Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Monica Maria Mircea și leacul miraculos de pe pânză

Nu știu dacă ați observat că în ultimul timp a crescut semnificativ numărul farmaciilor. Aproape de zona unde locuiesc, pe Mihai Bravu, sunt 4-5 farmacii la foarte mică distanță. Așa de suferindă să fie lumea noastră? Personal, vreau să vă propun astăzi un alt gen de ,,medicament”. Care este acesta? Pictura. Chiar așa. Vă rog să aveți răbdare pentru o mică demonstrație. Doamna Monica Maria Mircea ne arată cum arta armoniilor cromatice ne echilibrează, ne vindecă rănile şi ne usucă lacrimile. Veți cunoaște un pictor de valoare, cu multe calități. Veți putea admira și dumneavoastră câteva dintre tablourile sale reușite, dar asta după un dialog introductiv.

-Vă rog să vă prezentați
-Mă numesc Monica Maria Mircea, port cu mândrie pe frunte argintul celor 53 ani împliniţi, sunt un om simplu cu o mare pasiune pentru pictură. Îmi place să mă bucur de toate lucrurile simple din jurul meu.
Iubesc natura, mă bucur de gingășia florilor, de verdele frunzelor, de răsăritul soarelui, de culorile incredibile ale apusului şi încerc să le aşez pe pânzele mele.
Mi-aş dori să am mai mult timp, pentru pictură, să pot aşterne pe pânză toate emoţiile mele. Pictura mă echilibrează, îmi vindecă rănile şi îmi usucă lacrimile. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru darul minunat.

-Cum a fost 2022 pentru pictura dvs?
-Am încercat anul acesta să pictez pe tricouri. Au fost câteva daruri speciale pentru persoane dragi. În continuare, dăruiesc tot ce pictez, mie îmi este de ajuns bucuria pe care o aduce pictura în sufletul meu.

-Ce vă doriți pentru lume în general?
-Vreau să dispară din lume războaiele și bolile incurabile, să dispară ura şi răutatea dintre oameni, să putem trăi frumos, cu zâmbetul pe buze, cu îngăduință și înţelegere, să ne bucurăm de toate minunile naturii ce ne înconjoară.
-Foarte frumos spus! Până la minunățiile naturii, să ne bucurăm de minunile din tablourile dumneavoastră. Să oferim cititorilor câteva dintre ele.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *