Lista măsurilor de modificare a Codului Fiscal, agreate în coaliţie: Impozitul progresiv nu se aplică, acciza la ţigări creşte de la 1 august anul acesta. Creşteri de TVA la restaurante, locuinţe şi băuturi cu zahăr (news.ro)

Mohammad Murad, avertizat chiar de ziua lui: „O să fiți corupt, vă vor șantaja”

Omul de afaceri Mohammad Murad, care candidează la Primăria Mangalia, și-a petrecut, miercuri, ziua de naștere la o întâlnire cu alegătorii. Unul dintre ei l-a avertizat: „Dacă veniți primar în Mangalia, o să fiți corupt, vă șantajează”. O altă alegătoare i-a spus că, la anvergura lui, se avântă „într-o chestie de debara”. Oamenii l-au asigurat că îi dau o șansă, dar nu cred că va reuși să ducă la capăt ceea ce își propune.
Cei prezenți la întâlnire i-au spus că Mangalia a fost orașul care, datorită Șantierului Naval și turismului, a fost unul dintre cele mai dezvoltate orașe și că totul a fost distrus.

Mohammad Murad a ales să candideze în Mangalia deoarece aici și-a deschis prima afacere, în 1995.
„A trebuit să aleg între două variante, una Constanţa şi una Mangalia şi atunci am ales cu sufletul, nu cu mintea. Am ales amintirile pe care le-am petrecut cu prima afacere, cu Spring Time, să mă întorc aici şi de aici să plec încât să schimbăm tot ce înseamnă litoral în bine”, a spus omul de afaceri.

Despre mărirea și decăderea Mangaliei, așa cum o văd locuitorii de aici, în filmul de mai jos:

Postat de Mohammad Murad miercuri, 9 septembrie 2020


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog