Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Ne pregătim pentru Italia -2026, J.O. de iarnă Milano-Cortina

Mai sunt puține zile și ediția 2022 a Jocurilor Olimpice de iarnă, Beijing, vor intra în istorie. Speranțele noastre se îndreaptă acum către ediția de vară 2024, din Franța. Cine are o viziune asupra viitorului, poate întrevedea, în mod clar, și mai departe. Astfel, ne gândim deja la Italia, care va găzdui ediția 2026 a Olimpiadei de iarnă Milano-Cortina.

Dar să revenim în zilele noastre.
Pe pârtiile de la Yanqing au fost marți antrenamente pentru probele tehnice. Alexandru Ștefănescu, antrenor Alexandru Barbu, a avut ultima ședință de pregătire înaintea slalomului de miercuri, iar Maria Constantin, antrenor Alexandru Szilagyi, a făcut câteva coborâri cu gândul la naționalele de peste o săptămână.

Experiența olimpică le-a atins sufletul și amândoi și-au propus deja să ajungă la Jocurile Olimpice Milano-Cortina 2026. Păstrați visul și împliniți-l!
Aceasta e atmosfera de la fața locului, după cum ne informează COSR.
Pe mine m-a furat 2026 și mai stau puțin, preț de câteva rânduri în viitor.

Organizatorii Jocurilor Olimpice și Paralimpice de Iarnă din 2026 de la Milano și Cortina d’Ampezzo au dezvăluit logo-ul prestigioaselor competiții olimpice ales în premieră în urma unui vot public. Câștigător a fost desemnat logo-ul „Futura”, care prezintă numerele doi și șase într-o singură urmă în alb pe fundal alb.

În competiție au fost două sigle, „Dado” care își propunea să atragă fanii să-i și facă să se simtă participanți activi la jocuri, mesajul fiind „Alătură-te jocurilor!” și „Futura”, cu motto-ul „Milano Cortina 2026 – Viitorul este o victorie pentru toți”, care s-a concentrat pe faptul că și cele mai mici și mai naturale gesturi pot schimba lumea, iar în sport, ca și în restul vieții, marile victorii se câștigă zi de zi, gest cu gest.

Un total de 871.566 de voturi, din 169 de țări, au fost exprimate pe site-ul oficial al Jocurilor, potrivit Milan Cortina 2026, iar câștigătorul a fost prezentat într-un episod special din populara emisiune Soliti Ignoti, difuzată de postul Rai 1 al televiziunii publice italiene, deținătoarea de drepturi TV pentru Jocuri.

Logo-ul pentru Jocurile Paralimpice de Iarnă este similar cu emblema olimpică, dar în loc de alb, numerele vor fi colorate în roșu, albastru și verde.
Jocurile Olimpice de iarnă sunt programate să se desfășoare în perioada 6-26 februarie 2026, iar cele Paralimpicele urmează să aibă loc în perioada 6-15 martie 2026.
Să fim sănătoși până atunci! Cu toții!

YouTube player

 


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *