Marcel Ciolacu: „E o speculă. Noi am făcut o mare tâmpenie. S-a vândut toată energia electrică pe anul acesta. Am vândut energia cu 200 -300 de lei, iar acum se vinde cu 4000 de lei”

Moțiunea, farsă de iarmaroc | Ion Cristoiu la Marius Tucă Show

(De la minutul 1:14:09)

Marius Tucă Show, 6 septembrie 2021. Ediție de colecție in memoriam Ion Caramitru. Invitat: publicistul Ion Cristoiu. Emisiunea integrală este aici https://bit.ly/3cupfat

Publicată de Aleph News pe Luni, 6 septembrie 2021

 


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „Moțiunea, farsă de iarmaroc | Ion Cristoiu la Marius Tucă Show”

  • ,, Mult zgomot pentru nimic,, ar fi spus marele Shakespeare , asa cum a spus pe vremea lui și asa cum ar fi spus și dacă ar fi trăit în zilele noastre și ar fi văzut ce se întâmplă în lume și în Parlamentul Romaniei ! Un interviu exceptional, minunat de interesant și de prețios născut din frumusețea replicilor și contradicția ideilor, ajunse la final intr-o superba armonie și intr-un logic consens ! Mulțumim Maestre Ion Cristoiu și mulțumim Marius Tuca pentru o emisiune de o frumusețe rara și de o valoare inestimabila pentru noi, ascultătorii acestei emisiuni și cetățenii Romaniei !

  • Nu as fi putut sa nu urmăresc,, Pisicile aristocrate „! Nu cred ca a fost copil sau tânăr, care sa nu urmărească acest film animat frumos, amuzant și interesant, cum nu a fost tânăr din generația mea din acele vremuri care sa nu-l cunoască pe Shakespeare și sa nu – l iubesca sau să nu-i adore opera de excepție !

  • Ion Caramitru, un om extraordinar de înțelept , un autodidact și un actor de excepție, cum putini actori mai sunt astăzi ! Dumnezeu sa – l odihnească in pace și din înălțimile infinite, senine și albastre ale cerului sa vegheze și sa lumineze sufletele și mințile mostre ! Un interviu minunat de frumos și de prețios, pentru care va mulțumim din tot sufletul, Marius Tuca ! Felicitări !

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog