Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Moțiunea, farsă de iarmaroc | Ion Cristoiu la Marius Tucă Show

(De la minutul 1:14:09)

Marius Tucă Show, 6 septembrie 2021. Ediție de colecție in memoriam Ion Caramitru. Invitat: publicistul Ion Cristoiu. Emisiunea integrală este aici https://bit.ly/3cupfat

Publicată de Aleph News pe Luni, 6 septembrie 2021

 

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „Moțiunea, farsă de iarmaroc | Ion Cristoiu la Marius Tucă Show”

  • ,, Mult zgomot pentru nimic,, ar fi spus marele Shakespeare , asa cum a spus pe vremea lui și asa cum ar fi spus și dacă ar fi trăit în zilele noastre și ar fi văzut ce se întâmplă în lume și în Parlamentul Romaniei ! Un interviu exceptional, minunat de interesant și de prețios născut din frumusețea replicilor și contradicția ideilor, ajunse la final intr-o superba armonie și intr-un logic consens ! Mulțumim Maestre Ion Cristoiu și mulțumim Marius Tuca pentru o emisiune de o frumusețe rara și de o valoare inestimabila pentru noi, ascultătorii acestei emisiuni și cetățenii Romaniei !

  • Nu as fi putut sa nu urmăresc,, Pisicile aristocrate „! Nu cred ca a fost copil sau tânăr, care sa nu urmărească acest film animat frumos, amuzant și interesant, cum nu a fost tânăr din generația mea din acele vremuri care sa nu-l cunoască pe Shakespeare și sa nu – l iubesca sau să nu-i adore opera de excepție !

  • Ion Caramitru, un om extraordinar de înțelept , un autodidact și un actor de excepție, cum putini actori mai sunt astăzi ! Dumnezeu sa – l odihnească in pace și din înălțimile infinite, senine și albastre ale cerului sa vegheze și sa lumineze sufletele și mințile mostre ! Un interviu minunat de frumos și de prețios, pentru care va mulțumim din tot sufletul, Marius Tuca ! Felicitări !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *