Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

Națiunile Unite, cu grație pe arătură

Invocând controversatul Pact Compact pe Migrație și pandemia Coronavirus, ONU vrea eliberarea „în comunități” a migranților ilegali deținuți în penitenciare: printre ei se pot afla violatori, pedofili, criminali și tâlhari condamnați prin sentințe judecătorești.

În 29 aprilie 2020, Organizația Internațională pentru Migrație (IOM – în engl. orig.) cerea printr-un comunicat (nota bene, cu caracter „urgent” și cu „recomandări practice”) eliberarea migranților, solicitanților de azil sau refugiaților aflați în penitenciarele statelor membre: organizația globalistă, care este un organism al Națiunilor Unite, invoca răspândirea pandemiei Coronavirus și făcea solicitarea ignorând total faptul că o eliberare în masă, fără control, a unor migranți condamnați, putea pune în pericol siguranța publică a statelor naționale.

În plus, solicitarea IOM era făcută

… unilateral și discriminatoriu, în favoarea deținuților-migranți, fiind ignorat suveran faptul că deținuții non-migranți aveau aceeași nevoie de protecție la Noul Coronavirus: în mod scandalos, conducerea IOM sugera că prezența unei pandemii într-un spațiu de detenție era riscantă doar pentru sănătatea unei anumite categorii de deținuți.

Deloc întâmplător, Guvernelor care semnaseră

… anterior „Global Compact for Safe, Orderly and Regular Migration” (un Pact global pentru Migrație, semnat și de România pe 10 decembrie 2018 și care este deja agitat în 2020) le erau reamintite „angajamentele asumate” în acel document controversat, care lucrează pentru „legalizarea” migrației ilegale, respectiv întru susținerea politicilor de tip „Frontiere Deschise” ale fundațiilor sorosiste. Povestea semnării la Marrakesh (Maroc) a Pactului Global Compact pentru Migrație inițiat de ONU, are profilul multor altor povești de slăbiciuni, subordonări voluntare, frivolități, viclenii și lașități fanariote, care sunt pretinse de regimul Klaus Iohannis ca fiind acte de autentică „politică externă”.

La acel moment

… președintele Klaus Iohannis, care intuia că susținerea migrației ilegale spre Uniunea Europeană – UE, specific spre România, i-ar afecta șansele pentru un nou mandat, a anunțat pe toate canalele că „a aprobat” așa-numitul Compact Global la „recomandarea” Guvernului Viorica Dăncilă, în speță, a ministrului de Externe Theodor Meleșcanu, una din „glugile de coceni” ale diplomației mioritice. S-a lăsat astfel impresia că Iohannis a fost pus în fața unui fapt împlinit de o inițiativă a Guvernului.

În realitate, însă

… Klaus Iohannis semnase deja pentru Pactul pe Migrație (de două ori în patru luni), după ce, în întâlniri succesive, discutase (și aprobase tot ce i se spusese) la București cu şeful Adunării Generale a ONU, Miroslav Lajčák (iunie 2018), cel supranumit „Mesagerul lui Soros și cu Comisarul ONU pentru refugiați, Filippo Grandi (septembrie 2018), unul dintre obedienții aceluiași controversat „filantrop” George Soros. Altfel spus, semnarea Pactului fusese pregătit din timp și impus Bucureștilor.

Reamintim că în noiembrie 2018, Ministerul Afacerilor Externe

… transmitea cristoiublog.ro că Pactul Compact al Națiunilor Unite (ONU) este „doar un document de orientare și nu are efecte juridice sau financiare”: un Pact bun, cuminte, devreme-acasă. În contrast cu ministrul român de Externe, Theodor Meleșcanu, înainte de semnarea Pactului Global, ministrul austriac de Interne, Herbert Kickl, declarase că documentul ONU are „un ton iresponsabil pro-migrație” și poate produce „efecte pe ușa din spate”. Astăzi, austriacul este confirmat, iar Pactul Global este folosit de „elitele” neo-marxiste din ONU ca instrument de presiune asupra guvernelor, pentru acceptarea migrației ilegale.

Pe 4 mai 2020, cristoiublog.ro

… a solicitat IOM România o confirmare, respectiv lămuriri suplimentare asupra faptului că Națiunile Unite, printr-un organism al său, cere statelor membre punerea în libertate a migranților (legali sau ilegali) aflați în custodie în diversele sisteme de detenție, pe perioada pandemiei COVID-19. IOM România a evitat un răspuns și ne-a reexpediat către alți responsabili pe Comunicare (de la agențiile IOM, UNHCR, UNICEF), mai aproape de „centru”: era ca o probă că, în nereformatul ONU, reprezentanții din statele membre nu au niciun cuvânt de spus. „Politicile” sunt făcute de „elitele” de la New York (grupuri controlate de cluburi globaliste) care decid eventual „ce este bine” în numele națiunilor și care oferă presei aceleași veșnice explicații împănate de slogane și dublu-standard, impuse de filozofiile „political correctness”: acolo unde le oferă.

În cazul de față

… Organizația Internațională pentru Migrație România a fost incapabilă să ne ofere informații, iar Organizația Internațională pentru Migrație „Central” a eșuat complet să ne trimită vreun punct de vedere. Probabil, nici nu o va face, ca organizație care este mai obișnuită cu întrebările comode, „simple” ale jurnalismului neo-marxist american sau european, în care orice inepție discriminatorie devine obiect de adorație.

În primul rând, oficialii ONU ar trebui

… să își răspundă lor înșiși, cu privire la „privatizarea democrației” practicată subtil la unele dintre organismele sale în ultimii ani, pe bani publici: ca un simplu exemplu, după 2000, chestiuni serioase precum migrația ilegală au fost transferate în tăcere, dinspre dezbaterea în cadrul națiunilor către cheremul unor „iluminați” din New York. După comportament, părți serioase din ONU apar azi ca simple anexe ale unor fundații private globaliste și este incert ce legături mai are ONU cu națiunile pe care pretinde că le reprezintă, în cea mai rușinoasă epocă de decăderi din drepturi ale principiilor democratice: este vorba de acele principii fundamentale care au impus mult timp înainte că Democrația este decizia unei majorități naționale la vot și nu decizia unor grupuri din Națiunile Unite, la birou.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Națiunile Unite, cu grație pe arătură”

  • De ce nu se pișe pe ONU ăștia cu slujirea și cu conducerile unor țări? Nu vorbeam de Bill Gates că ăla are alte urgențe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *