Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Moțiunea olimpică pe două roți

Mai sunt puține ore până la votarea moțiunii de cenzură în Parlamentul României, în momentul în care scriu aceste rânduri. Ce va fi vom vedea. Acum vreau să vă dau ceva cert despre moțiune. Dar alta, una olimpică pe două roți.

Cum vine asta?
Chiar dacă mai sunt doar câteva zile până la aprinderea flăcării olimpice pentru ediția de iarnă China 2022, mulți oameni activează încă de pe acum pentru marea întâlnire de la Paris din anul 2024. Unii vor spune că e prematur. Dar, iată că au loc, chiar în momentul în care citiți aceste rânduri, demersuri dedicate Olimpiadei de vară de peste 3 ani.

Dintre toate am ales pentru azi o impresionantă cursă ciclistă Paris – București. Să vedem detaliile.
La Casa Olimpică, Mihai Covaliu, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român (COSR), și George Boroi, secretarul general al COSR, au avut o întâlnire, cu Laurence Auer, Ambasadoarea Franței în România.

În cadrul întâlnirii s-a discutat încheierea unui protocol de colaborare între cele două entități privind organizarea unor evenimente comune cu caracter cultural și sportiv în vederea găzduirii de către capitala Franței, Paris, a următoarei ediții a Jocurilor Olimpice din 2024.

Un prim proiect comun este Challenge Paris-București, o cursă de ciclism organizată de Asociația Franco-Română Cassiopea în vederea sensibilizării și sporirii conștientizării privind cancerul în rândul femeilor și a îmbunătățirii vieții lor prin practicarea sportului.

Cursa a pornit de la Ambasada României în Franța pe 17 septembrie, iar la start s-au aliniat 30 de participanți care urmează să străbată peste 4000 de km prin Europa pentru a termina pe 16 octombrie, la ora 14:00, la Sediul Comitetului Olimpic și Sportiv Român de lângă Arcul de Triumf.

Le urăm succes „et bon voyage” participanților și îi așteptăm la București
Știu, sunt crize politice, crize sanitare și altele. Dar despre acestea sunt colegii gazetari care nu scapă nimic. Am vrut doar să vă spun că sunt bipezi care au și alte preocupări. Sănătate tuturor!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *