Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Mister. De ce specialiști internaționali, care câștigă mii de euro, vin să lucreze în sistemul public românesc?

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, se laudă cu o achiziție valoroasă:

„Andra Migiu s-a alăturat în această săptămână echipei de la Ministerul Sănătații ca secretar de stat și va avea atribuții pe proiecte de investiții în sănătate.

Andra Migiu vine cu o experiență în instituții financiare de aproape 14 ani.

În perioada 2008 – 2015, Andra a lucrat în România în audit și consultanță financiară, iar din ianuarie 2016 și-a început activitatea la Banca Europeană de Investiții. A gestionat programe și tranzacții de finanțare atât pentru companiile mici și mijlocii, cât și pentru întreprinderile mari, desfășurate în țări din Europa Centrală și de Est.

În ultimii doi ani, Andra a activat în două proiecte de referință: elaborarea și negocierea instrumentelor de finanțare în cadrul InvestEU si Fondul pan-European de Garantare, un program de 25 de miliarde de euro creat de Banca Europeană de Investiții pentru finanțarea companiilor din Uniunea Europeană care se confruntă cu efectele crizei COVID-19.

Îi mulțumesc Andrei că a acceptat să vină în echipa de la minister”.

Există, totuși, un mare mister, la fel ca și în cazul altor specialiști, aduși de USR PLUS: De ce renunță aceștia la salarii mari și prestigiu pentru a lucra în sistemul public românesc?

 


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *