Marcel Ciolacu: Voi candida pentru un nou mandat de preşedinte al Partidului Social Democrat şi în acelaşi congres se va alege şi candidatul Partidului Social Democrat pentru funcţia de preşedinte

Mondialul de fotbal fără Italia!

Imposibil! Nu pot să cred! Un Campionat Mondial de fotbal fără italieni ? Da, este posibil la ediția din finalul anului de grație 2022.
Grupele Cupei Mondiale de fotbal din Qatar sunt echilibrate, potrivit tragerii la sorţi efectuate, vineri, la Centrul de Expoziţii şi Congrese din Doha.

Astfel, campioana mondială en titre, Franţa, va evolua în Grupa D, alături de Danemarca, Tunisia şi o echipă care va fi decisă în iunie dintre Peru, Emiratele Arabe Unite şi Australia.
Brazilia, care are în palmares cele mai multe titluri mondiale, cinci, face parte din Grupa G, alături de Serbia, Elveţia şi Camerun.
Echipa gazdă, Qatar, a fost inclusă în Grupa A, unde le va avea ca adversare pe Ecuador, Senegal şi Olanda.
Qatarul va juca meciul de deschidere, pe 21 noiembrie, contra Ecuadorului.

Competiţia se va desfăşura între 21 noiembrie şi 18 decembrie, cu participarea a 32 de echipe, împărţite în opt grupe, primele două clasate calificându-se în optimi. Ultimele trei participante la CM 2022 vor fi decise în luna iunie, când se vor juca două baraje intercontinentale şi unul european, care include echipa Ucrainei, meciul său fiind amânat din cauza războiului.

Tragerea la sorţi a fost efectuată cu ajutorul unor foşti mari fotbalişti precum Cafu (Brazilia), Lothar Matthaeus (Germania), Adel Ahmed MalAllah (Qatar), Ali Daei (Iran), Jay-Jay Okocha (Nigeria), Rabah Madjer (Algeria) şi Tim Cahill (Australia), dar şi celebrul antrenor Bora Milutinovic (Serbia/Mexic). Ceremonia a fost condusă de fosta campioană mondială Carli Lloyd (SUA) şi fostul internaţional englez Jermaine Jenas.

Să vedem acum componenţa grupelor:

  • Grupa A: Qatar, Ecuador, Senegal, Olanda;
  • Grupa B: Anglia, Iran, SUA, câştigătoarea play-off-ului european (Ţara Galilor – Ucraina/Scoţia);
  • Grupa C: Argentina, Arabia Saudită, Mexic, Polonia;
  • Grupa D: Franţa, câştigătoarea play-off-ului intercontinental 1 (Peru – Emiratele Arabe Unite/Australia), Danemarca, Tunisia;
  • Grupa E: Spania, câştigătoarea play-off-ului intercontinental 2 (Costa Rica – Noua Zeelandă), Germania, Japonia;
  • Grupa F: Belgia, Canada, Maroc, Croaţia;
  • Grupa G: Brazilia, Serbia, Elveţia, Camerun;
  • Grupa H: Portugalia, Ghana, Uruguay, Coreea de Sud.

Ce părere aveți? Sincer. O să fie o mare luptă pentru trofeu. Dar până atunci, vom avea la dispoziție doar prăfuitul nostru campionat intern de fotbal. Competiția care are de mult stabilită echipa campioană, cea cu sediul în orașul Cluj-Napoca.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Mondialul de fotbal fără Italia!”

  • Eu ma uit la patinaj si nimic nu este fara rusi.Asa si tenisul.Probabil se va mondializa si sportul.Este cumplit.sunt dezamagita.Nu stiu daca mai exista competitie in scoli.Dar nu numai muzica a fost frte proasta dar si dansul slabut.Miscarile au constat in plimbarea partenerei prin aer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *