La mulți ani, România! La mulți ani, români!

Nae al lui Caragiale i-a zis lui Klaus Iohannis să facă o Coaliție PNL-PSD


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Nae al lui Caragiale i-a zis lui Klaus Iohannis să facă o Coaliție PNL-PSD”

  • exemplu de masura a innoirii partidelor:
    pnl si psd fuzioneaza, formand polul…Natural, adica adopta pe post de doctrina fix drepturile naturale
    …celalalt pol urmand a fi format din unii care adopta pe post de doctrina drepturile artificiale ( intr ecare la loc de frunte sta dreptul femeilor de a fi…barbati sau orice altceva, numa femei nu, …si invers )

    abia asta ar fi ceva…pe masura vremurilor,
    oricum altfel partidele tot impotente vor ramane, indiferent care le va fi parerea despre ele insele…

A apărut cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”

După ani și ani de documentări, discuții cu unii dintre actorii implicați în evenimentele din decembrie, Ion Cristoiu a terminat de scris cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”.
Apăsați aici pentru mai multe detalii
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog