În fiecare marți, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial. Seara, de la 21:15, participă la un podcast, tot pe Canal33, moderat de Alexandru Răducanu

Motivul pentru care actuala guvernare PNL- PSD are bani pentru servicii secrete dar nu are bani pentru copii și pensionari

Actuala guvernare PNL- PSD găsește mereu bani pentru serviciile secrete dar nu are niciodată fonduri pentru pensionari și copii. Motivul este evident: pensionarii și copiii României au ajuns, în viziunea Coaliției politice Iohannis- Orban- Ciolacu, un fel de proprietate personală a guvernării, cu pretenții discutabile și de care se poate dispune după bunul-plac. Tocmai de-aceea, guvernarea Iohannis- Orban-Ciolacu nici nu a lăsat lumea să stea prea mult afară și i-a ținut la izolare, prin case: dacă, de exemplu, pensionarii și-ar pârli prea tare pielea la soare, Iohannis și Ciolacu ar fi în stare să-i acuze că afectează o proprietate a guvernului.

(https://pestiriciudate.blogspot.com/)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *