Ministrul de Externe al Austriei: Dostoievski şi Ceaikovski rămân o parte a culturii europene, fie că ne place sau nu. Rusia va continua să fie cel mai mare vecin al nostru. Va rămâne a doua mare putere nucleară din lume

Mircea Geoană ne-a arătat cu bățul pe hartă unde e Marea Neagră


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

4 comentarii pentru articolul „Mircea Geoană ne-a arătat cu bățul pe hartă unde e Marea Neagră”

 • nascut in 1923
  la „incidentele misterioase”,
  ca sa spunem asa,
  kissinger era mai mare decat Pistruiatu!

 • gioana al batran putea sa se faca ghid prin catacombele C.C……..
  (venise un american:
  ceausescu,americanu,randul intai pe aeroport,aveau acelasi nas,
  randul 2 kissinger si pacepa,
  aveau acelasi nas:
  -cine a fost dus de nas?)

 • Sunt linistit ca ne apara muschetarii. Asa ne-a spus prostanacul si eu il cred. Patru muschetari au fost si la Der Spiegel, cand au scris articolul. Unul stia sa citeasca, altul sa scrie, al treilea stia engleza si ultimul germana. Si nu sunt de acord ca Bode seamana cu un tractorist. Tinuta clasica a tractoristului prevede o basca soioasa cu tzumburucul ridicat. Bode nu o avea. Asta nu inseamna ca la intelect nu-l concureaza pe prostanac.

 • La teorie suntem campioni mondiali,praftica ne omoara suntem nuli. Se vede limpede unde ne e locul cu o minima comparatie cu altii.

A apărut „1990- Ce se ascunde dincolo de evenimentele din 13,14 și 15 iunie? ”. Primul volum din seria Ion Cristoiu – istoricul clipei, 1990 – 1996

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog