La mulți ani, România! La mulți ani, români!

Negocieri în impas | „Gândurile lui Cristoiu” la Aleph News

Gândurile lui Cristoiu

„Gândurile lui Cristoiu”, ACUM LIVE și pe www.alephnews.ro

Publicată de Aleph News pe Vineri, 19 noiembrie 2021


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Negocieri în impas | „Gândurile lui Cristoiu” la Aleph News”

  • Cata siguranta ca acest guvern va fi peste 1 si 1/2 an incat sa preia si al-II-lea prim ministru .E o gluma. Dar cea mai simpatica este afirmatia „Nicusor Dan e foarte bun” luat la intrebari pentru modul cum s-a comportat in parlament plecand din comisie cand nu avea ce sa raspunda unor intrebari.Asta e sfidare,nesimtire ca nu i se poate intampla ceva. Mai e putin si o sa spuneti ce perfecti sunt Clotilde si Fritz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

A apărut cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”

După ani și ani de documentări, discuții cu unii dintre actorii implicați în evenimentele din decembrie, Ion Cristoiu a terminat de scris cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”.
Apăsați aici pentru mai multe detalii
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog