Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Nicio reacție oficială în cazul ministrului Doina Pană, otrăvită în perioada mandatului

E intolerabilă lipsa de reacție a oficialităților în cazul otrăvirii fostului ministru Doina Pană!
Un caz extrem de grav și fără precedent e tratat cu indiferență la nivel politic. Nici măcar un cuvânt de preocupare sau de compasiune nu am auzit de la cei care conduc azi România. Ori sunt foarte ocupați cu bătaia pe buget și nu-i mai interesează altceva, ori mafia lemnului umblă liberă pe culoarele Palatului Victoria și impune legea tăcerii.
M-aș fi așteptat ca cel puțin liderii PSD să transmită un mesaj de solidaritate și de îngrijorare, dar se pare că Marcel Ciolacu n-a primit permisiune de la liberali pentru a lua poziție pe acest subiect. Trist!

(Viorica Dăncilă)

Expertizele oficiale confirmă ceea ce Doina Pană bănuia încă din 2019. În timpul mandatului său la Ministerul Apelor și Pădurilor, bistrițeanca a fost otrăvită. Se pare că aceasta a fost otrăvită cu mercur.
Expertizele oficiale confirmă faptul că Doina Pană a fost otrăvită pe vremea când era ministru și conducea Ministerul Apelor și Pădurilor. Se pare că expertizele au fost efectuate de Institutul de Medicină Legală, dar și de către medicii de la Spitalul Parhon din București. Cei din urmă au efectuat o expertiză endocrinologică, care demonstrează că Doina Pană a fost otrăvită intenționat și nu accidental, în urma consumului de fructe de mare. Cantitatea mare de mercur din sânge a arătat că a fost vorba despre o otrăvire intenționată.
Fostul ministru susținea încă din 2019 că a fost otrăvită, când a și făcut o plângere penală în acest sens. Dosarul a fost preluat de DIICOT. Aceasta a aflat că a fost otrăvită după ce s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate și a ajuns pe mâna medicilor.

„Într-un final, pentru că au epuizat toate analizele specifice, cineva a avut ideea de a mă trimite la toxicologie, la Spitalul Floreasca. Și acolo am aflat că aveam o concentrație mare de mercur. Ce pot să vă spun cu certitudine este că nu mi s-a pus o singură doză, încât să mi se facă imediat rău, a fost ceva programat. Eu am convingerile mele, din ce direcție vine”, declara Doina Pană, în 2019. (https://www.bistriteanul.ro/)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *