Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Multinaționala Goodyear, care echipează roțile de mașini și avioane,  zice că sintagma „Toate viețile contează” ar fi „inacceptabilă” în cadrul Companiei: altfel spus, viețile unor piloți contează mai puțin ca viețile altora

Să fii producător de anvelope de amploarea multinaționalei Goodyear (activă în peste 20 de țări) dar să respingi ideea că „toate viețile contează”, poate fi ostentativ pentru clienți și diviziv pentru societate: prin această respingere agresiv-discriminatorie, roboțeii neomarxismului din Goodyear și-ar împărți practic clienții în două categorii: șoferi ale căror vieți contează și șoferi fără însemnătate. Nu întâmplător, zilele acestea, în SUA, se cere public boicotarea produselor Goodyear.

Pe 19 august 2020, președintele SUA, Donald Trump

… cerea suporterilor săi să nu mai cumpere produse Goodyear și se arăta el însuși decis să schimbe cauciucurile GY ale limuzinei cu o altă marcă. Iritarea prezidențială venea după ce un afiliat al canalului TV NBC difuzase într-o știre, noul concept de „diversitate” al lui Goodyear: printre altele, trainerii companiei și-ar fi instruit angajații că slogane precum „Make America Great Again” (MAGA, „Să facem America măreață din nou” în orig., lb. engl.) și „All Lives Matter” („Toate viețile contează”, în orig., lb. engl.) au devenit „inacceptabile”. Poziția firmei a fost vagă și nu a infirmat punctual etichetarea la Companie a sloganului „Toate viețile contează” prin termenul „inacceptabil”: o adevărată „ideologie”.

Mesajul transmis de instructorii „Biroului Doctrină”

… al Goodyear și preluat în presa independentă americană era unul mixt (politic și de „cultură corporatistă”) și dezvăluia un nou salon din imensul ospiciu de boli nervoase spre care tinde America neo-marxistă: capitalismul în blană neo-socialistă, pe banii unor nuclee de potenți financiar.

Prin interzicerea lui „Make America Great Again”, firma Goodyear intra practic în politică,, fiindcă MAGA este un slogan electoral (al Republicanului Donald Trump). Dar prin interzicerea lui All Lives Matter”, orice idiot util ai globalizării heirupiste ar intra în conflict cu natura vie și cu toate religiile din lume – cele care consideră că valoarea vieții umane este universal egală.

Dacă la Goodyear principiul „toate viețile contează”

… nu are valoare, atunci multinaționala are o problemă care nu ține de contul bancar,  ci de respectul pe care ar trebui să îl ofere propriilor angajați, clienților și comunității, și pe care eșuează să-l ofere. Mai mult, chiar dacă o multinațională îi dă acestei „doctrine” frac, parfum și gambetă, „doctrina” o să pută tot a totalitarism: este de reamintit aici că bolșevismul și comunismul, la apariția lor, considerau viețile membrilor unor anumite clase sociale ca fiind neimportante.

Implicarea unor multinaționale în politică

… și în promovarea de slogane propagandistice pe care, eventual, nu le stăpânesc suficient dar care le sunt servite de „trendul” neomarxist, este un fenomen toxic și amplu în aceeași măsură: pentru cazul României, în loc să fie vigilenți la problemele clienților, care nu-s deloc puține, unele firme și-au asumat după 2017 roluri de truditori politici la o agendă globalistă. Era vorba desigur de un tupeu „neocolonialist”, facilitat direct de statutul de „proastă a Europei” oferit României la Uniunea Europeană.

cristoiublog.ro a dezvăluit

… cazul firmei de curierat DPD România care se implica în 2019 în susținerea, pe social-media, a unei tabere politice (întâmplător sau nu, cea pro-Iohannis). Anterior, presa dâmbovițeană a expus cazul directorului Raiffeissen RomâniaSteven van Groningen – coborât la o manifestație „rezist” în 2017 (anti-Guvern, pro-Iohannis).

În ambele cazuri prezentate

 era vorba de multinaționale care erau subiectul nemulțumirii unor mase mari de clienți, dar care erau ocupate cu mesajele „emoționante” din plan politic: DPD România, de exemplu, îndemna clienții să voteze „pentru o țară mai bună”, iar van Groningen zicea că a ieșit la proteste „pentru copiii săi” (sic!). Astfel de „emoțiuni” de pură propagandă politică nu au fost sancționate de Managementul central al multinaționalelor. Mai mult, nici nu au putut să facă firma de curierat DPD să muncească mai bine: în iarna lui 2019-2020, spre exemplu, livrarea coletelor cu bucate de Crăciun prin DPD pentru românii din diaspora a înregistrat întârzieri uriașe, de 2-3 luni, iar la numeroasele plângeri, DPD a răspuns „strategic”, prin tăcere.

(https://pestiriciudate.blogspot.com/)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *