Începând din 13 noiembrie, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial

Momentul poetic al zilei. Marcel Vela

Nu toți eroii poartă pelerină!
Așa s-ar traduce considerația adusă, în aceste zile, personalului medical care se luptă de atâta timp cu neprevăzutul Covid-19.
Alături de ei, sunt și colegii mei din MAI.
Ei își fac datoria și chiar dacă nu se află în spitale, încearcă să reducă riscul de îmbolnăvire.
Vreau să le mulțumesc și să le transmit că, pentru mine și ei sunt eroi.
Este greu, s-au adunat foarte multe frustrări, neajunsuri, dar nu avem cum să depășim această perioadă fără efortul nostru colectiv.
Protejându-ne pe noi ,îi protejăm și pe ceilalți.
Haideți,cu TOȚII, să fim eroi pentru eroii noștri!
#SuntemEchipă

(Text și foto Marcel Vela)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *