai.
–
antiintelepciunea …seamana cu intelepciunea, daca nu esti atent te ia de unde esti si te duce unde nu te ai gandit …fara sa prinzi de veste.
treaba ‘omului’ e sa vada si sa ‘echilibreze’ manifestarea antiintelepciunii.
–
ce asteptati, nenica?!
avem noi ceva impotriva celor care isi aleg sexul si genul dupa cum doresc?
nuuuuu, n avem 🙂
–
atata tot ca in baza drepturilor naturale genurile si sexele sint clar definite si altfel nu sint,
iar in baza drepturilor la artificializare iti poti alege ce gen si ce sex dorssti.
–
prin urmare …de ce sa ne certam pe acest subiect, daca el ‘se’ lamureste singur, fiecare om asezandu se in cuibul potrivit lui,
al Drepturilor Naturale
al Drepturilor la Artificializare?!
–
( daca nu lucrzi cu ambele variante, cu ambele talere, cel care va fi neutralizat va fi talerul Natural, pentru ca astea sint vremurile Metamorfozei, ale trecerii de la Natural la Artificial, sint vremurile in care cea care e pusa la indoiala e chiar Creatia, Natura…
deci nu exista, nenicutule, ‘stat de drept’,
ci stat in care se manifesta drepturile naturale si drepturile artificiale, dreptul la artificializare.
pentru ca daca exista doar ‘stat de drept’, cum din ce se vede chiar v ar placea sa existe, te vei intalni cu ceva si mai si decit ‘vaccinarea obligatorie cu o tehnologie propie Artificialziarii’, pe care s o impui cu japca si celor care ar vrea sa se vaccineze, insa cu un vaccin ‘facut’ pe calea clasica…
–
e doar un exemplu, insa demn de luat in seama, pentru ca asa va functiona ‘statul de drept’, daca nu despletesti Dreptul in ‘drepturi natirale’ si ‘drepturi artificiale’,
adica …cu japca! vei beneficia de toate descoperirile proprii Artificializarii, chiar daca tu ai vrea …sa ramai cum esti, deci nu esti astras de Artificializare )
–
pe vremea Marii Revolutii, a Metamorfozei,se manifesta Antiintelepciunea. prin urmare …toate simturile tre sa fie ‘in priza’, incepind cu Bunul-Simt( care echilibreaza toate celelalte simturi fiindu le referinta )
nu prea pricep de ce au inventat locuitorii acestei planete …banii:)))
opinia mea, si o pot motiva, e ca trocul era mai cu folos, echilibra mai natural.
insa treaba e deja facuta, asa ca …da, am nevoie de un loc de munca. mai exact de bani :)), insa …indirect am nevoie de un loc de munca 🙂
ce i drept …iti poti lua un doctorat fara probleme deschizind si sustinind o discutie pe aceasta tema, a Drepturilor Naturale si a Drepturilor la Artificializare, aceasta fiind noua forma de manifestare a Drepturilor Omului
–
de ce ti ai lua si un doctorat? pai pentru ca ‘dupa’ tine lumea s ar rindui altfel:))
asa ca …aviz amatorilor de doctorate:)),
uite o tema, ultrapotenta 🙂
–
m as apuca io sa deschid discutia, da io sint prost, n am nici studii juridice, asa ca …chiar nu vrea sa se afirme nimeni?:)))
luati tema si plimbati o prin piete, …veti amane in istorie daca faceti asta, …cum sa ratezi o astfel de sansa?! 🙂
Dragi tovarăși hai nu mai fiți așa de pesimiști acușica in 15 oct.NATO v-a da dezlegare la atac cu rachete adânc in interiorul RUSIEI si noi vom avea un viitor măreț si foarte luminos atomic de luminos!
România este o tara ocupata militar, politic, economic si cultural.Politicienii nu sunt prietenii noștri.
Năucitoare decizia CCR devenit brusc și pe nedrept o mini instanță judecătorească, dar greu de argumentat legal pe baza Constituției. CCR-ul mai degrabă respingea contestația unei oarecare Bellantoni bazată numai idei proprii și pe link-uri de presă și nu pe probe concrete.
BEC, în stilul maimuță, a respins o decizie proprie dată cu câteva zile în urmă.
Dat fiind listele netransparente ce cuprind candidații partidelor mă îndoiesc sincer de calitatea membrilor de partid ce vor candida sub sigla diferitelor partide. Cum va fi rezultatul alegerilor e greu de spus.
Oricum in forma continuata de manifestare malefica a UE suntem o țară cu viitor sumbru,poate se vor trezi națiunile mai mici din UE să nu mai fie slugi și colonii,sa pună bazele unui alt UE,doar economic,nepolitizat fara Parlament UE.Poate va veni la conducerea țării un om luminat care sa facă posibil acest lucru ,da de-a o direcție de dezvoltare reală a tarii,dar la următoarele alegeri,rezultatul alegerilor de acum vor fi ani morți pentru Romania,se adaugă la anii multi dinainte .
Expunere deșănțată ațâțată de propriile orgolii ale d-lui Cristoiu ! Sosoaca este instabilă emoțional,agresiva cu antecedente psihice ! Geoană este un bun executant ! Sub pavăză unei funcții este bun executant ,in limitele stricte ale mandatului ! In rest,daca este scos din cadrul mandatului cei revine, este surprins total și are reacții prostești ! Nu știe să lucreze cu mase mari de oameni !
Si Ciuca este avantajat daca intra in turul 2 cu Simion nu doar Ciolacul ! Și judecătorii CCR susținuți de PNL și Iohannis au votat pentru scoaterea Dianei Sosoaca din alegerile pentru președinte !
Domnule Cristoiu, vă ascult emisiunile, dar vă spun sincer că mă plictisesc aceste analize despre alegerile din România. De ce? Pentru că întotdeauna câștigă omul sistemului. Chiar dacă ar câștiga altul, dacă nu pupă ghiulul „sultanului” de la Casa Albă, nu va fi președinte. Pentru că sistemul are atâtea pârghii pentru a invalida un vot al poporului, surprinzător pentru sistem. Știți și dvs asta. Mai bine vorbiți mai mult despre istorie, e mai interesant decât politica mioritică. Despre ce este la noi, în politică, să discutați pe scurt, vă rog. Mulțumesc!
În altă ordine de idei, era ieri intr un ziar un articol al lui A. Severin despre cum se invită iohanis și Parlamentul unul pe altul să ia act că mai vin niște trupe străine și cu tehnică militară.
Făcând abstracție de persoana Sosoacăi, precedentul excluderii unui cetățean de la exercițiul dreptului de a fi ales este periculos.
Așadar precedentul s a produs.
Lumea nu e chiar șocată pentru că e vorba de un personaj mai pitoresc și care oricum nu avea cum să fie aleasă de electorat.
Dar… precedentul s a produs. De acum înainte oricine poate fi exclus de la a și depune o candidatură.
Sau poate ăsta a și fost rolul doamnei cu pricina, să se creeze acest precedent.
Cred că s a convins toată lumea că electoratul cauta politicieni noi și ne am trezit cu usr, electoratul voia patrioți și ne am trezit cu aur.
Probabil că în aceeași schemă poate fi inteles și acest episod.
poate exista ‘ stat de drept’ in lipsa ‘democratiei’ ?
…iată că se poate, bineînțeles că se poate.
–
prin urmare fiecare propovaduire a ‘statului de drept’ se cade a fi trecută și prin filtrul democrației.
orice stat în care sint scoase în afara legii dorințe ale poporului e un stat în care democratia nu exista.
–
boar nebunii mai vorbesc despre democrație, despre manifestarea voinței poporului,Intr o țară in care voințe ale poporului sint scoase în afara legii.
–
scotind in afara legii dorințe, voințe ale poporului, chiar și cît un vârf de ac de ar fi, cea care pica, crapa, e chiar democrația, care practic se scoate pe sine în afara legii.
–
restul sunt povesti…
orice partid poarta in desaga voința poporului și ajunge, daca ajunge, cu ea in parlament pentru că și doar pentru că să facă tot ce poate pentru că ceea ce are in desaga sa devină realitate. pate că reușește, poate că nu, însă treabă lui e să facă tot ce poate pentru că în cadrul Parlamentului acele voințe, acele dorințe sa și găsească o cale de a deveni realitate.
– poți scoate in afara legii orice partid, daca poți, însă asta, daca se întâmplă, cu niciun chip nu se întâmplă intr un sistem democratic,
un sistem democratic funcționează pe voința poporului, nu pe scoaterea în afara legii a unor vointe, dorințe ale poporului.
și …sa fie clar, nu cred că e vreo supărare că un stat e altfel decit democratic. e cum e și cu asta basta.
statul e un efect, cauza e dorinta poporului.
daca dorinta poporului e ca statul sa se duca pe pustii, urmand a fi inlocuit cu o alta forma de organizare, atunci fix asta tre sa faca statul, sa iasa din scena.
–
deci totul se subordoneaza dorintei poporului.
prin urmare un candidat a presedintie poate fi exclus din joc daca n a bifat procedura de inscriere, atat.
in cazul particular, Sosoaca, daca ea a bifat procedura, atunci devine candidat la presedintie, daca n a bifat o, pa.
–
insa daca a urmat procedura de inscriere si a trecut toti pasii, atunci semnaturile cetatenilor, adica ‘dorinta poporului’, nu mai poate fi stavilita cu niciun chip. ea devine automat candidat.
cum se va manifesta ulterior dorinta poporului…ramane de vazut in ‘alegeri’
–
nu poti s o interzici pe Sosoaca, interzicind ‘vointa poporului’ exprimata in cele minim 200 000 de semnaturi.
pentru ca nu poti interzice ‘vointa poporului’, chiar daca ea se exprima prin numai 200 000 de cetateni.
–
prin urmare o candidatura la presedintie poate fi intrerupta exclusiv de autoritatea electorala si exclusiv pe motiv ca n a bifat toata procedura de inscriere.
–
nu definitia ‘statului de drept’ e cea care lamureste, ci definitia democratiei, ea e radacina, ca radacina poate fi exclusiv dorinta poporului, vointa poporului.
‘statul’, …cu totul!, se subordoneaza …cu totul! ‘vointei poporului’, inclusiv exstenta si o subordoneaza.
poate ca de maine poporul isi doreste o noua forma de organizare, care e fundamental diferita de ceea ce se numeste stat. in acest caz noua forma …apare, iar ‘statul’ dispare.
–
teoretic ccr are de judecat o problema existentiala, isi judeca propria existenta. daca se va manifesta in raspar cu cele 200 000 de semnaturi, deci in raspar cu ‘vointa poporului’, atunci …se defineste sigura ca ‘mergind pe contrasens’, subordonindu se cine mai stie cui, insa sub nicio forma nu vointei poporului.
–
meciul care se joaca e CCR VS 200 000 semnaturi, adica CCR VS ‘vointa poporului’
Sosoaca, exclusa din competitia prezidentiala, e mai periculoasa pentru jocurile politice ale celorlalti politicieni decit daca ar fi ramas in joc
–
ai zice ca Sosoaca vorbeste ca nebuna,…n o baga nimeni in seama, mai ales poporul, insa …chiar asa o fi?! poate ca ‘mesajele’ lui Sosoaca trezeste armonii adinci in popor,…prin urmare scoaterea ei din joc …si tot discursul care o va insoti in aceasta postura are un potential demn de luat in seama, pentru ca se poate descarca cu prima ocazie, adica la alegeri.
astea sint Vremurile Punerii la Indoiala,…ispitele sint plenare.
–
s ar putea sa i fi venit rindul CCR
indiferent ce se va intampla d acum inainte in acest caz, Sosoaca, ce ramane in urma e faptul ca CCR s a manjit cu dubii, in ochii poporului e o dubioasa, care face si desface in functie de te miri ce interese. asta e imaginea. poate ca ea e altfel, …tot ce se poate, insa imaginea asta e si alta nu e.
–
cum de …pas cu pas referintele crapa si tot crapa …poate ca e un proces care ar trebui analizat pe undeva….
io zic ca sistemul politic e incapabil sa analizeze dinamica Vremurilor. orbit de propriile dorinte …nu mai vede toata poza.
o fi altfel!,
pe vremurile astea, ale Metamorfozei, la ‘conducere’ n au ce cauta cei care au dorinte proprii sau au dorinte care pot fi asimilate cu acestea. pentru simplul motiv ca, fiind asa, …sint or chiori, or orbi
or …e de bun simt ca cel are conduce …sa vada, barim atat.
Sosoaca se poate defini si ca reprezentant al extraterestrilor pe planeta asta, nu doar om al rusilor, sau a te mai si miri cui.
daca 200 000 de romani au sustinut o in pozitia asta de candidat la presedintie, ea dindu se reprezentant al altor galaxi pe Terra, …asta e si cu asta basta. daca asta vrea poporul, …’partea aia de minim 200 000, aia e!
iti trebuie mult tupeu, politician fiind, ca sa pui la indoiala vointa poporului …care a stat fix la temelia definitie tale ca politician!
totul ….pina la dorinta poporului. cind ai dat de ea, se manifesta democratia, vointa poporului. daca o calci in picoare, atunci te definesti ca fiind in raspar cu poporul, …chit ca l conduci.
‘statul de drept’ a aparut pe tapet atunci cind unii si au zis ca trecerea de la ‘democratie’ la ‘ce doresc ei’ mai are nevoie de un pas intermediar, pe are l au definit ‘stat de drept’
–
vorbim despre radacina, despre democratie, care fiind la temelia statului …il lamureste cu fulgi cu tot si pe acesta.
definitia Democratiei e …suficienta. definitia ‘statului de drept’ e un intrus, un ‘semn de circulatie’ introdus pe ‘traiectorie’ …ulterior manifestarii democratiei.
–
de fiecare data cind unul se apuca sa vorbeasca despre ‘stat de drept’ tu vorbesti despre democratie, …vorbind pe aceeasi tema. intentiile lui vor iesi la iveala singure.
de fapt ‘statul de drept’ …are o treaba.
care tine de ‘natura dreptului’
–
el, vorbind despre ‘drept’, sare un pas esential, ‘dezbaterile despre ‘natura drepturilor’ pe vremea Marii Revolutii, a Metamorfozei.
–
pina acum am vorbit despre drepturile omului, nascute din drepturile naturale,
insa uite ca artificializarea naste o noua tema de discutie, drepturile omului …nascute din ‘dreptul la artificializare’
–
prin urmare …de ce sariti, nenica, la ‘stat de drept’, fara sa luam o pauza si sa disecam care e faza cu ‘dreptul’?!
–
pentru ca daca facem asta, adica daca sarim, atunci sarim si peste discutia despre ‘natura dreptului’, deci despre noua forma de manifestare a ‘dreptului’,
ea povestind despre doua manifestari, de fapt,
despre ‘drepturile naturale’
si
despre ‘drepturile la artificializare’
–
deci cei care au sarit …calul, sarind direct la discutiile despre ‘statul de drept’ …au stiut ei ce fac, au sarit un pas, fundamental, care face diferenta.
dar …acuma daca tot ‘s a aflat’ ca ati sarit calul, hai sa ne intoarcem si sa dicutam despre cele doua forme de ‘drept’ pe vremea Metamorfozei
–
ce i drept …iti poti lua un doctorat fara probleme deschizind si sustinind o discutie pe aceasta tema, insa cineva tre sa se apuce s o faca, ca …asa ‘se face Pace’, asa si numai asa, disponibilizind ambele talere ale balantei …care are si un reazem, Adevarul:
talerul ‘drepturi natrale’
talerul ‘dreptul la artificializare’ ( spre ex aici intra dreptul de a te vacccina dupa dorinta cu vaccinuri arn mesager,…doar un exemplu
–
deci …hai sa discutam despre Drepturile Omului pe vremea Marii Revolutii, pe vremea Metamorfozei?
se baga cineva in discutie?
hai!
discutia e fundamentala, …deci va fi incitanta, garantat
atunci cind se pune la indoiala ‘famiia’, de fapt se pun la indiala ‘dreptuile naturale;
si ele sint puse la indoiala fix de catre ‘dreptul la artificializare’
–
insa in loc ca ‘cei care conduc’ sa deschida discutii despre
drepturile naturale
si
dreptul la artificializare
ei permit discutii despre Artificializare in sanul Naturii :)))
–
pai de ce asa?!
in baza dreptului la artificializare pot sa ti alegi …ce gen doresti, ce sex doresti, poti inventa un umar infinit de genuri si de sexe, dupa cum doresti.
insa faci asta in baza dreptului la Artificializare,…care atata vreme cit artificializarea se maniefsta …tre sa existe si el, nimic de zis
–
prin urmare …de ce cadeti in plasa, discutind .in curtea voastra,’, a Naturii, despre ‘dreptul la artificializare?!
in baza drepturilor naturale au fost definite drepturi ale omului,…si asa tre sa ramana,
insa mai noi pot fi definite, in baza dreptului la artificialziare …alt tip de ‘drepturi ale omului’, tot drepturi ale omului si ele.
inbaza acestor drepturi, artificiale, la artificializare, poti avea ce gen doresti mataluta.si fix ce sex visezi sa ai.
–
antiintelepciunea …seamana cu intelepciunea, daca nu esti atent te ia de unde esti si te duce unde nu te ai gandit …fara sa prinzi de veste.
treaba ‘omului’ e sa vada si sa ‘echilibreze’ manifestarea antiintelepciunii.
–
ce asteptati, nenica?!
avem noi ceva impotriva celor care isi aleg sexul si genul dupa cum doresc?
nuuuuu, n avem 🙂
–
atata tot ca in baza drepturilor naturale genurile si sexele sint clar definite si altfel nu sint,
iar in baza drepturilor la artificializare iti poti alege ce gen si ce sex dorssti.
–
prin urmare …de ce sa ne certam pe acest subiect, daca el ‘se’ lamureste singur, fiecare om asezandu se in cuibul potrivit lui,
al Drepturilor Naturale
al Drepturilor la Artificializare?!
–
( daca nu lucrzi cu ambele variante, cu ambele talere, cel care va fi neutralizat va fi talerul Natural, pentru ca astea sint vremurile Metamorfozei, ale trecerii de la Natural la Artificial, sint vremurile in care cea care e pusa la indoiala e chiar Creatia, Natura…
deci nu exista, nenicutule, ‘stat de drept’,
ci stat in care se manifesta drepturile naturale si drepturile artificiale, dreptul la artificializare.
pentru ca daca exista doar ‘stat de drept’, cum din ce se vede chiar v ar placea sa existe, te vei intalni cu ceva si mai si decit ‘vaccinarea obligatorie cu o tehnologie propie Artificialziarii’, pe care s o impui cu japca si celor care ar vrea sa se vaccineze, insa cu un vaccin ‘facut’ pe calea clasica…
–
e doar un exemplu, insa demn de luat in seama, pentru ca asa va functiona ‘statul de drept’, daca nu despletesti Dreptul in ‘drepturi natirale’ si ‘drepturi artificiale’,
adica …cu japca! vei beneficia de toate descoperirile proprii Artificializarii, chiar daca tu ai vrea …sa ramai cum esti, deci nu esti astras de Artificializare )
–
pe vremea Marii Revolutii, a Metamorfozei,se manifesta Antiintelepciunea. prin urmare …toate simturile tre sa fie ‘in priza’, incepind cu Bunul-Simt( care echilibreaza toate celelalte simturi fiindu le referinta )
imi caut loc de munca.
le multumesc din start tuturor celor care ma pot ajuta in sensul asta. 🙂
–
…e greu pe planeta asta :))))
nu prea pricep de ce au inventat locuitorii acestei planete …banii:)))
opinia mea, si o pot motiva, e ca trocul era mai cu folos, echilibra mai natural.
insa treaba e deja facuta, asa ca …da, am nevoie de un loc de munca. mai exact de bani :)), insa …indirect am nevoie de un loc de munca 🙂
ce i drept …iti poti lua un doctorat fara probleme deschizind si sustinind o discutie pe aceasta tema, a Drepturilor Naturale si a Drepturilor la Artificializare, aceasta fiind noua forma de manifestare a Drepturilor Omului
–
de ce ti ai lua si un doctorat? pai pentru ca ‘dupa’ tine lumea s ar rindui altfel:))
asa ca …aviz amatorilor de doctorate:)),
uite o tema, ultrapotenta 🙂
–
m as apuca io sa deschid discutia, da io sint prost, n am nici studii juridice, asa ca …chiar nu vrea sa se afirme nimeni?:)))
luati tema si plimbati o prin piete, …veti amane in istorie daca faceti asta, …cum sa ratezi o astfel de sansa?! 🙂
dacă doriți, va ajut ion cu doctoratul, va ieși ceva măreț :))
hai!, ce mai așteptați! :))
va ajut garantindu va din start lipsa parfumului de plagiat!:)), va fi ceva …nou nouț:)
Io ..la doctorate sint bun, la chestii normale …mă gripez :))
chestiile normale sint doctorate,pentru mine, ..daia dau numa n gropi și numa prin șanțuri mă găsești, daca mă cauți :))))
Dragi tovarăși hai nu mai fiți așa de pesimiști acușica in 15 oct.NATO v-a da dezlegare la atac cu rachete adânc in interiorul RUSIEI si noi vom avea un viitor măreț si foarte luminos atomic de luminos!
România este o tara ocupata militar, politic, economic si cultural.Politicienii nu sunt prietenii noștri.
Năucitoare decizia CCR devenit brusc și pe nedrept o mini instanță judecătorească, dar greu de argumentat legal pe baza Constituției. CCR-ul mai degrabă respingea contestația unei oarecare Bellantoni bazată numai idei proprii și pe link-uri de presă și nu pe probe concrete.
BEC, în stilul maimuță, a respins o decizie proprie dată cu câteva zile în urmă.
Dat fiind listele netransparente ce cuprind candidații partidelor mă îndoiesc sincer de calitatea membrilor de partid ce vor candida sub sigla diferitelor partide. Cum va fi rezultatul alegerilor e greu de spus.
Au fost eliminați adevărații patrioți! Chiar dacă nu aveau șanse, s-a exclus orice surpriză! Restul candidaților sunt niște marionete. Păcat de noi!
Oricum in forma continuata de manifestare malefica a UE suntem o țară cu viitor sumbru,poate se vor trezi națiunile mai mici din UE să nu mai fie slugi și colonii,sa pună bazele unui alt UE,doar economic,nepolitizat fara Parlament UE.Poate va veni la conducerea țării un om luminat care sa facă posibil acest lucru ,da de-a o direcție de dezvoltare reală a tarii,dar la următoarele alegeri,rezultatul alegerilor de acum vor fi ani morți pentru Romania,se adaugă la anii multi dinainte .
Expunere deșănțată ațâțată de propriile orgolii ale d-lui Cristoiu ! Sosoaca este instabilă emoțional,agresiva cu antecedente psihice ! Geoană este un bun executant ! Sub pavăză unei funcții este bun executant ,in limitele stricte ale mandatului ! In rest,daca este scos din cadrul mandatului cei revine, este surprins total și are reacții prostești ! Nu știe să lucreze cu mase mari de oameni !
Si Ciuca este avantajat daca intra in turul 2 cu Simion nu doar Ciolacul ! Și judecătorii CCR susținuți de PNL și Iohannis au votat pentru scoaterea Dianei Sosoaca din alegerile pentru președinte !
Domnule Cristoiu, vă ascult emisiunile, dar vă spun sincer că mă plictisesc aceste analize despre alegerile din România. De ce? Pentru că întotdeauna câștigă omul sistemului. Chiar dacă ar câștiga altul, dacă nu pupă ghiulul „sultanului” de la Casa Albă, nu va fi președinte. Pentru că sistemul are atâtea pârghii pentru a invalida un vot al poporului, surprinzător pentru sistem. Știți și dvs asta. Mai bine vorbiți mai mult despre istorie, e mai interesant decât politica mioritică. Despre ce este la noi, în politică, să discutați pe scurt, vă rog. Mulțumesc!