Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Mişcarea înspre Resetare e doar pătura ce acoperă existenţa unei corupţii globale

De ce ne temem de Resetare? De ce ne agăţăm ca naufragiaţii de bucăţile rupte din Titanicul actualei democraţii? Vapor cu multe nivele, la baza navei înghesuiţi săracii, sus, protejaţi, bogaţii, cei mai selecţi, marile familii cu nume de generaţii, iar printre ei interlopii, gangmasters, mafioţii, îşi fac loc, aruncând de pe bordul Titanicului pe cei care le stau în cale. Vechile familii, aristocraţia financiară, Înţelepţii şi Oculţii îşi dau seama cum pierd teren, îşi simt marea agoniseală ameninţată de noua pătură parvenită, o clasă de-a dreptul revoluţionară în democraţia actuală, de necontrolat, de nestăpânit, incultă, anarhică, ce nu vrea nimic mai mult sau mai puţin decât controlul şi acapararea instituţiilor şi autorităţilor statului, iar până ce ajung acolo, se mulţumesc, dar prea puţin, cu parazitarea acestora. Organizaţi întru crimă, pot impune dictatura, totalitarismul, teroarea – celor care le şifonează imaginea de Maxim Boss, Omnipotent Boss cu drept de viaţă şi de moarte, de a da cu pixul, ca pseudo-marile puteri împărţindu-şi puterea şi zonele de influenţă, chiar înlăuntrul democraţiei care îi leagănă dulce la sânul corupt şi-n braţele şantajate sau convinse să slujească din frică.

Ei ştiu cum să-şi impună „businessul”, să şi-l multiplice malign în masele moleşite care au pierdut acel Ceva de înţelegere şi rezistenţă, aproape dincolo de orice speranţă. Modelul lor de afaceri, “meseriile” vin ca un tsunami să deturneze, să degenereze resursele şi puterile date oamenilor. Ar trebui să fie orbi, proşti şi nebuni Vechile familii, aristocraţia financiară, Înţelepţii şi Oculţii să nu dorească Resetarea, şi cât mai repede. Pentru că altfel, în curând ne vor conduce gangsterii la butoane, iar aceia pot declanşa nucleara, un război mondial dintr-un moft, şi din nevoia de imagine. Pentru că totul e imagine, ierarhie şi teritorialitate, putere şi bani în lumea lor. România, mai mult sau mai puţin forţată la lupta anti-corupţie, a fost doar un simbol pentru o plagă globală, aruncat pentru ceva, pentru prea multă vreme doar în faţa noastră, în ochii întregii lumi. Mişcarea înspre Resetare e doar pătura ce acoperă existenţa unei corupţii globale, ce a ajuns de necontrolat prin mecanismele democraţiei actuale, prin statul de drept actual, prin actualele legi ale justiţiei, prin modelul economic actual. Resetarea sau Noua Ordine Mondială e de fapt o luptă globală- globalizată împotriva Corupţiei şi a Mafiei (crimei organizate), pe toate fronturile. Descoperirea vaccinului e poate şi un simbol, un cuvânt ocult pentru nevoia de a descoperi din mers un nou model economic, anumite reforme care să stopeze de pildă economia neagră, şi acumularea în exces a capitalului în mâinile si buzunarele celor care nu respectă legile – ne-legiuiţii. Când se planifică şi se întâmplă Resetări, cuvintele cheie au multiple sensuri şi ar trebui citite în variate registre. Vaccin şi Cură pentru o Boală globalizată, modială, care nu este doar pandemia de Covid-19. Resetarea nu va conduce automat, ca o fatalitate, ca o soartă scrisă pentru noi Oamenii în Univers, la Dictatură şi Totalitarism mondial, deşi dacă guvernele şi/sau foţele sociale educate înţelepte nu sunt capabile de a găsi soluţii şi decizii din mers pentru o Resetare anti-totalitară, se poate ajunge acolo. Dar asta nu înseamnă să ne temem de „Resetare”, să nu înţelegem că ea nu aruncă un văl peste ochi, ci că de fapt îl ridică.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

8 comentarii pentru articolul „Mişcarea înspre Resetare e doar pătura ce acoperă existenţa unei corupţii globale”

  • Aveti o aura buna, e bine ca sunteti pozitiva. Ar trebui sa va citeasca si jurnalistii care vad doar negru în jurul lor si care scriu cu ura si înversunare, fara sa-si dea seama ca, în primul rând, îsi fac lor mult rau, iar apoi, si celor care îi citesc. Ramâneti neschimbata!

  • de ce sa ne temem de Resetare?
    chiar?!
    Resetarea e ‘calea catre ‘Raiul pe Pamant’!, de ce ne am teme?!

    mai de folos e intelegerea ‘definitiei’ Raiului pe Pamant
    :))))

    …hint: ea se pricepe exclusv cu…inima!
    🙂
    :)))))

  • Optimismul disperării…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *