Începând din 13 noiembrie, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial

Nelu Tătaru anunță iar apocalipsa

Informația care circulă, că România ar putea intra din nou în stare de urgență, este întreținută și de declarațiile apocaliptice ale oficialilor din Sănătate.

Ministrul Nelu Tătaru se declară îngrijorat că numărul infecțiilor s-ar putea dubla, chiar tripla și atunci „vom avea o problemă”. Într-o intervenție la Digi24, acesta a spus că în acest moment situația poate fi gestionată, dar nu știe pentru cât timp.
„Noi am plecat pe o pantă descendentă în care aveam o transmitere de 0,6, 0,7 și am ajuns la o transmitere de 1,2, 1,4. Suntem într-un moment în care gestionăm, dar transmiterea comunitară există în acest moment, devine accentuată și ne apropiem de un moment în care o să vedem că avem dublare sau triplare de cazuri pe zi. Acela va fi momentul în care vom avea o problemă. Nu suntem la acel moment, dar repet: Ca să nu ajungem acolo sunt regulile de igienă, de distanțare care trebuie păstrate”, a spus Tătaru.

Pe de altă parte, se accentuează disperarea că nu mai sunt locuri în spitale. Pline de pacienți asipmtomatici cărora nu li se dă niciun tratament.
Spitalul Clinic Judeţean Mureş a început de duminică să preia pacienţi confirmaţi pozitiv cu noul coronavirus. A preluat 9 pacienți, potrivit conducerii spitalului, dar informațiile sunt prezentate de parcă ar fi convoaie de ambulanțe între cele două orașe.

În acest timp, țările europene cele mai afectate, cum ar fi Spania Italia și Franța, anunță eliminarea mai multor restricții pentru a da posibilitatea turiștilor să intre în țară.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Nelu Tătaru anunță iar apocalipsa”

  • Așa îngrijorați că numărul infecțiilor crește, guvernanții trebuie să răspundă pentru miile de bolnavi rămași înafara spitalelor goale, dar dedicate pandemiei. Bolnavi, dar nu de coronavirus. Ghinionul lor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *