Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Monica Anisie se plictisește În Senat și joacă leapșa pe Facebook

Politicienii și-au găsit o agora unde pot bate câmpii cu grație, reduce la tăcere vocile critice și conviețui în bula lor, în care sunt frumoși și deștepți: Facebook. Exemple strălucite, din păcate neexploatate la adevăratul potențial, au fost Violeta Alexandru și Marcel Vela. Prima și-a făcut din Facebook o oglindă în care se admira singură și își aprecia hărnicia fără seamăn. Vela, bietul Vela, a fost probabil o victimă a unor consilieri plătiți să-și bată joc de el.

Am decis sa particip!
Unii dintre voi mă cunoașteți destul de bine, alții puțin mai puțin. Indiferent de momentul în care drumul nostru s-a intersectat. Poate că unii dintre voi mă plac și alții nu, dar dacă sunteți pe Facebook, este pentru că vă plac.

Am decis să particip la un experiment numit ” Întâlnire cu pâine.” Ideea este să vedem cine citește postarea fără fotografii. Suntem atât de adânc în tehnologie încât am uitat cel mai important lucru: prietenia.
Și prietenia pentru mine este despre conversație și conexiune partajată.

Dacă nimeni nu citește acest mesaj, va fi un scurt experiment social. Dar dacă ajungi până la capăt, aș vrea să comentezi cu un singur cuvânt despre noi. De exemplu: un loc, un obiect, o persoană, un moment în care îți amintești de mine. Atunci copiază acest text și postează-l pe pagina ta (nu distribui) și voi merge pe pagina ta să las un cuvânt care îmi amintește de tine. Vă rog să nu comentați dacă nu aveți timp să copiați textul. Asta va distruge experimentul. Să vedem cine și-a petrecut timpul să citească și să răspundă conform solicitării! Vă mulțumesc pentru participare. (Monica Anisie)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *